Jump to content
MINI² foorumi

Taky

Members
 • Viestit

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Taky last won the day on Helmikuu 2

Taky had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Taky

 • Taso
  Newbie
 1. Testerit

  Torque olemassa jo ennestään, mutta ei ole tullut tutkailtua sen kykyä hallita erroreita. Softa taitaakin olla se pointti, ei niinkään OBD adapteri?
 2. Testerit

 3. Testerit

  Tuli hankittua Mini One 2001, R50 talliin. Kaikki on toistaiseksi ok, toki ulkolämpötilamittari näyttää tasa 50 kokoajan, mutta jatkon kannalta, niin milläs kohtuu hintaisella testerillä, diagnostiikka apparaatilla pääsee Minin vika tms koodeja lukemaan, kuittaamaan jne?
 4. O: Ostettaan Mini One ohjekirja (vm.2001) ilkka.maatta@phnet.fi tai privatilla tavoittaa
 5. Mini 2D COOPER hatchback 1.6RC31/247

  Saako pumppu irrallisen vai meneekö koko ohjauspaketti uusiksi? Mikä vaiheiston porsimisen aiheuttaa - rakennevika?
 6. Mini one 2002

  Vanha viesti, mutta MB:hen ei meinannut löytyä, mutta http://www.lukitusturva.fi/sen kuitenkin teki. Muistelen että olisi ollut juttu että BMW:n avaimia ainakin voisivat tehdä, mutta miten Mini... Kysymällä selvinnee.
 7. Luen ja yritin sisäistääkin... O:-) Siis ilmastoinnin paneista riippumatta flekti toimii kun läpötilat nousee 105C / 112C:n tasoon?
 8. Siis auto jossa kompura poikinut - eikä järjestelmään on kylmäaineita täytetty - ei käynnistä flektiä ollenkaan? Entä jos luopuu ilmastoinnista kokonaan - purkaa kompuran veksi jne - niin kuinka jäähdytysflektin saisi peliin ilman ilmastoinnin paineen olemassa oloa?
×