Jump to content

skithund

Administrators
 • Content Count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by skithund

 1. Täys aktiivihiilisuodatin myös puski bensan hajun kajuuttaan. En tiedä millainen vaikutus sillä päästöarvoihin on. Joidenkin eko-arvojen kaunistelun vuoksihan se on ymmärtääkseni olemassa.
 2. Toi sama pienen pieni porras oli mun kahdessa edellisessä autossa (R56 ja R55). Eli uskoisin sen olevan vain melko ärsyttävä ominaisuus.
 3. Bluetooth on vielä oma varusteensa ja kulkee S6NEA koodilla (extended mobile prep with bluetooth). Olisko tuo "puhelinvarustus" se kyynärnojan luukun alla oleva puhelinteline? Ilman MINI Connected (S6NMA) pakettia ei voi kuunnella bluetoothilla musiikkia. Täältä lisää bluetooth / handsfree juttua ja Parrot suosituksia. Edit: ei ollut minun ensimmäisessä R56:ssa myöskään puhelinvalmiuksia, mutta napit löytyivät. Jälkiasennutin hommat Laakkosella.
 4. Tämän ikäisessä lienee DVD-levyllinen navi? Eli tuoreimmat levyt saapi joko marmoritiskiltä ja huhujen mukaan jostain päin nettiä voi ladata DVD:lle poltettavat tiedostot tai ostaa esim. ebaysta valmiit. Kyseessä on MINI professional navigation update dvd 2019 ja tästä kolmen DVD:n päivityssetistä levyllä numero 3 on Suomi. Valmistajan tuotenumero 65902465036.
 5. Eikös tuon ikäisissä ole jo N18 kone? En tosin osaa sanoa onko siinä samaa jakopääongelmaa, kun itsellä on ollut vain N14 koneellisia.
 6. 99.9% varmuudella aktiivihiilisuodatin "täynnä"
 7. Kaivoin tuoreemman ohjeen, missä otettu huomioon myös Xenonit. Päivitin edelliseen viestiini pdf:n. Aiemmat ohjeet olivat vuodelta 2007, eli R56:n julkaisuvuodelta. Tämä uudempi 2/2015.
 8. skithund

  IMM 2020

  until
  https://imm2020.com/en/
 9. skithund

  MCFF pikkujoulut

  until
  Pikkujoulut Viking Linen Viking Gracella
 10. skithund

  MCFF syyskokous

  Syyskokous Radisson Blu Marina Palacessa
 11. skithund

  MCFF syysratapäivä

  until
  Tapahtumapaikka: Ahveniston moottorirata Illanvietto: Aulangon rantahuvila
 12. skithund

  Lukkoperä R53

  S2TAA SPERRDIFERENTIAL
 13. Auttaisko tehtaan lisävalosetin asennusohje (ohessa)? R56_Driving_Lights.pdf
 14. Fully Charged showssa esiteltiin uusi tuotantoversio MINIn täyssähkö-biilistä. En ole vielä plärännyt joko löytyy suomihintoja, mutta briteissä auto on ilmeisesti hinnoiteltu edullisemmaksi kuin bensavastineet. Auton saa myös tilattua normivanteilla ja ilman keltaisia korostemuoveja.
 15. Tästä erittäin kätevä hansikaslokeron lokeroija. Sijainti: Espoo / Kilo HP: 20€ (smartpostilla varmaan +8€) https://www.shopminiusa.com/Product/402/MINI-GLOVE-BOX-ORGANISER
 16. Kaikkee sitä kans nurkissa pyöriikin. Myydään JCW hiilikuitu/alcantara käsijarrukahva. Jokusen vuoden ollut kiinni edellisessä autossa, mutta kunto "kuin uusi". https://www.shopminiusa.com/PRODUCT/324/JOHN-COOPER-WORKS-HANDBRAKE-HANDLE,-LEATHER---ALCANTARA-SUEDE-WITH-CARBON-FIBER-INSERT Sijainti: Espoo / Kilo HP: 50€, smartposti kuskaa 5€:lla
 17. skithund

  Lisävalot r50

  Mulla oli R53:ssa newministuffista tilatut R56:n mustat lisäpitkät. Ei tosin näytä olevan valikoimissa enää. Eli paketissa oli: - gen2 originaalit mustat lisäpitkät - gen1 lisäpitkien kiinnikkeet, jotka modattu siten, että gen2 lamput sopii näihin - asennuspiuhasetti Kuvia ei vain tunnu löytyvän
 18. "useimmille Mineille ajokauden viimeistä yhteistä iltaa" Kuinkahan kauan tää pitää vielä paikkansa
 19. Tuo rekkarin yläpuolella oleva avausnappi voi tosiaan olla sökö / hapettuneet liittimet. Takapenkin alta löytyy avausmekanismi osasta R56:ia, mutta en oikein tiedä millä perusteella se löytyy tai ei löydy. Liekö joku kidnappauksen esto -optio tilattaessa.
 20. Mainittakoo vielä, että edellistä edelliseen 2010 R56:n tehtiin Laakkosella jälkiasennuksena handsfree ja tuo USB-audio, hintaa tais olla reilu tuhannen euroa töineen. En nyt löytänyt tarkkaa hintaa, jonka olen ymmärtääkseni joskus postannut myös foorumille, mutta toinen vanha keskustelu löytyi, mistä näkee handsfree-asennuksen harmin määrän asennuspaketin kuvan muodossa.
 21. Ei taida mennä ihan vain soitinta vaihtamalla. Bluetooth saadaan asentamalla handsfreekitti, joka sisältää ymmärtääkseni myös USB/AUX -liitännät keskikonsoliin. Mutta bluetoothin kautta et voi kuunnella musiikkia, koska se taas vaatii MINI Connected paketin. Tätä ei saa jälkiasennettua. Musiikin kuuntelulle bluetoothin yli suosittelen hoitamaan jotenkin nuo USB/AUX liitännät (jos niitä ei siis vielä ole) ja niihin sitten joku bluetooth-to-aux -mokkula kiinni.
 22. Käy ainakin R55/R56. Kattotelineissä olevat "kynnet" tulevat sadekourun viereisen tiivisteen takana oleviin aukkoihin. Ohessa kuva asennusohjeesta, joka osoittaa noi paikat. Tiivisteessä on valmiit perforoinnit niissä kohdin mistä tiivisteestä otetaan pala pois. Kattotelinesarjan mukana tulee muoviläpyskät, jotka laitetaan reikiin, kun kattotelineet otetaan pois. Näitä muovilätkiä saa myös erillisenä varaosana, kun yleensä ne lähtee myydyn auton mukana, jos telineet jää itselle.
 23. Tarkista/vaihda myös aktiivihiilisuodatin. Omassa R56:ssa alkoi tankki/mittari oikutella ja reagoi (tosi pitkällä) viiveellä täyteen tankkaamiseenkin = aktiivihiilisuodatin täys
 24. skithund

  R55 JCW -12

  Mitään projektia ei tullut, kun kiinnostus touhuihin hiipui. Auto vaihtoi omistajaa tiistaina ja löytyy jatkossa Kouvolan suunnalta, jossa perheessä oli jo ennestään R50 MINI. Saa nähdä mitä tulevaisuus ja täyssähköinen MINI Cooper SE tuo tullessaan, mutta tällä haavaa ei ole tulossa uutta autoa (tai varsinkaan MINIä) taloon.
 25. Toi korkkiin porattava reikä on varmaan ihan fiksu veto. Muistan molemmissa autoissa ennen aktiivihiilisäiliö-episodeja tankin "sihahtaneen" aina korkkia avattaessa, kun kävi tankkaamassa.
×
×
 • Create New...