Jump to content

Weikko

Members
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Weikko last won the day on January 26

Weikko had the most liked content!

About Weikko

 • Rank
  God Member
 • Birthday February 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Autotalli

  Mini -72

Recent Profile Visitors

2,346 profile views
 1. Kasipätkä tuli purettua vaihteiston päälle pudotetun pultin takia ja selvisi että pari kangen laakeria ottanut siipeensä. Sopiiko 998:n laakerit näihin vai onko jotkut omansa?
 2. Käyttämättömät vanhat tarvike lisävalot. H: 20e / 30e postitettuna.
 3. Listaa päivitetty.
 4. Weikko

  Mini "mix" -72

  No niin näyttää olevan ainakin vastaavanlaiset. Videolla ei laittanut mitään lätkiä ainakaan navan pohjalle, mitkä minun sarjassa tuli asennettavaksi. Tiedä sitten onko useampi valmistaja näille erikoisosille, kun omani tilasin UK:sta?
 5. Weikko

  Mini "mix" -72

  Kannatti kysyä, nimittäin ohjeista puuttuu yksi oleellinen vaihe välistä. Pitäisi kuulemma kiristää kuten pyöränlaakerit, eli ensin kireelle, löysätä ja sitten laittaa tuohon 40Nm momenttiin. Sen kerran kun tekee ohjeiden mukaan, niin sitten niissä on jotain vikaa.
 6. Weikko

  Mini "mix" -72

  Voi olla samanlailla toisessakin navassa.. tämän liikkumisen huomasin vain kun yritin naputtaa laitoja mutterin kylkeen.
 7. Weikko

  Mini "mix" -72

  Sen kun tietäisi. Nivelen sisäpohjassa on kiekon mallinen pääty, mikä painuu noita "thrust plateja" vasten. Alla ainoa ohje mikä tuli mukana.
 8. Weikko

  Mini "mix" -72

  Nyt kyllä patittaa suuresti. Asentelin toista napaa ja kiristelin nivelet ohjeessa olevaan momenttiin.. sitten huomasin että lukitelevy liukuu navan ja nivelen välissä kun yritin taittaa reunoja, eli se nivel ei pohjaa laisinkaan napaa vasten..
 9. Weikko

  Mini "mix" -72

  Nyt toiseen napaan asennettu uudet nsr-nivelet, vähän kyllä hirvittää kun ohjeen mukaan vain 40Nm kiristystä.. vedin hieman kireämmälle, kun ei kovin suuri luotto motonetin halvimpaan momenttiavaimeen. Sitten ihmetytti tuo, ettei rasvausmahdollisuutta ole enään, kun navan sisälle laitetaan lätkät mitkä tukkii rasvan tulon. Teki mieli porata keskelle reijät jotta voisi rasvata jatkossa, mutta näkeepähän kauan kestää omillaan. Itse nivelien pohjissa olisi kyllä pienet reijät.
 10. Weikko

  Mini "mix" -72

  Menikö kauankin korjata? Tuntuu että mitä pienempi osa, sitä isompi ongelma yleensä on.. niinkuin tässä sinunkin tapauksessa, mutta tekemällä oppii.
 11. Weikko

  Mini "mix" -72

  Kyllä tälläisille lippulappusille olisi tarve, kun tahtoo mennä sormi suuhun ja hermot päreiksi.
 12. Weikko

  Mini "mix" -72

  Se saastaisuus ei tulisi yllätyksenä, kun ostin moottorin ilman tuhkaluukkuja ja venakoppaa.
 13. Weikko

  Mini "mix" -72

  Kyllähän tuon koneen toisaalta voisi avatakkin, niin näkee nokan ja muiden kunnon.. ja samalla voisi vaihtaa aluhännällisen laatikon taikasauvan tilalle.. Idea oli kyllä saada nopea toimiva moottori nokalle, jahka korin saan rullaamaan, mutta eipä mikään tähänkään mennessä ole mennyt putkeen.
 14. Weikko

  Mini "mix" -72

  Kävin eilen hakemassa tuollaisen taipuva-vartisen magneetin ja se akseli onneksi onkin aika "hollilla" mutta todella vaikea saada ylös. Pultinkin sain kierrettyä jotenkin takaisin paikalleen. Täytyy sinnikkäästi jatkaa niin vältetään ehkä koneen avaus. E: Äkkiä se tilanne eskaloitui, kun se pultti irtosi taas ja kilisi kivasti vaihteiston sekaan..
×
×
 • Create New...