Jump to content
MINI² foorumi

Taky

Members
 • Viestit

  85
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  6

Taky last won the day on Helmikuu 19

Taky had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Taky

 • Taso
  Full Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

545 profiilin katselua
 1. Taky

  MINI R50 lasikattoluukku huolto

  Löytyykö ohjetta tai muuten infoa mitä lasikattoluukun huollossa tzekataan tai voidellaan ja millä?
 2. Taky

  tällänen olis aika hieno

  Sopii loistavasti hiihtolomalle lapin keleihin...
 3. Taky

  AirBagin valo

  No niin Airbag merkkivalo sammutettu.... Purkuautosta hakittu MSR4 moduli ja vaihdettu orggiksen tilalle, INPA;lla koodattu autolle tiettäväksi ja poistettu vikakoodit. Koodaukset asiantuntijan toimesta etänä sivusta seuraanneena - muutama minuutti meni koko hommaan. Koodauksessa ei tavitse Minissä VIN purkkiin kirjottaa kuten BMW:ssä , sen vain kerrotaan autolle näkyväksi.
 4. Taky

  AirBagin valo

  Suksista tiiä ;-) , mutta NCS:n ohjeistusta mm http://blog.obdii365.com/2016/04/19/ncs-expert-coding-guide-for-beginners/ linkissä.
 5. Taky

  AirBagin valo

  Kysyin... vastaus... BMW ei ole ikinä hyväksynyt käytettyjen purkkien asentamista (tai ainakaan merkkiliike ei tähän ole suostunut), joten ISTA-P ei ole koskaan tarkoitettu koodata käytettyjä yksiköitä. NCS:llä onnistuu, lisätemput tool32/winkpf/ISTA-D:llä riippuen autosta..
 6. Taky

  AirBagin valo

  Luettavaa... https://carmod.ru/files/icom/istad_en.pdf
 7. Taky

  AirBagin valo

  Noin teknisessä mielessä samaa molemmat - uutta koodia purkkiin - se että lukittuuko purkki 1. VIN:in kirjoituksen jälkeen onkin sitten mahdollista jos käytössä ei järeämpiä laitteita.
 8. Taky

  Mikähän 2003cooperin apparinpenkkiä vaivaa

  Purin penkit ja tutkailin mikä niitä vaivaa. Mielestäni - tosin ihan kaikki säätö/linkkysysteemin salaisuudet ei oikein avaudu kun niitä on vaikka kuinka - ongelma ei ole vaijerissa. Syy mikä lukitsee istuimen selkänojan etuasentoon on jousikuormitteinen haitta istuin ja selkänojen saranassa, kun selkänoja kallistuu/menee riittävän eteen ko haitta menee mekanismin "kiertoliikkeen eteen" ja estää selkänojaa kääntymistä taaksepäin ja se taas estää istuimen liukumisen taakse normiasentoon = kuskin istuin lukittuu rattia vasten.
 9. Taky

  Mikähän 2003cooperin apparinpenkkiä vaivaa

  Eli vaijerin tulee olla todella kireällä, ei tyhjää/löysyyttä vaiherissa että lukituksen avaus toimisi? Apparin penkissä vaijeri kuin viulunkieli ja säädöt/kallistus toimii joten kuten, kuskin penkissä löysällä, mutta ei poikki ja selkänojan kääntö ei käytännössä toimi.
 10. Taky

  AirBagin valo

  Kova juttu näin Olympialaisten alla. ;-) ja hyvä tetää että näppiksen ja ruudun välistä se on kiinni. ;-( joten saamanne pitää lisä kyssäreitä kun saadaan uusi(vanha)boksi tallille. Jos vanhoja boxeja ei voisi jälkeenpäin ohjelmoita niin miten huollot voisi ylipäätään päivittää auton järjestelmia - kaikki boxit aina uusiksi... Tuollahan ainakin http://www.bimmerfest.com/forums/showpost.php?p=9975202&postcount=268 siitä oli mainintaa... Ja sen alta linkistä... http://www.bimmerfest.com/forums/attachment.php?attachmentid=580069&d=1477430863 - > GUIDE TO ISTA+.pdf F/G/I/MINI/RR-SERIES: • Interface = ENET Cable or ICOM Ei siis K+DCAN kaapeli kävisikään? Kyllä sillä ainakin autoon (Mini R50 vm 8/2001) pääsee käsiksi, mutta toimiiko ohjelmointi - toivotusti tms.
 11. Taky

  AirBagin valo

  No tuo tulee koeponnistettua - jos vain osaan ohjelmoinnin tehdä/muuten suorittaa, tulossa MRS moduuli - käytetty - turvatyynyjen höröjen vuoksi. Se kustantaa postikuluineen nelisen kymppiä - kokonaan uusi 383€ joten hitusen tekee mieli einsin harjoitella.
 12. Taky

  AirBagin valo

  Ai - not good... mistä moinen tuli havaittua?
 13. Taky

  AirBagin valo

  Mitenköhän tarkkaa modulin numeroiden kanssa on? Melkein samoilla numeroilla oleva löytyi... oikean puoleinen autossa oleva. Ensin kiinnitin huomoita 01-07-17 - ai että noin uusi, mutta vissiin se ei olekaan mikään päivämäärä tms. Todella mukavassa paikassa, liki koko sisusta ylös, penkit pois, sivu panelit, keskikonsoli, ennen kuin saa maton ylös rullattua. ja kun penkeissä vielä probleemana ettei meinaa selkänojat palautua kaatamisen jälkeen taakse, niin ei pääse kiinnitys pultteihin käsiksi kun jää liukukiskon sisään...
 14. Taky

  AirBagin valo

  No tiedä häntä - kantapään kautta hakemista kaikki tyyni. Nyt kun kaiveli infoa niin fiilis että ainakaan ohjelmointi ei mennyt läpi syystä tahi toisesta - vika boxissa tai näppisen ääressä - mutta punainen risti MRS moduulin kulmaan ilmestyi. Ja jos tulkinta on oikea (http://www.meeknet.co.uk/E64/BMW_Integrated_Service_Technical_Application.pdf) niin pieleen meni. Mitä noista vaihtoehdoista pitääkään valita - 3 Programming 4 Encoding kun toista MRS boxia koodataan? Alkuunsa koodausta aloittaessa taisi tulla vielä kysymys onko systeemissä korvattu jotain Replace tms... Siihen kyllä siinä vaiheessa vastaisn no. Se myös hämää edelleen kun ISTA/P käskee kääntämään virrat pois, niin pitääkö se ISTA/P infotaulu sammuttaa Termination-nappulasta vai ei? Ainakaan tunnissa se ei itsekseen sammunut.
 15. Taky

  AirBagin valo

  Eipä tuosta mitään seurannut - sama herja edelleen. Tosin ekakerralla virtojen kytkemisen jälkeen turvatyynyn valo vilkkui ihan erilailla kuin normaalisti.
×