Jump to content

skithund

Administrators
 • Viestit

  487
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  22

skithund last won the day on Kesäkuu 21

skithund had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä skithund

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 09.12.1976

Contact Methods

 • Website URL
  https://selfdestruct.net/
 • Skype
  skithund

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  R55 JCW 2012
  ex-R56 JCW WC50 2010
  ex-R53 2004

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

4 566 profiilin katselua
 1. skithund

  M: R55 JCW 2012

  Nyt myös nettiautossa. Jouluale! https://www.nettiauto.com/mini/john-cooper-works/10123053
 2. skithund

  Lasikattoluukut

  Toden totta, Pacemanissa vain etummainen luukku "tilttaa". Oheinen kuva Countryman+Paceman esitteestä.
 3. skithund

  Mini Cooper 1.6 3d RC31 Harkinnassa

  Tästä vastauksia luultavasti saman malliseen. Tuon ikäiset (ensimmäinen "new mini" sukupolvi) ovat R50 (vapaasti hengittävä)/R52 (avo)/R53 (ahtimella) mallikoodeiltaan.
 4. skithund

  Lasikattoluukut

  Minissä panoraamakaton ykkösstepissä molemmat osat nousee takaa ja kakkosstepissä takaosa laskee takaisin kiinni ja etummainen osa liukuu takaosan päälle. Kolmannen sukupolven autoissa taitaa olla kolme steppiä (1. molemmat osat tiltissä, 2. etuosa lähes kokonaan auki ja 3. kokonaan auki).
 5. skithund

  Uusi Mini tuli jälleen taloon.

  Noista möhköistä madallettu JCW Paceman olis aika söpö. Harmi etten muista missä tuollaisen kuvan oon nähnyt, eikä Googlekaan oikein tuottanut tulosta. Villi veikkaus, että oli jossain Dubain minikerhon Facebookissa tms.
 6. skithund

  Päivävalot

  Auttaisi tosiaan hieman, jos tiedetään mistä automallista on kyse. "Daylight driving lights" omassa R55:ssä tarkoittaa sitä, että onko ajovalot päällä vai poissa (koko auto pimeänä) päiväsaikaan, kun valokytkin on "auto" asennossa. Mikäli autossa on valoautomatiikka, niin luultavasti tuulilasin valosensori on mykkä tms. Toimiiko sadetunnistin?
 7. skithund

  Foorumin päivitys ja muutto

  Me kiitämme. Foorumin puolivuosittainen lisenssimaksu onkin marraskuun lopulla taas edessä. Pitäisi kahlata hieman foorumiviidakossa, että onko open source rintamalla mitään uutta - vaikka suurimmalle osalle foorumit ovatkin kuoleva luonnonvara
 8. skithund

  R56 - termostaatti vaihdettu, vesipumpun liitos hämmentää?

  Osanumerolla 11518613804 löytyy O-rengas putken ja pumpun väliin (water pipe to thermostat housing).
 9. skithund

  Mini r53 low.

  Hyvännäköinen peli ja peruutusvalokin oikeassa paikassa
 10. skithund

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Auto korjattu. Yritin kysellä huoltoneuvojalta/rahastajalta, että miten säiliö on täyttynyt ja onko vaan huonoa sattumaa, että myös vanha auto teki näin. Huoltoneuvoja alkoi sit kertomaan miten aktiivihiilisäiliö suodattaa bensaa ja miten esim. heikkolaatuinen bensa voi vaikuttaa tähän. Pyysin lopettamaan tarinan. Ongelman diagnosointi, uusitut tasoanturit ja niihin liittyvät työt menivät heidän oman huoltotakuun piikkiin. Aktiivihiilisäiliön osalta lasku: Vaihtotyö 34.91€ Aktiivihiilisäiliö 16132752290 108.95€ Exhaust steam pipe 16122755147 44.35€ Pientarvikelisä 7.67€
 11. skithund

  Foorumin päivitys ja muutto

 12. skithund

  Cooper R53

  Tehtaalla valmiiksi asennettuja JCW malleja sai 10/2005 valmistuskuukaudesta eteenpäin. Kaikki sitä ennen myydyt JCW:t ovat jälleenmyyjän asentamia JCW kittejä. Käytännössä siis same same but different. Aidon JCW kitin mukana tuli ainakin sarjanumeroplakaatti koneen päälle ja works -logot etugrilliin ja takaluukkuun. Olikohan niin että tehdas JCW:ssä takaluukussa ei ollut Cooper S logoa lainkaan, vaan pelkkä Works. Vasta R56:n myötä tuli ihan omalla mallityypillä oleva tehdas JCW.
 13. skithund

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Ajan myötä bensakäryt kyllästyttää kanisterin hiilet(?), eikä täten pysty enää sitomaan enempää käryjä. Kanisteri voi mennä myös tukkoon, mikäli täyttää tankkia kovin ahkerasti mittarilla pistoolin naksahduksen jälkeenkin, jolloin raakaa bensaa pääsee valumaan kanisteriin (ilmeisesti niistä huohotusletkuista). Pitänee kysyä ens viikolla, että oliko mun kanisteri saturoitunut vai täyttyny bensalla Ei kyllä naksun jälkeen oo tapana täyttää. Joillain asemilla tosin pistoolit niin herkkiä, että ei voi täydellä paineella päästellä ku naksuu muuten koko ajan täyttäessä. Mut ehkä MINIä ei oo tarkotettu tankattavaks täyteen asti - uutta hiljaista tietoa aktiiviharrastajien piirissä. Myös tankin korkki voi olla yksi syypää pumppujen rikkoontumiseen tai tankin paineistuksiin. Hassusti korkistakin on ETK:n mukaan vuodesta 2013 ollut uusi versio. https://blog.bavauto.com/11767/bmw-and-mini-fuel-vapor-recovery-systems-charcoal-canisters-diy-how-to/
 14. skithund

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Oliskohan jotain 100€ tuo itse filtteri/kanisteri. "200€ hintaluokkaa vaihtotöineen" Autokeskuksessa.
 15. skithund

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Ilmeisesti apparin puolella renkaan ja tankin välissä. Kuva ohessa. Pelican Partsin vaihtoohjeet.
×