Jump to content
MINI² foorumi

MRo

Members
 • Viestit

  14
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä MRo

 • Taso
  Member
 1. MCS kytkimen painelaakeri

  Kyllä varmaan tulee päädyttyä teettämään homma. Melkoisesti kuitenkin työtä ja kyselykierroksen perusteella korjaamot ottavat karvan alle tonnin rempasta. Tekevät kuulemma apurungon irroittamalla.... Lueskelin ja 1-massaan siirtymisestä, mutta siitä on mielipiteitä niin vastaan, kun puolestakin. Olen kuitenkin päätymässä Valeon pakettiin kaksoismassoineen ja tosiaan alkuperäiseen stefaan. Kiitos holkki tiedoista ja hyvistä kuvista !
 2. MCS kytkimen painelaakeri

  Minkä merkkisiä paketteja olette laittaneet ? Englannista löytyisi mm. Sachin kaksoismassa vauhtipyörä ja kytkinpaketti (ebay) mielestäni ihan kohtuuhintaan. Kyllä varmaan tulee kaikki kerralla uusittua, jos apurungon kerran irroittaa.... ja se kampuran stefakin jo hiukka tiuhkuu alle. Kilsoja n. 130 tkm.
 3. MCS kytkimen painelaakeri

  Tuli pakkaset ja alkoi MCS R56 painelaakeri rallattamaan. Kokemuksia vaihdosta ?
 4. Cooper S (r56) turbo temppuilee

  Tuli asennettua tuo GFB DV+ divertti. Toimii todella hyvin, eikä pidä mitään ääntä. Alkuperäinen oli näköjään parista kohtaa päästänyt läpi, minkä toki huomasi enemmän vedättäessä nykäisynä. Nyt vetää hienosti ilman nykimisiä ja mitään viivettä ei enää tunnu vaihtaessa.
 5. Cooper S (r56) turbo temppuilee

  Onko kukaan laittanut R56 MCS:n GFB DV+ Diverter valvea, tai vastaavaa ? Toimiiko, kuten lupaavat ? Luulisi billetistä tehdyn toimivan varmemmin, kun alkuperäinen muovinen, jossa männän tiivistepinta melko olematon. Tuntuu tuo vakio aina välillä enemmän kengittäessä fuskaavan.... ainakin uudelleen optimoidussa.
 6. Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Selvisipä tämäkin lopulta, mutta vasta Konalassa Autokeskuksella. 15 tkm ajetut Denson IXUH22 tulpat porsineet. Eipä tullut edes mieleen, kun olivat noinkin tuoreet. Epäilivät, että Turbotecillä optimoidut 219 hp vaikuttavat niiden kestävyyteen. No nytpä pelittää taas.
 7. Juuri eilen Konalan Autokeskuksella oli puhetta R56 MCS:n öljyistä. Pari vuotta sitten Mini muuttanut kuulemma suositukseksi 5W40 ja he käyttävät Neste Citry Prota. Saavatko sitten Nestettä jostain edullisesti, vai mikä lieneekään perimmäinen syy.
 8. Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Hpfp "kylmätestissä" paine nousi 37 bar, kun alaraja on kuulemma 40 bar. Jää edelleenkin arvailun varaan, mitä tekee rasituksessa. Pystyyköhän tuota testaamaan paremmin muualla, kun Laakkosella ?
 9. Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Nyt on vacuum conventer ja tank luft ventil vaihdettu, mutta sama oire edelleen. Vikakoodin lykkää sytkä häiriöistä aina enemmän kiihdyttäessä (mustan pölläyksen kera). Huomenna hpfp testaus, josko vika löytyisi siitä. Jos pumppu kunnossa, lienee seuraavana turbon tutkinta ?
 10. Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Pystyyköhän korkeapainepumppua testaamaan mitenkään ? Ei anna suoranaisesti siihen kohdistuvaa vikakoodia. Maksaa kuitenkin muutaman satkun, joten ei ihan heti viitsisi investoida. Eikö siellä ole vielä joku siirtopumppukin ?
 11. Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Ei korvakuulolla kuule nakutusta, mutta enemmän kengittäessä heittää auton aina vikatilaan. Tämän jälkeen löytyy vikakoodit 2D52 Super knocking ja lisäksi 2DC8 Fuel shutoff cyl 2 jne. Joskus lisäksi 2781 combustion misfires. Tosiaan samalla nykäisee ja pölläyttää mustat savut. Nyt tilattu Autodocilta vacuum converter (70,-) ja lisäksi tank luftventil... menee siinä samalla, kun imusarjan ottaa veks. Taidan vielä lisäksi tilata tuon alipainekellon, kun ei maksa muutamaa kymppiä enempää. Ainakin saa joitain vikamahdollisuuksia suljettua pois. Hankalaa vaan, kun on tyttären auto, joten ei pääse joka pvä rassaamaan ;D . Öljyäkin muuten hörppii n. litran/2000 km, mutta se kai näissä N14 on ominaisuus.
 12. Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Täytyypä napata imusarja uudelleen irti ja katsoa nuo. Aiheuttaako mahdollinen alipainevuoto/vacuum converter vika mielestäsi myös nakutuksen koneessa ? Käsittääkseni liika ahto voisi näin tehdä.
 13. Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Onko vastaavaa vikaa ollut muilla. R56 MCS -07 pölläyttää mustahkot savut ja nykii enemmän kengitettäessä, eli saanee liikaa ainetta ? Välillä menee ns. vikatilaan ja kulkee max 80 kmh, kunnes sammuttaa. Vikakoodina antoi "super knocking", eli nakutuksen takia katkaisi polttoaineen syötön muutamista pytyistä. Lisäksi oli koodia puolista ja sytytysvirheistä. Puolat on uusittu kaikki, samoin tulpat. Imuventtiilit putsattu marraskuussa, samalla vaihdettu "pakkasen kestävä imusarja". Ahtovuotoa etsitty, mutta ainakaan päällisin puolin ei vuotaisi (ei tosin paineistettu mitenkään). Turboa ei avattu, mutta ei ainakaan pidä ylimääräistä ääntä. Tasaisesti ajaessa toimii nätisti. Onko ehdottaa (turbo)Minejä tuntevaa, osaavaa korjaamoa Etelä Suomessa, ?
 14. Mini Cooper S uuden mallinen imusarja

  Imusarja 29,52 € ja ilmaputki 27,07 € H:gin Laakkoselta tilaten. Toimitusaikaa 4-5 pvää.
×