Jump to content

MRo

Members
 • Viestit

  20
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

MRo last won the day on Maaliskuu 10 2018

MRo had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä MRo

 • Taso
  Member
 1. MRo

  Kromilista

  Onko tietoa, miten R56 takalasin alareunan kromilista irtoaa. Siellä on ilmeisesti erillinen kiinnityslista, johon kromikuori painetaan ??
 2. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Nyt vaihdettu sekä etu, että taka lambdat.... taas toimii. Eteen Bosch ja katin jälkeen Delphi.
 3. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  No joo...hankala putsata MAF, kun sitä ei ole . Ilmeisesti vasta tuoreemmissa malleissa on.....tämä kun on -07. Mistäköhän tuo haistelee ilmamäärää ?? Ainakin yksi vikakohde vähemmän.
 4. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Nonniin, taas jatkuu tämä rumba. Muutama sammuminen käynnistyksen jälkeen ja nyt vikavalo tauluun. 2D52 Super knockin, 2DBC/2DCC Fuel shut off due to super knocking cyl.1 ja 2, 2A8B Oxycen sensor before catalytic converter calibration cable, 2A56 Oxycen sensor heater after catalytic converter, function. Edelleen pölläyttelee kiihdyttäessä, yleensä 3 ja 4 vaihteiden välillä. Nuo em. tulpatkin vaihtoon yleensä 5 tkm välein. Mitäköhän seuraavaksi keksisi vaihtaa...happi tunnistimen, HPFP ?? Jenkkifoorumilla paljonkin juttua tuosta pölläyttelystä, mutta eipä sielläkään oikein selviä syytä. Jollakin MAF putsaus auttanuta, joillain hpfp, toisilla taas imukanavien putsaus. Kai se on toi pumppu vaihdettava, kun melkein muut on kokeiltu.
 5. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Unohtuipa tähän vielä vastailla. Nyt koneessa ollut NGK 95770 (ILZKBR7B8DG) Laser Iridiumit. Kestäneet moitteetta ja väriltäänkin kuten pitää. Taisivat olla jostakin eBaysta karvan alle 50,-
 6. MRo

  MCS kytkimen painelaakeri

  Nyt on kytkin vaihdettu. Osat tuli Neo Bros car partsilta Briteistä (eBay). Valeo asetelma ja Sachs kaksoismassa... toimitettuna 471€. Tilaus perjantaina ja osat kotiovella seuraavan vkon keskiviikkona. Kampuran stefa Autokeskukselta 41 €. Vaihtotyö Bosch Car Servicellä 8 h, eli kustannus mielestä hyvinkin edullinen. Purettavaa todellakin melkoisesti, kuten Holkin kuvista voi todeta. Etupurkuria ei kuulemma tarvinnut irroittaa apurungon tiputusta varten. Apurungon etuosa menee juuri riittävästi kasaan, että mahtuu tippumaan. Vanha levy oli ihan loppu...lähes niiteillä. Siihen nähden toimi vielä hyvin, paitsi painelaakeri parkui.
 7. MRo

  MCS kytkimen painelaakeri

  Kyllä varmaan tulee päädyttyä teettämään homma. Melkoisesti kuitenkin työtä ja kyselykierroksen perusteella korjaamot ottavat karvan alle tonnin rempasta. Tekevät kuulemma apurungon irroittamalla.... Lueskelin ja 1-massaan siirtymisestä, mutta siitä on mielipiteitä niin vastaan, kun puolestakin. Olen kuitenkin päätymässä Valeon pakettiin kaksoismassoineen ja tosiaan alkuperäiseen stefaan. Kiitos holkki tiedoista ja hyvistä kuvista !
 8. MRo

  MCS kytkimen painelaakeri

  Minkä merkkisiä paketteja olette laittaneet ? Englannista löytyisi mm. Sachin kaksoismassa vauhtipyörä ja kytkinpaketti (ebay) mielestäni ihan kohtuuhintaan. Kyllä varmaan tulee kaikki kerralla uusittua, jos apurungon kerran irroittaa.... ja se kampuran stefakin jo hiukka tiuhkuu alle. Kilsoja n. 130 tkm.
 9. MRo

  MCS kytkimen painelaakeri

  Tuli pakkaset ja alkoi MCS R56 painelaakeri rallattamaan. Kokemuksia vaihdosta ?
 10. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Selvisipä tämäkin lopulta, mutta vasta Konalassa Autokeskuksella. 15 tkm ajetut Denson IXUH22 tulpat porsineet. Eipä tullut edes mieleen, kun olivat noinkin tuoreet. Epäilivät, että Turbotecillä optimoidut 219 hp vaikuttavat niiden kestävyyteen. No nytpä pelittää taas.
 11. Juuri eilen Konalan Autokeskuksella oli puhetta R56 MCS:n öljyistä. Pari vuotta sitten Mini muuttanut kuulemma suositukseksi 5W40 ja he käyttävät Neste Citry Prota. Saavatko sitten Nestettä jostain edullisesti, vai mikä lieneekään perimmäinen syy.
 12. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Hpfp "kylmätestissä" paine nousi 37 bar, kun alaraja on kuulemma 40 bar. Jää edelleenkin arvailun varaan, mitä tekee rasituksessa. Pystyyköhän tuota testaamaan paremmin muualla, kun Laakkosella ?
 13. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Nyt on vacuum conventer ja tank luft ventil vaihdettu, mutta sama oire edelleen. Vikakoodin lykkää sytkä häiriöistä aina enemmän kiihdyttäessä (mustan pölläyksen kera). Huomenna hpfp testaus, josko vika löytyisi siitä. Jos pumppu kunnossa, lienee seuraavana turbon tutkinta ?
 14. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Pystyyköhän korkeapainepumppua testaamaan mitenkään ? Ei anna suoranaisesti siihen kohdistuvaa vikakoodia. Maksaa kuitenkin muutaman satkun, joten ei ihan heti viitsisi investoida. Eikö siellä ole vielä joku siirtopumppukin ?
 15. MRo

  Cooper S R56 pölläyttelee mustaa

  Ei korvakuulolla kuule nakutusta, mutta enemmän kengittäessä heittää auton aina vikatilaan. Tämän jälkeen löytyy vikakoodit 2D52 Super knocking ja lisäksi 2DC8 Fuel shutoff cyl 2 jne. Joskus lisäksi 2781 combustion misfires. Tosiaan samalla nykäisee ja pölläyttää mustat savut. Nyt tilattu Autodocilta vacuum converter (70,-) ja lisäksi tank luftventil... menee siinä samalla, kun imusarjan ottaa veks. Taidan vielä lisäksi tilata tuon alipainekellon, kun ei maksa muutamaa kymppiä enempää. Ainakin saa joitain vikamahdollisuuksia suljettua pois. Hankalaa vaan, kun on tyttären auto, joten ei pääse joka pvä rassaamaan ;D . Öljyäkin muuten hörppii n. litran/2000 km, mutta se kai näissä N14 on ominaisuus.
×