Jump to content

Turbo 69

Members
 • Content Count

  1,710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Reputation Activity

 1. Like
  Turbo 69 reacted to MikaJ in Laakereiden irroitus   
  Lämmittää toholla/tms nopeesti ulkopuolelta ja kopauttaa laakerit alaspäin kopan pattinkia vasten. Toimii ihan normi butaanipolttimellakkin. En ole muuta tapaa käyttännyt sen jälkeen kun tuo opetettiin.
 2. Like
  Turbo 69 got a reaction from Igor in IMM 2020   
  Jes! Antavat vielä vuoden lisä-aikaa.
 3. Like
  Turbo 69 got a reaction from inno75 in IMM 2020   
  Meillä kans erikois hintaset black friday liput, silti ehkä onnistuu. Tosin meillä paluu matka, lupasin ostaa menoliputkin. Ens keväänä jos pääsee, mennään vaan Saksassa. Pari viikkoa sielläkin ois ihan mahtavaa!
 4. Like
  Turbo 69 got a reaction from MiniGreen in Tuulilasi 1979 miniin?   
  Kysele ihan paikalliselta tuulilaseja vaihtavalta liikkeeltä, löytyy halpoja sekä parempiakin ihan kohtuu hintaan. Esim. Pilgintoninkin laseja Miniin löytyy. On muitakin, mutta köyhällä ei ole varaa ostaa halvinta mahollista.😉.
 5. Like
  Turbo 69 got a reaction from FD100L in M:Minin kori   
  Erittäin kohtuullinen pyyntö noin ehjästä korista, tuosta sais nopeasti ajopelin ilman maalausta. Jos tekniikan osat on. Olispa lähempänä, hakisin heti pois.😀. Vielä hyvää vuosikertaa, saa vapaasti virittää.
 6. Thanks
  Turbo 69 got a reaction from Larry in Hydrolasticin venttiili, minkälainen "sielu"?   
  Nää on tosin pirun räkäsiä päältäpäin, postikulujen hinnalla saa. Toivottavasti et tarvii..👍👍
 7. Like
  Turbo 69 got a reaction from FD100L in Hydrolasticin venttiili, minkälainen "sielu"?   
  Yli 25v sitten meni "rotta" ministä toinen etupussi silleen, että ei yhtään nestettä tullu ulos, mutta kulma nyökähti alas. Sisäinen vuoto, vaihdoin sen jälkeen kumit tilalle.👌. Nykyisessä rautaa.🤟
 8. Like
  Turbo 69 got a reaction from karvalakki in Mini Cooper 2001   
  Vaihdelaatikossa/ tasauspyörästössä joku pahasti rikki.
 9. Like
  Turbo 69 reacted to MikaJ in Mini Countryman Hybrid   
  Ei ole kovin terveellistä jatkaa ajoa jos liian rikas seos on seurausta bensansekaisesta öljyhuohotuksesta. Riittävästi kun öljyä on bensalla jatkettu niin voitelukyky ei enää riitä.
 10. Like
  Turbo 69 got a reaction from inno75 in Mini "mix" -72   
  Tässä vielä "lohdutukseksi" eräs kuva vanhasta paperi ohjeesta,ajalta ennen nykyistä nettiä. Joku vanha "dinosaurus" saattaa muistaakin. Toivottavasti saa selvän. Oli aikoinaan vaihdelaatikon opas sivut: Paljastavia kuvia eli nyt paljaana. Printatut sivut vaihdelaatikosta.
 11. Haha
  Turbo 69 got a reaction from patu in Jarrupää sylinteri.   
  Nyt se olis kasattu, vielä pintaväri. Menihän siinä muutama tunti ja satanen säästöä. Nopeimmin sais uuden paikalleen, mut jotenkin hieno tunne, kun sai taas jotain vanhaa korjattua. Ois tietysti voinu käyttää täänkin ajan hyödyllisemmin, kattonu kotona tosi teeveetä ja juonu kaljaa...😈. Mutta, tätä tehdessä samalla tuli tehtyä muitakin asennuksia.
 12. Like
  Turbo 69 reacted to MikaJ in Mini- 66:n turbo päivitys   
  https://www.biltema.fi/autoilu---mp/auton-varaosat/voimansiirto/vetonivelen-suojakumit/vetonivelen-suojakumin-kiinnitin-2-kpl-2000034790
   
  Ton tyylisiä itse aina käytän, kokoskaala on niin laaja että ei oo niveltä tullut mihin ei menisi. Hyllyssä on hyvä aina pitää muutama sarja, kun ne kuitenkin sopii aina kaikkiin.
 13. Like
  Turbo 69 reacted to TKG in Ostetaan R53 hihnan irroitus työkalu   
  (
  Tein itse (ja säästin!) tämän ohjeen mukaan, toimii !
 14. Haha
  Turbo 69 got a reaction from Weikko in Mini "mix" -72   
  Tässä vielä "lohdutukseksi" eräs kuva vanhasta paperi ohjeesta,ajalta ennen nykyistä nettiä. Joku vanha "dinosaurus" saattaa muistaakin. Toivottavasti saa selvän. Oli aikoinaan vaihdelaatikon opas sivut: Paljastavia kuvia eli nyt paljaana. Printatut sivut vaihdelaatikosta.
 15. Haha
  Turbo 69 got a reaction from Weikko in Mini "mix" -72   
  Näinhän se on, kun yrittää helpolla päästä, niin kaikki menee v.....si. Saattaa siellä laatikon pohjallakin olla semmosta saastaa, että kone hajois kuitenkin.
 16. Like
  Turbo 69 got a reaction from FD100L in Jarrupää sylinteri.   
  Nyt se olis kasattu, vielä pintaväri. Menihän siinä muutama tunti ja satanen säästöä. Nopeimmin sais uuden paikalleen, mut jotenkin hieno tunne, kun sai taas jotain vanhaa korjattua. Ois tietysti voinu käyttää täänkin ajan hyödyllisemmin, kattonu kotona tosi teeveetä ja juonu kaljaa...😈. Mutta, tätä tehdessä samalla tuli tehtyä muitakin asennuksia.
 17. Thanks
  Turbo 69 reacted to Weikko in Mini "mix" -72   
  Kumit tuntuu ihan oikealta kumilta, tahmeat, pehmeät ja joustavat! 👍
  Nivelille tuli huimat 175€ hintaa yhteensä, joten saa luvan olla sen arvoiset... vaikuttaisi kyllä laadukkailta, mutta katsotaan kauanko kestää ajossa.
   
 18. Like
  Turbo 69 reacted to Ado50 in Jarrupää sylinteri.   
  Aika monen vanhan 2-piiri sylinterin kanssa olen paininut ja ongelmaksi on muodostunut tuon alemman ja ylemmän männän yhdistävän jousen sisällä oleva "klipsi". Klipsi tai sen kiinnitys on hajonnut viimeistään silloin kun olen sylinteriä kasannut. Omalta osaltani en enää yritäkään ehostelella vanhoja 2-piiri sylintereitä vaan hommaan suosiolla uuden toimivan. 
 19. Like
  Turbo 69 reacted to Mini1964 in Osien hankinta brexitin jälkeen   
  Tosiaan tein 6 tammikuuta tilauksen Sparesille ja Sportille. 13 päivä tuli sähköposti DHL:tä et Spareksen kamat on tulossa ja arvioitu toimitusaika on 20 pvä. Siinä meilissä oli linkki DHL:lle mistä valitsin itse tullauksen.
  Nyt maanantaina 18 päivä tuli ilmoitus, et osat on Suomessa ja tulee tehdä tulliselvitys. 
  Tein tullauksen eilen ja kamat tuli tänään kotiovelle. Kamojen arvo ilman kuljetuskuluja oli just alle 150 euroa joten tullia ei mennyt, ainoastaan alv piti maksaa. 
  Tullaus oli helppo tehdä, 5 min homma. Tieto meni suoraan DHL:lle. Ainoo, et en löytänyt moottorin osille mitään järkevää nimikettä, niin latoin sinne et vaihteistot ja niiden osat. Olihan siellä synkkarenkaat, ni en ees huijannut. 
   
  UPS:ilta tuli eilen tekstari, et Sportin kamat on tulossa. Samassa tuli ohje, et soita sinne tai laita meiliä jos haluat itse tullata. Soitin ja ne meilas takas ohjeet ja tiedot. 
  Tullaus yhtä helppo, ainut et UPS:lle piti erikseen meilaa luovutuspäätös, kun oli tullattu. Tulli piti maksaa ku arvo oli noin 240€. Tulli oli jotain 11 euroa niistä eli 4-5%.
  Kaiken kaikkiaan aika iisi homma eikä kaks viikkoa oo mahdoton aika odottaa osia. En muista miten kauan on aiemmin Briteistä tullu. Mut jos on kiire ni sit Suomesta.
 20. Like
  Turbo 69 reacted to A Cooper in Projekti Papu   
  Papun työlista on valmiina alkavalle keväälle. Noin 10 kohdan ohjelma on listattuna uuden kojelaudan asennuksesta valojen tarkistamiseen ja vaihteensiirtäjän tiivisteen vaihtoon.
  Seuraava projekti ei ole Mini, joten siitä ehkä muualla enemmän. Kansainvälisiltä foorumeilta löytyi kyseisen auton rakentelijaporukka, joten sieltä saa tietoja.
 21. Like
  Turbo 69 got a reaction from FD100L in Mini- 66:n turbo päivitys   
  Eipä liene kellekkään yllätys, että taas lähtee kone ylös. Liian vähän tekemistä talven aikana 😆. Ei ollu vielä "aikaa" aloittaa täysin uutta projektia, pitää sit tehä tätä. Vaihdan taas toisen koneen pellin alle. Pitää käyttää näitä säännöllisesti, etteivät jumetu 😃. Noh, tähän tulee nyt se alkuperäinen Metron turbokone tankovaihteisella laatikolla. Tässä on parempi startti ja helpompi kytkin. Tulipas jännän värinen kuva.
 22. Like
  Turbo 69 got a reaction from FD100L in Mini 1000   
  Käsihana kabiinin puolelle lämppärin viereen. Toimii!!
 23. Like
  Turbo 69 got a reaction from FD100L in Klassikon moottorin esilämmitys "roikka"   
  Miulta löytys tämmönen, tonniseen sopiva. Pitäs olla toimiva mutta sopivaa seinä johtoa en ole löytäny.
 24. Thanks
  Turbo 69 got a reaction from Ropokoppi in Mini R53 varaosat ?   
  Pistä haku: RealOEM, Bemarin sivut, mutta löytyy Minikin. Siellä on hyvät räjäytyskuvat ja osanumerot. Näkee hyvin, missä kohtaa se osa on.
 25. Sad
  Turbo 69 reacted to minorv8 in 8.4" TO 7.5"   
  Just ostin sälää Ruotsista, olihan kivaa maksaa tilisiirtona kruunuissa kun on tottunut pelaamaan Euroilla ja IBAN tilinumeron kanssa.
×
×
 • Create New...