Jump to content

J.Salla

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

J.Salla last won the day on June 16 2016

J.Salla had the most liked content!

About J.Salla

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 28/03/1973

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Rauma
 • Autotalli
  MK II vm -68

Recent Profile Visitors

2,172 profile views
 1. Sunnuntaina klo 13 kokoonnutaan merijakamolla. Nyt toivotaan kokoontumiseen mahdollisimman runsasta osaanottoa!
 2. Kokoonnutaan lauantaina klo 14.00 merijakamolla.
 3. Mitäs jos vaihdettais nykyinen kokoontumispaikka uuteen. Päivä ja aika pysyisivät samoina, ainoastaa paikka vaihtuisi. Jatkossa kokoonnuttaisiin Suvitien Merijakamolla, osoitteessa suvitie 4. Nähdään siis tulevana sunnuntaina merijakamolla.
 4. Moi. Hiljasta tuntuu vielä olevan. Vois sitä huomenna klo 14 pitkiksellä tulla piipahtaa ja kattoo ketä paikalle ilmestyy.
 5. Löytyiskö keltään oven avausvaijeria mk2 miniin? Yksikin riittäisi, mutta jos löytyisi kaksi niin aina parempi. Jos löytyyy, niin YV:llä tavoittaa.
 6. Tällaisen näköinen on tuo puuttuva osa moottorissa paikallaan. Sisään menevä "holkki" osa yltyy virranjakajan käyttöakseliin asti.
 7. Kokoonnutaan huomenna pitkäjärven kioskilla klo 11 josta sitte ajellaan yhdessä tuonne pyhärantaan.
 8. Moi. Olisko kiinnostusta siirtää sunnuntaina 12.7 oleva kokoontuminen, lauantaille 11.7? Lauantaina 11.7 olisi pyhärannassa Suojalan Motor Show klo 12.00- 18.00 ja minejä on paikalle pyydetty. Mikäli kiinnostusta löytyy, niin olisko lähtö porukalla sitte klo 11.00 pitkäjärven kioskilta?
 9. Rippijuhlissa eilen, ens kerralla olen taas paikalla.
 10. Tulevana sunnuntaina 10.5 klo 14.00 Pitkäjärven kioskilla, tämän vuoden ensimmäinen kokoontuminen..
 11. Silloin kun omaa miniäni rakensin, niin törmäsin samaan ongelmaan. Minä muokkasin putken omaani sopivaksi, kaasupillillä kuumentamalla. Onnistuu helposti ja pakosarjakin pysyy "siistinä", toisin kuin rälläköimällä ja hitsaamalla. Se onko sillä siisteydellä väliä, on taas rakentelijasta kiinni.
 12. Toukokuun kokoontuminen on nyt takana ja kesäkuun kokoontuminen on 8.6 eli noin kolmen viikon päästä. Eilisessä kokoontumisessa sovittiin kesäkuun kokoontumisesta seuraavaa. Kokoonnutaan 8.6 pitkäjärven kioskilla klo 14.00 josta lähdetään letkassa (n. Klo 14.15) kohti uuttakaupunkia. Ajellaan rantatien kautta pakkahuoneen rantaan kahville jonne saavuttaan vähän kolmen jälkeen. Toivotaan että paikalle tulisi ministejä myös muualta, esim. uki, laitila, turku alueelta.
 13. Siirretään tämä eka kokoontumine viikolla eteenpäin. 18.5 klo 14 pitkäjärven kioskilla on ensimmäinen kokoontumispäivä. Kesäkuussa palataan taas ns. normaali aikaan, eli kuukauden toiseen sunnuntaihin.
 14. Kappas niin onki. Jos tämä eka kerta pidettäis viikon myöhässä eli 18.5 ja sit palattais oikeaan aikaan.. Sopisko kaikille??
 15. Toukokuus alotetaan kokoontumiset ja aikahan oli kuukauden toinen sunnuntai klo 14 ja paikka on sama. Elikkä 11.5 klo 14 on eka kokoontuminen.
×
×
 • Create New...