Jump to content

FD100L

Members
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by FD100L

 1. Männät samoja 970 vs 1275 kiertokanget eri pituiset.
 2. Mitenkä näihin (spi/ mpi) muuten saa osia, se lambda-anturi, moottorinlämpötila-anturi ym. Minitronilla näkyisi olevan ainakin se lambda. Ajattelin jos alkuperäinen niin kannattaisiko vaihtaa ihan suosiolla? Itsekin jonkin verran näitten kanssa (tosin Ford)
 3. Olisiko jokin lämpötila-anturi viallinen ja sen vuoksi seos rikkaalla lämpöisenäkin?
 4. FD100L

  Austin 1100 MK2

  Moottorinumeron perusteella 1100 kone, eli luultavasti alkuperäinen? Ainakin Englannista saa lattiapeltejä ym. peltiosaa, siellähän on erittäin vireä ADO 16 Clubi! Itse olen seurannut mm. tuota: https://www.facebook.com/ado16info/
 5. FD100L

  Kytkin ratas.

  Juu, useinkin wanha sanonta pätee: "Ei oo väljän voittanutta!"
 6. FD100L

  Austin 1100 MK2

  Upeeta tosiaan, että näitä harrastetaan! Näitä Minin sisarmalleja saisi näkyä enemmänkin kokoontumisissa!
 7. Pystyy Camberin myös! Nimim. "tehty". E: Ja säädettävät kiinnikkeet tein aikanaan kilpuriin.
 8. Entäs Camber -kulmat? Jos on remppaa tehty ja varsinkin rakenneltu on voitu kulmia muuttaa. Onko mahdollisesti kuvia miltä näyttää tukivarren kiinnityskohdat ja autoa takaapäin katsoessa?
 9. FD100L

  Renkaat.

  Saman todennu, uudet kuluu hele.. kutin nopeesti, ei ku wanhaa kovettunutta alle!
 10. Ok, mulla ei ole koskaan ollut lämpöongelmia vakiomoottorissa, edes tosi kuumilla kesähelteillä. Kannattaa tutkia mistä lämmönnousu voi johtua.
 11. Toi sähköflekti on kyllä aivan turha varsinkin vakiomoottorissa. Mun vahva mielipide!
 12. Semmonen reilu metrin pituinen teräsputki on hyvä olemassa! Mulla on semmonen Transitissa aina mukana jos sattuu rengas menemään.
 13. Jos.. jos tulee semmonen mieleen, niin voisin olla kiinnostunu tuosta lohkosta.
 14. FD100L

  Mikä kampiakseli

  Komee akseli! Eikös joskus saanu noita päittäislaakereitakin vaikka mitä kokoja ja niitähän valettiinkin. Mullakin on jossain semmonen valettu, koneistamaton sarja.
 15. Entä öljyrenkaat? Hieman jo kuluneeseen, hoonattuun lohkoon on ne kolmiosaiset öljyrenkaat ihan must!
 16. ................................................
 17. Miksi ei olisi sellaisia prässejä? Tuossa näyttäisi ainakin tulevan suht hyvää koppaa kuitenkin.
 18. En nyt oo ihan varma mutta valmistaakos noita koreja useampikin firma? Kun muistan nähneeni kuvia. En kyllä löytäny tähän hätään kun yritin hakea.
 19. Joo, onhan toi ihan oudosti rumasti tehty. Eikä toi kattokourukaan oo oikeenlainen! Kai siinä on haluttu kuitenkin tahallaanjättä eroja, että varmasti selviää, että on uusi kori? Ei tuota muuten voi ymmärtää.
 20. 998 Cooperin lohko näyttäisi olevan!
 21. Just niin! Mieluumin jättää sitten museokatsastamatta!
 22. FD100L

  Projekti Papu

  Jep! Ilman muutta itse niin pitkälle kun mahdollista (KAIKKI) ..se on oikeata harrastamista. Onhan se ammattimiehen tekemä tietenkin paras, mutta kun kattelee laitettuja/ entisöityjä niin miettii, että kukahan tämänkin loppujen lopuksi on tehnyt??
 23. Samaa mielipuolta! Mutta pystyisköhän tuon tyyppisellä tarkistamaan virranjakajan aukosta kiertokangen pultit ym. ?? https://www.motonet.fi/fi/tuote/806638/Tarkastuskamera-25-LCD Ja onkos kellä kokemusta vastaavasta laittesta, näitähän on erilaisia, tekeekö mitään? Itselle vois olla paras sellanen tosi pitkä malli, esim. putkitöissä joskus tarpeen.
 24. Heh, meinasin ehdottaa samaa yhdessä kohtaa, mutta informaation lisääntyesä (pultin muoto) ei ehkä kannata. Isommat kierteet oon joskus öljyropulle joutunu tekemään vastaavalla tavalla, kun oli pakko.
×
×
 • Create New...