Jump to content

jvuotila

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jvuotila last won the day on March 12 2015

jvuotila had the most liked content!

About jvuotila

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 14/03/1977

Profile Information

 • Location
  Tervakoski
 1. Auton vaihdon vuoksi ylijääneitä varusteita kaupan. Tavarat sijaitsevat Tervakoskella ja myyn nämä mieluiten noutona. Reissaan myös pk-seudulla työasioissa noin pari kertaa viikossa joten sinne päin kuljettaminen onnistuu. Kuvia voi pyytää erikseen sähköpostise juho.vuotila@gmail.com. Puhelimitse minut tavoittaa numerosta 0468105777. Älä laita mielellään yv:tä, koska saatan unohtaa kurkkia niitä. Mini Clubman (R55) alkuperäiset kattotelineet, olleet katolla yhden kesän (2012). Hp. 80e. MYYTY! http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=MN51-EUR-02-2008-R55-Mini-Cooper_d&diagId=03_3150 Thule Proride 951 kattoteline polkupyörälle. Erittäin siistikuntoinen. Hp. 50e. MYYTY! http://www.motonet.fi/fi/tuote/4500659/Thule-Proride-591-Polkupyorateline Exide EK700 akku. Ostettu marraskuussa, jäi vaihtamatta kun laiska olin. Kerran ladattu täyteen Ctekin ylläpitolaturilla ja akulla luonnollisesti takuu voimassa. Hp. 100e. MYYTY! http://www.motonet.fi/fi/tuote/909527/exide-ek700-70ah-760a-akku-p278xl175xk190
 2. Diesel vai bensakone? Ainakin omassa diesel (R55) koneessa imuilmaputken kiinnitys on umpisurkea ja ei pysy kiinni kuin jeesusteipillä. Aiheutti epätasaista tyhjäkäyntiä, tosin lähinnä lämpimänä koska imuilma oli lämmintä.
 3. Vika löytyi huollossa ja on nyt korjattu. Ahtopainetunnistimen kaapeli oli hankautunut rikki.
 4. Auto on nyt lähimmässä Bosch Servicessä. Katsotaan jos vika selviäisi. Asioita googlailemalla löysin ohimennen itselleni uutta ja mielenkiintoista... Eli tuollaisen piilotetun valikon jonka kautta kalibroin jo kulutuslukemat. Aiemmin tiedossa on jo ollut valikko jonka kautta voi tehdä huoltokuittauksia, mutta tämä toinen oli aivan uutta ja sisältää melkoisen liudan kaikkea mielenkiintoista. Mikäli tämä ei ole jo täällä tiedossa niin linkitän tämän nyt tähän. https://www.dropbox.com/s/4tb868vqj1yhpgr/mini_hidden_menu.txt Valikot saa auki kohdasta 19. Laske VIN-numeron viisi vimeistä numeroa yhteen. Saatu luku toimii autosi avainkoodina.
 5. Omasta Ministä meni parisen vuotta sitten sellaiset kumit koviksi vakaintangon päistä. Osat taisi maksaa 20e ja työt 80e ja kolina loppui siihen. Osa tässä räjäytyskuvassa numerolla 2. http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=MN51&mospid=50620&btnr=33_1358&hg=33&fg=45
 6. Hei Perjantaina vm. 2008 Cooper D Clubmaniin ilmaantui seuraava vika: Veto surkea, kone ottaa kierroksia max. 3000 ja mitään vikavaloja ei pala. Moottori vetää satunnaisesti maksimissaan minuutin ajan aivan normaalisti, kunnes menee ilmiselvästi johonkin vikamoodiin ja tehot katoavat. Samalla mm. vakionopeudensäädin pomppaa pois päältä. OBD2-lukijalla en saanut mitään standardeja vikakoodeja ulos, näyttää tyhjää. Saisivatkohan merkkikorjaamolla kaivettua jotain sellaista ulos mitä tuollainen peruslukija ei näe? On vaan turkasen kaukana ne vähän Minin merkkikorjaamot tässä maassa :(. Autolla on ajaettu nyt 195 tkm. Se mitä olen googlailemalla saanut mahdollisiksi syiksi selville niin todennäköisimmältä itsestäni tuntuisi turbon siipien kulmia säätelevän akselin jumiutuminen. On vaan niin hankalassa paikassa turbon alla ettei taida päästä kovinkaan helposti käsiksi. Mikäli vika olisi tässä niin saattaisi korjautua puhdistamalla. Toiseksi todennäköisin on katalysaattorin / DPF:n tukkeutuminen. Ja kolmanneksi todennäköisin näin mututuntumalla polttoainesuodattimen tukkeutuminen. Onko muilla ollut vastaavia ongelmia?
 7. jvuotila

  Rengaskoko

  Jep, tämän laskeskelin itsekin. Kyseessä Clubman vakioalustalla. Lisäksi mittarivirhe kaventuisi jonnekin 1-2 km/h tuntumaan kun vakiorenkaalla se on luokkaa 5 km/h (satasen vauhdissa).
 8. jvuotila

  Rengaskoko

  Hei Minissä tuo vakiorengaskoko 195/55/16". Tuollainen välimallin koko on aivan turkasen kallis kun tässä talvirenkaita katselen. Mieleen tuli että onko mitään estettä jos laittaisi 195/60/16" kumit vakiokoon tilalle? Mahtuuko pyörimään? Hinta olisi melkein kolmanneksen halvempi...
 9. En ole katolta pannut merkille, mutta takana pariovien maalipinta ei kestä ovien kulmista (keskeltä auton perää). Jotenkin ainakin itselläni ovien sovitus on vähän pielessä, takapuskurin ja ovien välissä lienee vain milli tilaa. Siellä kaikki rapa hiertää jatkuvasti ja talvella se rako jäätyy. Maali lohkeaa aina siitä kohtaa ovista.
 10. Tätä foorumia seuranneena on alkanut tuntua että johnny on joku trolli. Sen verran alta lipan on noi vastaukset yleensä. Jos ne on tosissaan kirjoitettu niin melkoiset antipatiat on merkkiä kohtaan. Itse en ainakaan tuollaisista kommenteista saa mitään hyödyllistä irti.
 11. Sama juttu oli -08 Cooper D:ssä että lootassa oli lifetime öljyt. Laatikossa iso keltainen tarra oikein ilmoittamaan asiasta. No, vaihtoivat kyllä paikallisessa pajassa ne öljyt silti kun olin pyytänyt. Laatikko pelaa ihan yhtä hyvin kuin ennenkin, mutta on hiljaisempi. Eli en ainakaan mitään negatiivista ole huomannut. Kyllähän se elinikäinen öljy kestää sen eliniän, mutta onko se elinikä öljyjä vaihtamatta lyhyempi? Itse en jotenkin jaksa uskoa noihin lifetime litkuihin.
 12. Kyllä ne napit on siinä vaikkei sitä hf-settiä olisikaan. Itsellä sama juttu ettei hf:ää ole kytketty. Vaatii muistaakseni mikrofonit sinne ylös kattoon (keskellä olevien kytkiemien viereisten ritilöiden taakse), puhelinsarjan kyynärnojaan, softapäivitykset ja tietenkin asennustyötä. Muistaakseni tämänkin lystin hinta oli reilusti toista tonnia kun Laakkoselta kysyin.
 13. Tai kannattaa lukea sieltä manuaalista mitä luokituksia öljyn tulee täyttää. Ja vielä parempi jos löytyy edellisen huollon kuitti josta näet mitä öljyä sinne on lisätty ja laitat samaa tavaraa. Esimerkiksi Mobil Express:ssä öljyt vaihtuu noin varttitunnissa ilman ajanvarausta ja maksaa vähän öljyistä riippuen 60-100e. Suosittelisin että käyt vaihdattamassa ne. Hyvät öljyt on moottorille halpa henkivakuutus...
 14. Hmm, mulla on vm. -08 Cooper D:n mittarissa kohta 130 tkm ja lootan litkuja ei ole vaihdettu koskaan. Pitäisikö vaihtaa?
 15. Cooper D Clubmanissa allekirjoittaneella on se about neliömetrin kokoinen muovilevy siellä moottoritilan suojana. Olen aina kuvitellut että se on ihan vakiovaruste. Sehän vähentää ravan moottoritilaan kulkeutumisen lisäksi kulutusta jonka vähentäminen on nykyisin valmistajille todella tärkeää. Ja tuo on vielä niin halpa konsti jotta kuvittelisin sen olevan ihan vakiotavaraa.
×
×
 • Create New...