Jump to content

skithund

Administrators
 • Content Count

  515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

skithund last won the day on July 7

skithund had the most liked content!

About skithund

 • Rank
  God Member
 • Birthday 09/12/1976

Contact Methods

 • Website URL
  https://selfdestruct.net/
 • Skype
  skithund

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Minitön. ex-R55 JCW 2012, ex-R56 JCW WC50 2010, ex-R53 2004

Recent Profile Visitors

5,026 profile views
 1. Mainittakoo vielä, että edellistä edelliseen 2010 R56:n tehtiin Laakkosella jälkiasennuksena handsfree ja tuo USB-audio, hintaa tais olla reilu tuhannen euroa töineen. En nyt löytänyt tarkkaa hintaa, jonka olen ymmärtääkseni joskus postannut myös foorumille, mutta toinen vanha keskustelu löytyi, mistä näkee handsfree-asennuksen harmin määrän asennuspaketin kuvan muodossa.
 2. Ei taida mennä ihan vain soitinta vaihtamalla. Bluetooth saadaan asentamalla handsfreekitti, joka sisältää ymmärtääkseni myös USB/AUX -liitännät keskikonsoliin. Mutta bluetoothin kautta et voi kuunnella musiikkia, koska se taas vaatii MINI Connected paketin. Tätä ei saa jälkiasennettua. Musiikin kuuntelulle bluetoothin yli suosittelen hoitamaan jotenkin nuo USB/AUX liitännät (jos niitä ei siis vielä ole) ja niihin sitten joku bluetooth-to-aux -mokkula kiinni.
 3. Käy ainakin R55/R56. Kattotelineissä olevat "kynnet" tulevat sadekourun viereisen tiivisteen takana oleviin aukkoihin. Ohessa kuva asennusohjeesta, joka osoittaa noi paikat. Tiivisteessä on valmiit perforoinnit niissä kohdin mistä tiivisteestä otetaan pala pois. Kattotelinesarjan mukana tulee muoviläpyskät, jotka laitetaan reikiin, kun kattotelineet otetaan pois. Näitä muovilätkiä saa myös erillisenä varaosana, kun yleensä ne lähtee myydyn auton mukana, jos telineet jää itselle.
 4. Tarkista/vaihda myös aktiivihiilisuodatin. Omassa R56:ssa alkoi tankki/mittari oikutella ja reagoi (tosi pitkällä) viiveellä täyteen tankkaamiseenkin = aktiivihiilisuodatin täys
 5. skithund

  R55 JCW -12

  Mitään projektia ei tullut, kun kiinnostus touhuihin hiipui. Auto vaihtoi omistajaa tiistaina ja löytyy jatkossa Kouvolan suunnalta, jossa perheessä oli jo ennestään R50 MINI. Saa nähdä mitä tulevaisuus ja täyssähköinen MINI Cooper SE tuo tullessaan, mutta tällä haavaa ei ole tulossa uutta autoa (tai varsinkaan MINIä) taloon.
 6. Toi korkkiin porattava reikä on varmaan ihan fiksu veto. Muistan molemmissa autoissa ennen aktiivihiilisäiliö-episodeja tankin "sihahtaneen" aina korkkia avattaessa, kun kävi tankkaamassa.
 7. Olipas hankala lukea. Muutama rivivaihto tekisi ihmeitä. Noi bensamittarin ongelmat ja siihen liittyvät hommelit kuulostaa samalta kuin täysinäisen aktiivihiilifiltterin aiheuttamat ongelmat. Alipainetta tankkiin ja tankin sisällä olevia hiluja rikkoo (anturit/pumppu/filtteri). Mulla teki edellinen auto just noin (2010 JCW) ja saman teki myös nykyinen. Molemmissa muutaman huoltokeikan jälkeen syypääksi osoittautui täysi aktiivihiilipönttö.
 8. skithund

  Valojen koodaus

  Saksassa on myös asenneltu autoihin valomodulia, missä mm. "coming home" valot. Eli olisko just noi parkit. https://www.dachmodule.com/mini-r50/52/53-lightcomfort
 9. skithund

  Uudet JCW:t

  Eli F56 malleihin tuo kone tullee myös myöhemmin. Mutta on aika suolaiset hinnat. GP3:a on lyöty niin isolla rumatikulla, että oiskohan hinnat Suomessa lähempänä 70k
 10. skithund

  Uudet JCW:t

  Uus Clubman JCW ALL4 on 306 heppasella koneella
 11. Tästä linkki vanhaan vastaavaan ketjuun. Jos jostain löytyy, niin autopurkaamoilta tai mahdollisesti merkkihuollon varaosatiskiltä.
 12. Olisko avaimen akku loppu ja hukkaa sen vuoksi asetukset heti kun avaimen ottaa pois telineestä? Kannattaa tarkistaa myös auton akun kunto. Start/stop ei toimi, mikäli varaus liian alhainen.
 13. Dieseleissä näemmä on moinen. Aina oppii jotain uutta Etsintää helpottamaan osanumero 51712755054. https://www.leebmann24.de/motorraumabschirmung-mini-51712755054.html
 14. Suoraan koneen alla ei taida olla kyllä mitään. Ainoastaan GP2:ssa on pohjapaneeli myös moottorin alla.
 15. Mulla R56:ssa ollut tynkäantenni ei sopinut R55:n, oli liian pienellä kierteellä kanta. En keksi muuta eroa kuin se, että R55:ssä on navi ja auto on facelift (LCI) versio.
×
×
 • Create New...