Jump to content

Ritke

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ritke last won the day on April 10 2019

Ritke had the most liked content!

About Ritke

 • Rank
  Full Member

Profile Information

 • Location
  Eura
 • Interests
  Mk I
 • Autotalli
  Mini Cooper 2001
  Austin Mini -65
  Tilavoorti -16

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse kyllä epäilen johtosarjaa enemmän, mutta jos vikakoodit jostai saatu niin OK, siis ei aukea sisältä keskuslukituksen napista? Jos kytkin on muuttunut niin vahva veikkaus: asetelma pettää pian. Minin kytkin ei kyllä ole kevyimpiä muutenkaan ja ainakin minulla se narisee helposti
 2. Kärkipihdeillä olen pyöritellyt ja samalla painanut.
 3. Varmasti tuo lisää motivaatiota kun tuon kopan maalattuna näki. Tuliko penkkeihin alkuperäiset superloonit vai tekeekö verhoilija ne? Omaan miniin täytyy kans elvyttää penkkejä.
 4. Ritke

  Renkaat.

  Sä oot suditellut? Oisko nykyrenkaat pehmeämpää kumia, 2 kesää ollut aika lämmintä ja pieni rengas kuluu aina nopeammin.
 5. Tarkka kohta josta liikkuu on punaisen neliön oikea reuna. Punaisen neliön sisällä oleva alue on sitä liikkuvaa pintaa älä naarmuta sitä. Koita liikutella keltaselta osalta. Muistaakseni minulla auton piti olla käynnissä että alkoi toimiin napista. Laita sitten teippi tuon aukon päälle niin ei kaikki roskat mene umpion sisälle. Yksin et pyty näkemään kohtaa mistä liikkuu, tarvii kaverin pyöritellä korkeussäätöä sisällä.
 6. Muuttaa pituutta, oikean reunan tasaiseksi muuttuvan osan kohdalta. Pyöritä/nitkuta nyt vaikka kärkipihdeillä kuvan vasemman puoleisesta leveimmästä kohdasta. Voit myös suihkuttaa jotain rasvaa hiukan ja nämä siis sinisen laatikon kohdalla. Hiukan vaikeasti selitetty.
 7. Mulla on 3cm reikä jossa ilmastointi teippi päällä. Joka katsastukseen joutuu herkisteleen.
 8. Tekikö nämä siis valmiita autoja, kun vei paperit ja tekniikan pajalle? Luulis silloin että kori olisi hyvinkin vanhaa vastaava ettei muutosta voi huomata.
 9. Ritke

  Projekti Papu

  "Toimivan Minin saisi halvemmalla mutta se ei ole sama." Siihen tarvis tehdä sama juttu parinvuoden päästä ja nyt siitä tulee kerralla hyvä. Mahtavaa jälkeä ja tsemppiä jatkoon!
 10. Oliko videossa ilmastointi päällä vai pois?
 11. Itse muistaakseni mittasin suoraan kelalta tulevasta johdosta (katkaisin tylysti sivareilla) koska näytti releen pohjasta kans äätetöntä. Kelan tilasin jostain verkkokaupasta ja paikallinem korjaamo sen suostui vaihtaan.
 12. Onko kompuran siivapyörän kela ehjä?
 13. Ritke

  Projekti Papu

  Hiukan harjoittelua niin kyllä saumaa alkaa tuleen. Varmasti hyvä valinta tuo kemppi.
 14. Hiukan on tekemistä että ajokunnossa mutta edullinen on.
 15. KIITOS johnny! Ohjeen mukaan revin apukuskinpuolen muovin auki, siellä lattianrajassa valkoinen "möykky" näkyi ja kas kummaa kosteutta myös. Diodi oli poikki, juotin tilalle minkälie diodin ja kas kummaa jarruvalot toimii! Ehkä tarvii hankkia samoilla arvoilla oleva komponetti vielä, mutta ongelma ratkaistu.
×
×
 • Create New...