Jump to content

FD100L

Members
 • Content Count

  658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FD100L last won the day on May 2

FD100L had the most liked content!

About FD100L

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Autourheiluharrastus
  Musiikki säv/ sov.
  konservointi
  Freelancer
 • Autotalli
  Austin Metro 2kpl
  Ford Transit matk.auto
  Ford Mondeo(zetec) 2 kpl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ruuvilinja Oy Tampere (Ylöjärvi) Teivon ravikeskusta vastapäätä. Sieltä oon itse löytänyt harvinaisempia tuumakokoja.
 2. Ei oikein ketjun ääni, mut ei ehkä kauheesti kannata käytellä.. Ketju alkaa yleensä kylmänä, siis käynnistettäessä ensimmäiseksi rallattaan. E: Jostain apulaitteesta laturista, hihnasta tms. vois tollanen ääni kuulua?
 3. Olisko kytkinvipu antanu periksi, liike ei tarpeeksi pitkä?
 4. Juu, Minissä on luonnostaan nopea ohjaus. Osaltaan vaikutti siihen, että siitä tuli menestynyt myös kilparadoilla!
 5. Mulla on ollu Metrossa jo 2 vuotta ko. säätöpultti pois, ei mitään vaikutusta. Kilpureissahan tuo otettiin heti pois aikanaan.
 6. 13 mm (1/2") ja 14 mm (9/16) kiintolenkki, tuulettajan hina ja pari meisseliä yleensä aina mukana. Sitten kauemmaksi niin työkapakki.
 7. FD100L

  Mini 1000

  Muistat varmaan oikein butyylimassa on sellasta joka ei juurikaan kovetu, pysyy joustavana mutta hemmetin sotkusta on senkin laittaminen. Myydään edelleen Motonetissakin näkyi olevan hyllyssä. Itse olen käyttänyt aikanaan aika paljonkin matkailuvaunu ja -autojen korikorjauksissa, joissa kaikki korin saumat on on tiivistetty juuri tuolla.
 8. FD100L

  Mini 1000

  Onhan sitä olemassa tuulilasille ihan oma tiivistemassa, olikohan wurth, varmaan muillakin valmistajilla. Siliconia ei kannata laittaa, niissä on usein etikkaa joka ruostuttaa metallia. Ihan työhommissakin todettu juttu. Tiedä noista uustuotanto tiivisteistä sitten minkä laatuisia ovat? Löytyy talvirenkaita, mutta ei ihan joka puljusta tietenkään, usein joutuu tilaamaan.
 9. FD100L

  Projekti Papu

  Jep, sehän on oikeata harrastamista kun tekee kaiken itse, eikä teetä muilla, tekemällä oppii. Itse olen aina Kempin laitteisiin luottanut, edellinen oli Kemppi ja nykyinenkin on Kemppi. Telwinistä en kyllä osaa sanoa mitään.
 10. Kaikissa ei ole ollenkaan sitä paineanturia. Minitronilla näyttäisi olevan, sopii joko suoraan tai jarruputkien juntturien vaihdolla.
 11. Voi olla vaikee löytää, Minissäkin aika monenlaisia 2-piirisylentereitä. Niin sitäkö piäsylinteriä ei pysty korjaamaan?
 12. Minin jaolla varmaankin 4* 101,6 (4*4"), mikä ET? Jep, kiinnostaa ..mietintää, pitäisi olla kyllä leveemmät.
 13. FD100L

  Mäntä

  Mun mielestä on! Renkaista täytys olla mitat selvillä.
 14. Mut eikös "Jyppe" tehny tuohon koneeseen juuri rempan? Ehkä se anturi paskana tai johto kontakti tms. toivotaan näin.
 15. Mielenkiinnosta, Onko vika selvinnyt? syyhän voi olla myös johdoissa, huono kontakti. Öljynpaineittari on kyllä hyvä olemassa.
×
×
 • Create New...