Jump to content

FD100L

Members
 • Content Count

  681
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FD100L last won the day on May 2

FD100L had the most liked content!

About FD100L

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Autourheiluharrastus
  Musiikki säv/ sov.
  konservointi
  Freelancer
 • Autotalli
  Austin Metro 2kpl
  Ford Transit matk.auto
  Ford Mondeo(zetec) 2 kpl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ................................................
 2. Miksi ei olisi sellaisia prässejä? Tuossa näyttäisi ainakin tulevan suht hyvää koppaa kuitenkin.
 3. En nyt oo ihan varma mutta valmistaakos noita koreja useampikin firma? Kun muistan nähneeni kuvia. En kyllä löytäny tähän hätään kun yritin hakea.
 4. Joo, onhan toi ihan oudosti rumasti tehty. Eikä toi kattokourukaan oo oikeenlainen! Kai siinä on haluttu kuitenkin tahallaanjättä eroja, että varmasti selviää, että on uusi kori? Ei tuota muuten voi ymmärtää.
 5. 998 Cooperin lohko näyttäisi olevan!
 6. Just niin! Mieluumin jättää sitten museokatsastamatta!
 7. FD100L

  Projekti Papu

  Jep! Ilman muutta itse niin pitkälle kun mahdollista (KAIKKI) ..se on oikeata harrastamista. Onhan se ammattimiehen tekemä tietenkin paras, mutta kun kattelee laitettuja/ entisöityjä niin miettii, että kukahan tämänkin loppujen lopuksi on tehnyt??
 8. Samaa mielipuolta! Mutta pystyisköhän tuon tyyppisellä tarkistamaan virranjakajan aukosta kiertokangen pultit ym. ?? https://www.motonet.fi/fi/tuote/806638/Tarkastuskamera-25-LCD Ja onkos kellä kokemusta vastaavasta laittesta, näitähän on erilaisia, tekeekö mitään? Itselle vois olla paras sellanen tosi pitkä malli, esim. putkitöissä joskus tarpeen.
 9. Heh, meinasin ehdottaa samaa yhdessä kohtaa, mutta informaation lisääntyesä (pultin muoto) ei ehkä kannata. Isommat kierteet oon joskus öljyropulle joutunu tekemään vastaavalla tavalla, kun oli pakko.
 10. Endoskoopilla saattas nähdä sieltä virranjakajan aukosta onko kaikki kiertokangenpultit paikoillaan. Muutta olishan toi jo levinnyt jos niin olisi.
 11. Se on totta, mutta lisäisihän se jännitystä! Endoskooppi ja ehdottoman vakaa käsi, ei saa vapista! Semmonen koura/noukkija.. äh, olkoon tosiaan siellä ..öitä!
 12. Saisko jollain taivuteltavalla magneetilla sen sieltä ongittua.. Hmm... Hmmm.. E: Tai sitten tosiaan jättäisi sen sinne!
 13. Heh, hauskannäköinen! Ei tietenkään mikään mukava yllätys. Tutkitko onko pinnapultti, mutteri päässä vai tavallinen pultti ja kanta? Pituudestakin voisi päätellä ja mikä kierre siinä on?? Jos on pinnapultti ja pituudesta voisi päätellä niin voisi olla venttiilikoneistosta? E: Oliko kanta/ mutteri paljonkin isompi kuin öljyropun reikä?
 14. FD100L

  Vetonivelet

  Tosta Metrosta mikä mulla on oli mennyt ne rihlat/ spoorit kun sen ostin ,kartioprikassa ei ollu kauheesti mitään jälkeä. Normi vetolaippa ja akseli melko pehmeää ainetta kun pystyi poraamaan akkukoneella reiän spoorin kohdalle ja ruuvaamaan ruuvin! ..pääsi heti vähän kokeilemaan!!
 15. FD100L

  Vetonivelet

  Siis siinä päässäkö mikä tulee laakereita vasten?
×
×
 • Create New...