Jump to content

FD100L

Members
 • Content Count

  638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by FD100L

 1. Ok, kiitos molemmille "Mini1380" ja "4Minis", tämä selvensi asijjaa! Toi Maniflown sivu (ja Minispares) just hämmensi ku oli Metrolle oma.
 2. Niin joo, eli ilmeisesti Metron pitäisi olla n. 10 mm lyhempi?
 3. Moi, oon tilaamassa LCB -pakosarjaa Metroon. Missähän kohtaa sitä voi joutua muokkaamaan ( jos joutuu) sopivaksi ..en nyt itse keksi?
 4. Itsekin sitä mielepuolta, että peseviä aineita (edes peseviä öljyjä) en laittaisi wanhaan moottoriin missä käytetty esim.mineraaliöljyjä! Oma käsitys.
 5. Jep, kannattaa kaikki ulkonen sulkea pois eli vaihteiston vivusto, myös moottori kumityynyjen kunto!
 6. Muistelisin, että ainakin 73 oli vielä 1/2". Kannattaa avata kierre, tai ainakin muuten hyvin puhdistaa ensin!
 7. Jep, toi ylempi on ok! Ite jouduin hommaamaan vastaavan OHC :lle kun Mondeon kansiremppa. E: Noi venttiilit näyttää oudon väriseltä, kannattaa tosiaan tarkistaa puristussuhdekin ennen kasausta. Kuten MikaJ ja kannen palotila myös.
 8. Mikähän lukija näihin Rover Mineihin käy, nää uudemmat ei tietenkään sovi ja onko Suomesta saatavilla vai jostain muualta? E: Mites muuten onkos Minissäkin -96 vuodesta eteenpäin jo yhteensopiva?
 9. Joskus laitettiin pari vakio levyjousta päällekkäin!
 10. Katoppas vaan, enpä lukenut tekstiä .. mä laitoin linkin vain kuvien takia.
 11. http://www.retrominisltd.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=986
 12. Olisko kuvaa ko. kannesta? Netissä näkyi joitakin kuvia olevan "Pierce -alloy head" kuvahaulla.
 13. Oot saanu termostaattikotelon irti, ilman pulttien katkeemista? Eikös tuossakin ole se välilaippa ja pitkät pultit (ei pinnapultit)? Yleensä kannattaa olla varovainen niitä avatessa!
 14. Onhan tuo suomeksi ainakin Minin korjaamokäsikirjassa muistaakseni? Korjaussarjakin ( siis kaasariin) voi olla aiheellinen ja saattaa joutua neulaakin tekemään jos on viritetty?
 15. "Kupariholkki" no:19 = pronssilaakeri!
 16. Homma ok! Tämä laturi alkoikin toimivaan ihan hienosti. Lähes 14 volttia valot päällä, pitäisi riittää.
 17. Katteli, että tuolta Maniflown sivuilta löytyisi Metroonkin asiallisen näköinen putkisto? Millaisia olette Metroon laittaneen? https://www.maniflow.co.uk/index.php?view=product&from=196&product=1411
 18. Päivää, onko joku tollasta vaihtovirtalaturia laittanu Miniinsä? Miten on pelannu? Hain hätäpäissäni Motonetista tollasen. Kyllähän se nyt jonkin verran lataakin.. Toisaalta, ei tossa paljon luvatakkaan.
 19. Joo, sillähän se selittyisi toi satulan ja navan ahtaus? Mitä oon nähny minissä näitä (turbo)metron jarruja niin niissä on ollu Metron navat myös, eli koko paketti.
 20. Onhan toi jäähdytetty levy tietenkin hyvännäköisempi..
 21. FD100L

  Mini city

  Siihen on voitu vääntää mikä kierre vaan jos alkuperäinen on tuhoutunut. Koita erilaisia pultteja siihen, sillai ainakin löytyy oikea kierre.
 22. Eikös turbot ole sellaisia varten jotka ei osaa virittää?
 23. Mä oon luottanu sen pajan ammattitaitoon ja viisaampien sanaan, että ne kyllä tietää mitä tekee. Tammer diesel Tampere/ Lakalaiva. Käskivät vielä mainita, että tulee kilpailukäyttöön. Joskus oli puhetta niin muistaakseni painottivat erikseen ja myös yhdessä.
×
×
 • Create New...