Jump to content

FD100L

Members
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by FD100L

 1. Ei oikein ketjun ääni, mut ei ehkä kauheesti kannata käytellä.. Ketju alkaa yleensä kylmänä, siis käynnistettäessä ensimmäiseksi rallattaan. E: Jostain apulaitteesta laturista, hihnasta tms. vois tollanen ääni kuulua?
 2. Olisko kytkinvipu antanu periksi, liike ei tarpeeksi pitkä?
 3. Juu, Minissä on luonnostaan nopea ohjaus. Osaltaan vaikutti siihen, että siitä tuli menestynyt myös kilparadoilla!
 4. Mulla on ollu Metrossa jo 2 vuotta ko. säätöpultti pois, ei mitään vaikutusta. Kilpureissahan tuo otettiin heti pois aikanaan.
 5. 13 mm (1/2") ja 14 mm (9/16) kiintolenkki, tuulettajan hina ja pari meisseliä yleensä aina mukana. Sitten kauemmaksi niin työkapakki.
 6. FD100L

  Mini 1000

  Muistat varmaan oikein butyylimassa on sellasta joka ei juurikaan kovetu, pysyy joustavana mutta hemmetin sotkusta on senkin laittaminen. Myydään edelleen Motonetissakin näkyi olevan hyllyssä. Itse olen käyttänyt aikanaan aika paljonkin matkailuvaunu ja -autojen korikorjauksissa, joissa kaikki korin saumat on on tiivistetty juuri tuolla.
 7. FD100L

  Mini 1000

  Onhan sitä olemassa tuulilasille ihan oma tiivistemassa, olikohan wurth, varmaan muillakin valmistajilla. Siliconia ei kannata laittaa, niissä on usein etikkaa joka ruostuttaa metallia. Ihan työhommissakin todettu juttu. Tiedä noista uustuotanto tiivisteistä sitten minkä laatuisia ovat? Löytyy talvirenkaita, mutta ei ihan joka puljusta tietenkään, usein joutuu tilaamaan.
 8. FD100L

  Projekti Papu

  Jep, sehän on oikeata harrastamista kun tekee kaiken itse, eikä teetä muilla, tekemällä oppii. Itse olen aina Kempin laitteisiin luottanut, edellinen oli Kemppi ja nykyinenkin on Kemppi. Telwinistä en kyllä osaa sanoa mitään.
 9. Kaikissa ei ole ollenkaan sitä paineanturia. Minitronilla näyttäisi olevan, sopii joko suoraan tai jarruputkien juntturien vaihdolla.
 10. Voi olla vaikee löytää, Minissäkin aika monenlaisia 2-piirisylentereitä. Niin sitäkö piäsylinteriä ei pysty korjaamaan?
 11. Minin jaolla varmaankin 4* 101,6 (4*4"), mikä ET? Jep, kiinnostaa ..mietintää, pitäisi olla kyllä leveemmät.
 12. FD100L

  Mäntä

  Mun mielestä on! Renkaista täytys olla mitat selvillä.
 13. Mut eikös "Jyppe" tehny tuohon koneeseen juuri rempan? Ehkä se anturi paskana tai johto kontakti tms. toivotaan näin.
 14. Mielenkiinnosta, Onko vika selvinnyt? syyhän voi olla myös johdoissa, huono kontakti. Öljynpaineittari on kyllä hyvä olemassa.
 15. Eikös ne palat löydy oikeanlaiset kun ottaa mallin mukaan varaosaliikkeeseen? Nykyään aika moneen merkkiin on niin paljon erilaista varaosaa tarjolla.
 16. FD100L

  Lucas d25 jakaja

  Ajat on muuttuneet niin, että katuautot on aika usein viriteltyjä saman verran kun millä ennen ajettiin kilpaa. Onko siinä järkeä, on toinen juttu..
 17. Kyllä anturivika on aika yleinen.. Esim Motonetista löytyy hyvin edullinen öljynpainemittari.
 18. FD100L

  Lucas d25 jakaja

  Alipainesäädin kokonaan buis ja siitä nokkakappaleesta hiottiin pois ainetta, että saatiin enempi ennakkoo. Muista enää kovin tarkkaan, mutta Mini tonniin joskus rakentelin vakiojakajasta. E: Mutta valmis jakaja tietenkin helpoin ( jos ei halua opiskella) ja jos on kiirus!
 19. FD100L

  Lucas d25 jakaja

  Jossain wanhassa VM :ssä oli muuten aikanaan juttu tuosta vakiojakajan "virityksestä" kisakäyttöön. Taitaa se leike olla edelleen mulla tallessa!
 20. Ok, kiitos molemmille "Mini1380" ja "4Minis", tämä selvensi asijjaa! Toi Maniflown sivu (ja Minispares) just hämmensi ku oli Metrolle oma.
 21. Niin joo, eli ilmeisesti Metron pitäisi olla n. 10 mm lyhempi?
 22. Moi, oon tilaamassa LCB -pakosarjaa Metroon. Missähän kohtaa sitä voi joutua muokkaamaan ( jos joutuu) sopivaksi ..en nyt itse keksi?
 23. Itsekin sitä mielepuolta, että peseviä aineita (edes peseviä öljyjä) en laittaisi wanhaan moottoriin missä käytetty esim.mineraaliöljyjä! Oma käsitys.
 24. Jep, kannattaa kaikki ulkonen sulkea pois eli vaihteiston vivusto, myös moottori kumityynyjen kunto!
 25. Muistelisin, että ainakin 73 oli vielä 1/2". Kannattaa avata kierre, tai ainakin muuten hyvin puhdistaa ensin!
×
×
 • Create New...