Jump to content

Ritke

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ritke last won the day on April 10 2019

Ritke had the most liked content!

About Ritke

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Location
  Eura
 • Interests
  Mk I
 • Autotalli
  Mini Cooper -01
  Austin Mini -65
  S-max -16

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siis thule on nuo valmistanut niissä on vaan minin logot. Tuskin noissa on edes monenlaisia avaimia joten luulis thulelta löytyvän uudet.
 2. Omassani on punaiset nesteet, mutta sen väristä sinne pitäisi saada mitä vanhakin on. Mulla kans tyhjenee aina min. rajaan itsekseen mutta ei mene sitä alemmaksi.
 3. Ei haittaa noin pieni ero mitään.
 4. Kai yritit avata sitä 36mm hylsyllä? Voi tuntua muilla avainsysteemeillä todella tiukalta, ainakin omassa jouduin sen vuoksi ostamaan sopivan hylsyn kun muuten en auki saanut.
 5. Kai noihin johtosarjan liittimiin on ajan saatossa tullut hapettumaa ja resistanssi noussut joten lämpenevät. Mulla on nuo ehjät mutta, molemmilta puolin sulanut/kovettunut ja murentunut pois polttimoon tuleva liitin.
 6. Tilasin omaani jostain netinsyövereistä muutamalla eurolla pelkät kuoret.
 7. Itse kyllä epäilen johtosarjaa enemmän, mutta jos vikakoodit jostai saatu niin OK, siis ei aukea sisältä keskuslukituksen napista? Jos kytkin on muuttunut niin vahva veikkaus: asetelma pettää pian. Minin kytkin ei kyllä ole kevyimpiä muutenkaan ja ainakin minulla se narisee helposti
 8. Kärkipihdeillä olen pyöritellyt ja samalla painanut.
 9. Varmasti tuo lisää motivaatiota kun tuon kopan maalattuna näki. Tuliko penkkeihin alkuperäiset superloonit vai tekeekö verhoilija ne? Omaan miniin täytyy kans elvyttää penkkejä.
 10. Ritke

  Renkaat.

  Sä oot suditellut? Oisko nykyrenkaat pehmeämpää kumia, 2 kesää ollut aika lämmintä ja pieni rengas kuluu aina nopeammin.
 11. Tarkka kohta josta liikkuu on punaisen neliön oikea reuna. Punaisen neliön sisällä oleva alue on sitä liikkuvaa pintaa älä naarmuta sitä. Koita liikutella keltaselta osalta. Muistaakseni minulla auton piti olla käynnissä että alkoi toimiin napista. Laita sitten teippi tuon aukon päälle niin ei kaikki roskat mene umpion sisälle. Yksin et pyty näkemään kohtaa mistä liikkuu, tarvii kaverin pyöritellä korkeussäätöä sisällä.
 12. Muuttaa pituutta, oikean reunan tasaiseksi muuttuvan osan kohdalta. Pyöritä/nitkuta nyt vaikka kärkipihdeillä kuvan vasemman puoleisesta leveimmästä kohdasta. Voit myös suihkuttaa jotain rasvaa hiukan ja nämä siis sinisen laatikon kohdalla. Hiukan vaikeasti selitetty.
 13. Mulla on 3cm reikä jossa ilmastointi teippi päällä. Joka katsastukseen joutuu herkisteleen.
 14. Tekikö nämä siis valmiita autoja, kun vei paperit ja tekniikan pajalle? Luulis silloin että kori olisi hyvinkin vanhaa vastaava ettei muutosta voi huomata.
 15. Ritke

  Projekti Papu

  "Toimivan Minin saisi halvemmalla mutta se ei ole sama." Siihen tarvis tehdä sama juttu parinvuoden päästä ja nyt siitä tulee kerralla hyvä. Mahtavaa jälkeä ja tsemppiä jatkoon!
×
×
 • Create New...