Jump to content

ISi

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ISi

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

368 profile views
 • Eki

 1. Kiitos, oikein veikattu=liitin oli hapettunut irti.
 2. Mitäs olisi antaa vinkiksi kun molemmat mittarit lopettivat näyttämisen. Eli moottorin lämpötila ja polttoaineen määrä. Taustavala kyllä palaa, mutta viisarit eivät värähdäkkään, Kyseessä -79 Mini.
 3. Geometrian opit jo vähä unohtunut, mutta "kartiomainen klunssi" vaijerin päässä on vähä niinkuin korkeussuunnassa venytetty pyramidi. Joo uteliaisuuttani (tyhmyyttäni) vedin vaijerin ulos kuorestaan. Jonkimmoisen ajan siihen jo uhrasin mainitsemaasi toimenpiteeseen, mutta ei vaan mennyt takaisin. Täytyy kattoo kevväämmällä kun alkaa tarkeneen siten josko toinen sais vaikka käännettyä sitä kuoree suoremmaks siellä moottorin päässä ja toinen pyörittelis vaijeria kohdilleen. Olis vaan semmonen muistikuva, ettei sinne moottorinpään kiinnitykseen päässyt edes näkeen vaikka alakautta yritinkin.
 4. Minin vilkku toimi ailahtelevasti toiselle puolelle joten etsiessäni vikaa mittaritaulun takaa otin matkamittarin vaijerin irti. Lopputuloksena vaijerin moottorinpään kartiomainen klunssi ei suostu laskeutumaan takaisin suojaputkessa oikeelle paikalleen. Onko keinoja saada se takaisin? Auto vielä talvilevolla, mutta kurkkasin ennen kuin sen nukkumaan laitoin alle ja totesin, että vaikee päästä ropaan "vaijeriputken" moottorissa olevaa päätä. Eikä se vilkun toimimattomuuskaan toiselle puolelle selvinnyt, joten vinkkejä kaivataan :-X .
×
×
 • Create New...