Jump to content

Weikko

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

About Weikko

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday February 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Autotalli
  Morris mini -68
  Morris mini -73/2
  Mini 1000 -77

Recent Profile Visitors

1,500 profile views
 1. Mittarin kotelo, vain nopeusmittarille. Mittarin kotelo ovaali, kolmelle mittarille. Virranjakaja -77 ministä Ratti, alkuperäinen MK3 Trumpetteja eteen ja taakse. Ovenkahvat ja avain MK3 ( varattu ) Levipellit "AHT182" Avonin semislickseillä Ilmeisesti levitetty 4,5" -> 5,5"
 2. Weikko

  Austin 1100 MK2

  Samaa mietin kun ei ollut papereita koriin mutta runkonumero löytyi. Katsastusasemalta kysyin ja sanoivat että pitäisi löytää se jolla viimeksi ollut rekisterissä, eli jos ei trafin järjestelmästä löydy tietoja niin sitten kansallisarkistosta. Sitten pitäisi saada suoraan tältä viimeksi kirjoilla olevalta omistajalta luovari suoraan tai katkeamaton luovariketju. Itse sain papereissa olevan omistajan kiinni ja tehtiin luovari. On varmaan muitakin vaihtoehtoja nimiin, saamiseen mutta voi olla hankalaa.
 3. Tarkoitin paikkoja missä rasvalla on tilaa siirtyä pois tarvittavasta paikasta.
 4. Itsellä on vain huonoa kokemusta rasvalla voidelluista paikoista, kun tuppaa pakkaantumaan kontaktipintojen ulkopuolelle ja kuluminen alkaa. Öljy hakeutuisi aina tarvittavaan paikkaan.
 5. Laitan sellaisenaan paikalleen, sillä öljy kuitenkin ennenpitkää tulisi haitarikumeista läpi.
 6. Öljyä oli ainakin vanhassa tangossa ja oli sisältä hyvässä kunnossa, on myös varmaan parempi vaihtoehto pidemmän päälle kunhan pysyy sisällä.
 7. Uusi hammastanko olisi vailla voitelua. Mitä öljyä kannattaisi laittaa?
 8. Kiitos tiedosta. Eipä se kovin paksu pinta ollut, mutta sen verran kuitenkin että takelsi liikettä huomattavasti.
 9. Etunapoja kunnostaessa ja tietoa etsiessä tuli monesti vastaan kommenttia että uudet nivelet väljistyy nopeasti ja joutuu kiristämään uudelleen jos heittää paketista suoraan kiinni. Nyt kun omat nivelet saapui saarilta muiden osien kanssa, niin en yhtään ihmettele sillä tapit on maalattu kokonaan peittäen kontaktipinnat. Noh, vähän hienoa hiomatahnaa väliin ja pientä pyörittelyä niin saa mukavan jouhean pallonivelen, eikä takeltele mistään enään. Eiköhän näillä pääse jokusen vuoden eteenpäin säännöllisellä rasvauksella, toivottavasti. Onko muilla ollut samaa vikaa varaosien suhteen?
 10. Weikko

  Austin 1100 MK2

  Itse sain aikaisemmat omistajatiedot ja auton tiedot kansallisarkistosta asiakirjapyynnöllä runkonumeron avulla kahteen koppaan, jotka olleet viimeksi rekisterissä vuosikymmeniä sitten. Tietoja löytyy vuosilta 1965–1989 ja sen jälkeen rekisteröidyt on trafin puolella. https://astia.narc.fi/astiaUi/research_menu.php
 11. Moi. Olisiko kellään nurkissa tankosiirtäjällä olevaa vaihteistoa? Tarkoitus päästä "taikasauvasta" eroon.
 12. Itsellä myös minitronin hilot. Se pultin kierreosa on 63mm. Saatko "uudet" penkit tämän ajokauden aikana kiinni? =P
 13. Moi! Kertokaapas te jotka tiedätte, että mitä kokoa kahvan kiinnityspultit ovat? Ei löytynyt paikallisesta ruuvikaupastakaan niin pientä kokoa.
 14. Siis yleisesti hammastangoissa, vai noissa quickrackeissa?
 15. Katukäyttöön tulisi 13" ratin kanssa. Sillä juuri mietin nopeampaa kun uusi hammastanko tulee ostettua joka tapauksessa. Hintaeroakaan ei ole kuin muutama kymppi.
×
×
 • Create New...