Jump to content

Weikko

Members
 • Viestit

  148
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Weikko

 • Taso
  Senior Member
 • Syntymäpäivä Helmikuu 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Autotalli
  Morris mini -68
  Morris mini -73/2
  Mini 1000 -77

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 009 profiilin katselua
 1. Weikko

  Paperillinen kori + muuta

  Pelkkä alumiinitunneli kepin kanssa.
 2. Weikko

  Paperillinen kori + muuta

  Hinta 200e. Löytyy myös: Alumiini vaihteistotunneli siirtäjällä, tarjoa.
 3. Myyn koriaihion jollekkin eteenpäin, tekemistä löytyy. Paperit on! Korjaus: Penkit ja kattoverhoilun otan talteen itselle, muu sälä mukaan mitä kuvissa näkyy. 200e.
 4. Weikko

  Mini 1000 -77

  Nyt ovien välit pitäisi pysyä kohdillaan. Mahtaako tarvita pitkittäistuen jos irroittaa keski/pakoputkitunnelin?
 5. Weikko

  Mini 1000 -77

  Ovet kyllä istui hyvin, tämän jälkeen hitsasin karmien väliin putket. Mahtaisiko riittää, jos näiden väliin hitsaisin vielä poikittaistuen?
 6. Weikko

  Mini 1000 -77

  Ei kori niin mätä ole etteikö kestäisi, ja ovien tilalle hitsattu tukiraudat. Tietysti lisää tukia laittelen kunhan kerkiän. Osa kerrallaan olisi tarkoitus tehdä eikä kerralla silpoa kaikkea pois.
 7. Weikko

  Mini 1000 -77

  Taas jäänyt projekti/t huonolle kun muuta hommaa ja kiirettä pitänyt. Nyt kori on vanhojen kumien päällä kyljellään ja nyt funtsannut että mistä kannattaa aloittaa kun lattiat ja takapelti menee uusiksi helmojen kanssa? Takakelkka kun joutui paaliin niin täytyy vissiin tehdä ainakin sellainen "jigi" jotta saan palikat oikeille kohdilleen. Viikonloppuna vasta tajusin, että joku leikannut saumat pois ja hitsannut päittäin esim: takakyljen/helman.. hankaloittaa vähän, mutta kun menee kuitenkin uusiksi niin ei sinänsä väliä.
 8. Weikko

  Mini 1000 -77

  Boksista tuli joo vähän isompi mitä alunperin suunnittelin, mutta ompahan tilaa riittävästi. :) Kelkan luulin pystyväni hitsaamaan kuntoon ennen irrottamista, harmi sinänsä että oli niin huonossa hapessa.
 9. Weikko

  Mini 1000 -77

  Täytyisi nyt vaan yrittää keskittyä itse korin raatoon.. hirvee homma ja fabrikointi kun on räitty kaikenlaisia lätkiä sun muuta epämääräistä joka koloon. :D Taas muutama kuva lisää vaikka lähes mitään ole tehnykkään. Boksi muuten hyvä paitsi, että en ottanut huomioon että ylälaita pitäisi saada taitettua koria vasten ja ei tietysti mahdu taitettuna tuulilasin aluspellin alta menemään ja paikallaan ei mahdu taittamaan. Täytyy kai joku erillinen L-pala tehdä että saa ylälaidan umpeen. :D Ohjaamon puolelta poikittaistuet työn alla, jotka tulee boksin takaseinään kiinni. Yläpoikittaistuki vähän suunnittelun alla, että mitä meinaan tuon tuulilasin lämmitys pellin kanssa.. muokkaanko vai teenkö uuden joka tulee putkeen sitten kiinni? Poljinasetelma istuu hyvin boksin kanssa, mutta en ole varma mahtuuko menemään paikalleen vai pitääkö asetelmaa muokata esim: läpipulteilla jarru/kytkin pääsylkät kiinni. Takakelkka lähti romulavalle, sillä ei mitään järkeä korjata kuten totesin jo aikaisemmin, sitä on joku yrittänyt elvyttää monta kertaa kun lappuja joka kohdassa.
 10. Weikko

  Mini 1000 -77

  Juuri noin ajattelinkin, täytyy sitten tilata englannista muiden hilppeiden sekaan ne kiinteät kiinnikkeet ja lätkät tolppiin.
 11. Weikko

  Mini 1000 -77

  Mietin jos laittaisi kovat puslat ja etukelkan takakiinnikkeet kiinteillä rautakiinnikkeillä ja kuitenkin jättäisi tolppien kumit niinkuin alunperin on.
 12. Weikko

  Mini 1000 -77

  Taitaa mennä vähän liian hankalaksi jos sorvaileen rupeaa. Englannin hinnoilla viitsii kyllä ostaa puslat sun muut mutta ei suomesta.. Tuleeko hirveä jyrinä jos laittaa "kovat" puslat joka paikkaan tai voiko rikkoa paikkoja jos ei anna muualta kun jousituksesta periksi?
 13. Weikko

  Mini 1000 -77

  Kyseinen kori ei hyvää ole nähnykkään, joten ei harmita yhtään tehdä vähän isompiakin muokkauksia ym. :D
 14. Weikko

  Mini 1000 -77

  Hitsaamalla yleensä juu tietysti kiinni.. Täytyy miettiä vielä jos vaikka tekisi ns. irroitettavan version esim pulttaamalla.
 15. Weikko

  Mini 1000 -77

  Kyllä se lattia kantaa just just, mutta en jätä arvailun varaan kestävyyttä. Täytyy katsoa miten nuo isoimmat peltityöt teen, sillä joudun siirtymään pienempiin tiloihin.
×
×
 • Luo uusi...