Jump to content

Rauno

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

About Rauno

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ostetaan hyväkuntoinen hydrolastic- jousielementti Morris Mailer - autoon, vasen takapyörä. Jos löytyy hyvät kaikki pyöriin, siis 4kpl, sekin sopii. Laita vaikka viesti tai yv rauno piste teppola ät dnainternet piste net
 2. Trelleborg- renkaista ja takaluukusta YV. Kiitos!
 3. http://www.oulunautomuseo.fi/2013_Rompe ... mainos.pdf
 4. joo täälläkin halutaan ostaa, mieluiten suomiauto :)
 5. Tämmöiselle laiskanpulskealle viikonloppumekaanikolle ei ole mikään vastenmielisempää, kuin purkaa juuri vaivoin kasattu ja entistetty kokonaisuus. Kun saan vehkeet nippuun, en sotke käsiäni enään uusiakseni kuluvia osia, vaan keskityn säätöhommiin. Ja niitä riittääkin melkolailla, säätöhommia ja kaikenlaista pikku tuunaamista. Kaasuttimet, alusta.. kaikenlaista.. Laitteen pitää kulkea mukisematta ohjauspyörän osoittamaan suuntaan, kyetä sporttisempaankin menoon (minin suorituskyvyn rajoissa), eikä meno nykyliikenteessä saa tuottaa ongelmia lämpöjen tai suorituskyvyn tiimoilta. Ja jos kulku ahdistaa, suorituskykyyn löytyy aikakauden mukaisia lääkkeitä. Noissa rasinkihommissa on tullut nähtyä kaikenlaista, toisilla menee viikonloppu varikolla remonttihommissa kun on jäänyt joku markan osa vaihtamatta. Tehty 1000km reissua ja rälläkkä soi koko viikonlopun. Nykyään osaan laskea jo omallekin työlle tuntihintaa. Ihan kaikkeen ei kannata ryhtyä. Esimerkkinä minin bensapumpun panta; viettääkö aikaa vanhan ruosteisen puhdistamisessa ja maksaa sen sinkityksestä(jos ollut galvanoitu?) vai ostaa uusi uusi kympillä http://www.minispares.com/product/Class ... 0to%20shop kun tilaat muutenkin osia.. Vanhalla ukolla loppuu tunnit kesken jos kaiken elvyttää vanhoista ;) Tuota pantaa en ole hankkinut, mutta eipä kannattane vanhaakaan sinkitykseen viedä. Molempi parempi - ja kyllä minäkin vanhoja osia elvyttelen. Liikkuvat on tullut laitettua uutta aikaisemmissa rojekteissa. Ministä nyt ei tiedä vielä...
 6. Tarvetta olisi järkevän hintaiselle 998 -65 Cooperin mittarille. Ellei löydy, on samantekevää vaikka laittaisin Mk2-3 replikamittarin, tai tarramittarin.
 7. Hieno juttu, kiitos :)
 8. huh huh, netti on täynnä cooperia, on ne niin haluttuja. Jos näet hiukan vaivaa, löytyy monella kielellä ;) Mutta aloitapa tästä http://historicrace.fi/cooper.htm Ja sitten hommaat John Parnellin kirjan "Original Cooper ...." Ja sitten, muutaman vuoden näiden koppien kanssa painiskeltuasi huomaat, että Parnellin raamattukaan ei kaikkea tiedä. Tehdas on ollut näppärä sotkemaan eri osia samoissa/ ja eri vuosimalleissa.
 9. Voihan se olla, että jos ruuvi tulee helman paksuimmasta kohdasta läpi (missä helampelti menee heelboardin sisään), niin siinä on sen verran tavaraa että voi kierteen teko onnistuakin. En tiedä mihin reikä tulee, kun ei oo niitä peltejä. Mutta peltiruuvi tuntuisi järkevältä. Joo. Noissa pelleissä on aina tekemistä vaikka ois kuinka Heritagen... mikään ei mene suoraan paikalle. No jaa, takahelma oli/ on huippulaatua.
 10. 14A6616 ja 14A6615 http://minispares.com/product/Classic/S ... o%20search Maksaahan se melkein 7£ / kpl. Tulee niille hinta 35-40€/ pari kotiin toimitettuna, arvelisin. Mutta kannattaa jo tilata samalla muutakin (niinkuin kumitulpat niihin ja tms).
 11. Löytyiskikö niitä peltejä keneltäkään? Ei viittis pikkuostosta englannista, vaikka mielelläänhän ne myy (ja suomiputkat taitavat lomailla).
 12. Ok. Noin se varmaan menee. Kiva jos löydät tehtaan tietoa. Olisikin ollut aika erikoista, että Sparesilla olisi myyty vääränkokoista ruuvia ( väärän pituinen se heidän ruuvi kyllä on). Pitää vielä katella minkänäköinen se oikea pozidrive kanta on.
 13. Oho! ettäkö sama koko ? En näistä mitään ymmärrä, mutta jos lasken niinkuin koulussa opetettiin: 10/32 , eikös se ole 7,94mm ja 3/16 = 4,76 mm ja tämä se helman sivulla näkyvä pultti/ruuvi PMZ308.
 14. aika jänskä Somerford kertoo ruuvin olevan 10/32 UNF x 1/2" http://www.somerfordmini.co.uk/eshop/in ... &chapter=4 Minispares taas 3/16 http://minispares.com/product/Classic/B ... o%20search
 15. Ok, hommataan kilkkeet ja sovitetaan. Kiitos :)
×
×
 • Create New...