Jump to content

FD100L

Members
 • Content Count

  723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FD100L last won the day on May 2 2019

FD100L had the most liked content!

About FD100L

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Autourheiluharrastus
  Musiikki säv/ sov.
  konservointi
  Freelancer
 • Autotalli
  Austin Metro 2kpl
  Ford Transit matk.auto
  Ford Mondeo(zetec) 2 kpl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyseessähän on Hondan patentoima venttiilinnosto systeemi paremman täytösasteen saamiseksi. Käsittääkseni näitä Hondan VTEC moottoreita on asennettu Miniin Suomessakin? Tämä VETEC kytkeytyy päälle tietyllä kierroksilla jos kaikki ok ja kaikki ei nyt ilmeisesti ole ok. E: Sen verran on nyt selvinnyt, että solenoidi ei saa ohjausvirtaa moottorinohjausyksiköltä (ECU). Ohjausyksikkö ollaan nyt vaihtamassa, saa nähdä auttaako?
 2. Olisiko antaa vinkkiä kun ei mene VTEC iin? Kaikki vinkin tervetulleita. Kiitos
 3. Sisä kautta kun putket laittaa niin liitoksia pitää välttää, muistaakseni kilpa-autoissa polttoaineputkien liitokset sisätiloissa kiellettyäkin ja ihan aiheesta.
 4. Mieti/ tarkista eka tarviiko niitä laakereita ees vaihtaa. Jos vaihdetaan niin pitää saada linjaan ja oikea välys. Pitäisi moottorikoneistamoilla onnistua esim. Tammer Diesel.
 5. FD100L

  Projekti Papu

  No jos narun kanssa tuntuu helpommalta niin siitä vaan. Itsellä on ollu pehmeä puulasta tuossa hommassa.
 6. FD100L

  Projekti Papu

  No ei, kyllä ainakin kolmiopelti vaihdettu jälkeenpäin.
 7. Jep, itse oon laittanu tuota vasemmanpuoleista aikanaan ja juurikin Korja-kumista, siinä ei tosiaan ole mitään metallivahviketta. Toimi hienosti!
 8. Moi, mulla on just tollanen vastaava putkimiehen koestuspumppu. Toimii hyvin niin tyhjennys kun täyttö.
 9. FD100L

  Austin 1100 MK2

  Lujuuslaskelmien tekijällä pitää olla pätevyys tehdä ne ja ottaa niistä vastuu. Samoin kun muissakin ajoneuvoissa katsastuksessa/ rekisteröitäessä vaadittavat laskelmat/ tarkastukset esim. sähkö- / kaasu ja lämpölaskelmat.
 10. FD100L

  Tankki.

  Koeponnistus olis myös hyvä keino tarkistaa mahdolliset pienet vuodot. nimim. "kaasumies"
 11. FD100L

  Onko nämä?

  Muodoltaan ainakin näyttäisi olevan Minin pystylistat! Noista varaosanumeroistahan se selviää. https://rimmerbros.com/Item--i-BMP127
 12. FD100L

  Poljintuki

  Se vähän riippuu miten korkealla tuon oven kynnys on, toi oven lukitustappihan ei itsessään kovin korkea ole. Se on luultavasti tallista ulos ajettaessa tapahtunut jolloin etupyörät on tipahtanu kynnykseltä alas ja tuo tappi osunu pohjaan kiinni. Meillä Hervannan tiimitallissa on oven kynnys niin korkealla, että pitää laittaa luiskat ovensuuhun muuten ottaa bemarin pohja kiinni.
 13. FD100L

  Projekti Papu

  [Kuvaakohan tämä saksalaisen teknisen osaamisen paremmuutta britteihin?] Ei kuvaa. [1-3. ] Jep, ovat käytännössä opittavia asioita.
 14. FD100L

  Kansi.

  Outo juttu, ainakin jos normi teräsvalukansi ja ohjurit. Venttiiliohjureissahan on tosi tiukka sovite kanteen. Oon yhteen kanteen vaihtanu. Olisko jääny yks ohjuri hoonaamata? Sittenkin kummajuttu, noh kaikkea voi sattua tietenkin.
×
×
 • Create New...