Jump to content

jamboy

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About jamboy

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 21/02/1979

Profile Information

 • Location
  Jyväskylä
 • Interests
  autojen laittaminen ja kynäruiskumaalaus
 • Autotalli
  Austin 1000 1985, Mini Cooper 2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. säädetäänkö sytkä alipaine letkun kanssa vai ilman?? onko sitten oikea kohta sen merkki rivistön ylä vai alapäässä? kun katsotaan edestäpäin?
 2. No vika selvisi, syy oli katkojan kärissä. piikki tullut sinne väliin. vielä vähän vikaa kun ei tahdo ilman ryyppyä kulkea lämpöisenäkään.
 3. tuli outo vikan vastaan kesken ajokauden. alkoi röpöttämään toi mini. kone on 99h. aloin selvittelemään ja huomasin että nelos pytylle ei tule kipinää tyhjäkäynnillä. korkeilla kierroksilla tulee kipinä.?? tarkistin asiaa kipinän hukkumisesta ajoitus lampulla. puristuspaine mittarilla mallia biltema mittasin puristuksia niin kaikissa tasainen 14-15??kylmällä koneella. hirvee luku? ohjeessa kyllä oli että pitäis mitata lämpöisellä koneella, mutta voiko se vaikuttaa tulokseen jos kaikki pytyt on saman tasoisia.? jakajan kansi, pyörija, konkka, käret, puola, ja johdot on uudet ja tulpatkin vaihdoin tänä kesänä. tulpan johtoja on vaihdettu ristiin ja sama juttu. tulppia vaihdettu ristiin ja sama juttu. virranjakajan kannen metalli pinnat on puhtaat. loppuu ymmärrys mikä sitä vaivaa, kun kerran yli 2000rpm kipinä tulee. voisiko olla puola mallia biltema mennyt vituiks ja ei jaksaisi enää täysillä toimia mutta eikös sitten joka pytyssä pitäis olla kipinä vikaa? ajoin kyllä 130kmh sillä vanhuksella oisko ottanut itteensä siitä
 4. onko muuten väliä kun tuossa on eripuolella tuo kohokammio?? eli käykö se heittämällä paikalleen.
 5. tuntuu että se mäntä jumittaa ja se kaasuläpän akseli on väljä. imeekö lie ilmaa sen akselin välistä? Vika nyt sellainen että ei perkele lähde enää käyntiin. viime kesän toimi hienosti ja nyt alku kevään. mutta nyt tuli stoppi. alkoi vähän röpöttämään ala kierroksilla, mutta vetää ihan suht hyvin yläkierroksilla. lämpöisenä lähtee paremmin käyntiin. kylmänä saa sahata ihan huolella ja ihan tuurillaan että hörähtää käyntiin. tulpat kastuu kyllä että saa liikaa bensaa, seos ruuvin säätökään ei juurikaan auta? virranjakajassa uudet sisuskalut ja uusi kansi, uudet tulpan johdot ja uudet tulpat. uusi puolakin mallia biltema??
 6. eli minisportilta uus tilalle sitten. 197 puntaa..
 7. Moron, tuossa mun tonnisessa minissä alkaa olemaan jo niin väljä p...a toi mun oma HS4:nen Oletteko ostaneet samanlaisen juuttuvakurkkusen sen tilalle vai jonkun toisen merkkisen? Ja onko tiedossa kellään mikä sinne kävisi parhaiten
 8. kumpikelkka se noista on?? ja sopiiko mihin vuosimalliin?
 9. jamboy

  mini nykii

  samoja oireita mullakin -02 coopperissa, veikkaisin jotain anturivikaa??
 10. mulla ongelma apparin ikkunassa, ja en ole löytänyt mitään ratkaisua siihen. Tuo mainittu nyrkillä kopauttaminen auttaa aina hetken aikaa. ikävä vika.
 11. eli näyttää siltä että se linssi siellä ajovalon sisällä olisi kellertynyt ja ihan kuin paskanen. onko se ominaisuus vai onkohan sinne päässyt jostain jotain pölyä tms..
 12. jamboy

  austin 1000 -85

  poika on ihan hulluna tuohon autoon, ja nyt kun vaihdoin käyttöautoksikin vm-02 cooperin niin tykkäähän se siitäkin. Oli viime loppu kesän ja syksyn ajossa. nyt taas ajoon kun kelit salliin kun ei ole talvirenkaita.
 13. jamboy

  austin 1000 -85

  tuossa viime kesänä tuli tehtyä tuollainen mini. auto oli minulle tullessa metallinhohto viininpunainen. eihän sellainen väri sovi miniin. Väriksi valikoitui punainen. auton purin osiin akselit ja moottori jäi paikallee. uutta osaa ostettu jonkin verran kaikki verhoilut uusiksi, ja johtosarjakin uutta. tosin itse ompelin nuo penkin verhoilut, en pahemmin ole ompelukonetta ennen nähnyt mutta kyllähän siitä nyt jotain sain aikaan. Katon ulkopuoli valkoista keinonahkaa. 8) Sävytetyt sivuikkunat edessä ja takana. jne jne. tuolla on kuvia lisää http://jarno.galleria.me/kuvat/
 14. paljon noi puskimet ja säleikkö maksais
×
×
 • Create New...