Jump to content

skithund

Administrators
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

skithund last won the day on September 9

skithund had the most liked content!

About skithund

 • Rank
  God Member
 • Birthday 09/12/1976

Contact Methods

 • Website URL
  https://selfdestruct.net/
 • Skype
  skithund

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Minitön. ex-R55 JCW 2012, ex-R56 JCW WC50 2010, ex-R53 2004

Recent Profile Visitors

5,155 profile views
 1. Bluetooth on vielä oma varusteensa ja kulkee S6NEA koodilla (extended mobile prep with bluetooth). Olisko tuo "puhelinvarustus" se kyynärnojan luukun alla oleva puhelinteline? Ilman MINI Connected (S6NMA) pakettia ei voi kuunnella bluetoothilla musiikkia. Täältä lisää bluetooth / handsfree juttua ja Parrot suosituksia. Edit: ei ollut minun ensimmäisessä R56:ssa myöskään puhelinvalmiuksia, mutta napit löytyivät. Jälkiasennutin hommat Laakkosella.
 2. Tämän ikäisessä lienee DVD-levyllinen navi? Eli tuoreimmat levyt saapi joko marmoritiskiltä ja huhujen mukaan jostain päin nettiä voi ladata DVD:lle poltettavat tiedostot tai ostaa esim. ebaysta valmiit. Kyseessä on MINI professional navigation update dvd 2019 ja tästä kolmen DVD:n päivityssetistä levyllä numero 3 on Suomi. Valmistajan tuotenumero 65902465036.
 3. Eikös tuon ikäisissä ole jo N18 kone? En tosin osaa sanoa onko siinä samaa jakopääongelmaa, kun itsellä on ollut vain N14 koneellisia.
 4. 99.9% varmuudella aktiivihiilisuodatin "täynnä"
 5. Kaivoin tuoreemman ohjeen, missä otettu huomioon myös Xenonit. Päivitin edelliseen viestiini pdf:n. Aiemmat ohjeet olivat vuodelta 2007, eli R56:n julkaisuvuodelta. Tämä uudempi 2/2015.
 6. skithund

  IMM 2020

  until
  https://imm2020.com/en/
 7. skithund

  MCFF pikkujoulut

  until
  Pikkujoulut Viking Linen Viking Gracella
 8. skithund

  MCFF syyskokous

  Syyskokous Radisson Blu Marina Palacessa
 9. skithund

  MCFF syysratapäivä

  until
  Tapahtumapaikka: Ahveniston moottorirata Illanvietto: Aulangon rantahuvila
 10. skithund

  Lukkoperä R53

  S2TAA SPERRDIFERENTIAL
 11. Auttaisko tehtaan lisävalosetin asennusohje (ohessa)? R56_Driving_Lights.pdf
 12. Fully Charged showssa esiteltiin uusi tuotantoversio MINIn täyssähkö-biilistä. En ole vielä plärännyt joko löytyy suomihintoja, mutta briteissä auto on ilmeisesti hinnoiteltu edullisemmaksi kuin bensavastineet. Auton saa myös tilattua normivanteilla ja ilman keltaisia korostemuoveja.
 13. Tästä erittäin kätevä hansikaslokeron lokeroija. Sijainti: Espoo / Kilo HP: 20€ (smartpostilla varmaan +8€) https://www.shopminiusa.com/Product/402/MINI-GLOVE-BOX-ORGANISER
 14. Kaikkee sitä kans nurkissa pyöriikin. Myydään JCW hiilikuitu/alcantara käsijarrukahva. Jokusen vuoden ollut kiinni edellisessä autossa, mutta kunto "kuin uusi". https://www.shopminiusa.com/PRODUCT/324/JOHN-COOPER-WORKS-HANDBRAKE-HANDLE,-LEATHER---ALCANTARA-SUEDE-WITH-CARBON-FIBER-INSERT Sijainti: Espoo / Kilo HP: 50€, smartposti kuskaa 5€:lla
 15. skithund

  Lisävalot r50

  Mulla oli R53:ssa newministuffista tilatut R56:n mustat lisäpitkät. Ei tosin näytä olevan valikoimissa enää. Eli paketissa oli: - gen2 originaalit mustat lisäpitkät - gen1 lisäpitkien kiinnikkeet, jotka modattu siten, että gen2 lamput sopii näihin - asennuspiuhasetti Kuvia ei vain tunnu löytyvän
×
×
 • Create New...