Jump to content

Weikko

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

About Weikko

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday February 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Autotalli
  Morris mini -68
  Mini -72
  Mini 1000 -77

Recent Profile Visitors

1,751 profile views
 1. Ilmeisesti alkuperäiset stopparikumit menneet rikki kun alla on ollut hydrojousitus ja joku väsännyt läpipultilla tuommoiset tilalle.
 2. Löysin varmaankin vastauksen, mikä johtaa toiseen. Aikaisempi omistaja puhui jotain että takajousitus olisi muutettu kuivaksi joskus hydrosta, ja nämä kumit ovat alunperin tukivarsien ylöspäin menoa varten stoppaamassa. Tarvitseeko näitä enään, sillä nyt kuivajousitus kiinni?
 3. Aikaisemmin jo kelkkaa irroittaessa ihmettelin, että kuuluuko normaalisti keskemmällä apurunkoa olla kaksi pulttia kiinnitykseen. Nyt kun otin toisen tukivarren pois, selvisi että pultit ovat olleet tuollaisten kumityynyjen kiinnitystä varten. Eli kuuluuko tuollaiset olla kelkan ja tukivarsien välissä?
 4. Myyn lähes kaiken itselle tarpeettoman ja ylimääräisen pois. Lisäilen osia ja kuvia jälkeenpäin -Takatukivarret, hydrojousitus. Alkuperäinen MK2 ratti ja "M" keskikuppi. - Penkin rungot MK1/2? - Uudet kumit jarru ja kytkinpolkimeen - Morris keulamerkki Irrallinen kromi "1000" merkki - Konepellin merkin krominen kehä - Rekisterikilven valon pelti uudemmasta ministä? - Pakosarjaan tuleva peltimuki, lämpimälle imuilmalle? - Takavalot MK2 - Takaluukun saranat - Takapenkin selkänoja, ruskea. - Oven saranat MK2 - Ovia ja takaluukkuja MK2 - Oven kahvoja, lukkoja MK2 - Virranjakaja kansineen -77 koneesta - Alkuperäisiä imu/pakosarjoja ainakin muutama - Alatukivarret - 3,5x10" pyöriä - Takasivulasit MK2 - Etu & takalasi - Etuapurunko pinnapulteilla - Etuapurunko isoilla pulteilla - Vetoakselit, toisesta lyhennetty jenkaa päästä - Penkin rungot kahteen autoon 4kpl MK2? - MK3 Alkuperäinen ratti
 5. Tarkoitan juurikin sitä selkänojan asennon säätöä. Apukuskin penkeissä ei varmaankaan koskaan ole ollut eteen/taakse mekanismia?
 6. Penkki tuli -77 korin mukana, jossa raudat lattiassa lukitukselle ja olisi menossa vanhempaan missä ei ole. Ideana olisi saada apparin puolelle myös penkki jossa samat säädöt kuten kuskin penkissä.
 7. Moi! Etuistuimia läpikäydessä huomasin että yhdessä uudemmassa kuskin penkissä on selkänojan säätö, mutta onko vastaavasti apukuskin puolella säätöä laisinkaan? Penkki on tietty hieman uudemmasta ministä, jossa lukitus lattiaan, mutta kuitenkin ns. vanhan mallinen ilman niskatukea.
 8. Weikko

  Pultit

  Taitaa olla helpompi ostaa alkuun biltemasta napata sitten sellainen pienempi lajitelma, ettei suurin osa pulteista jää tarpeettomaksi. Ei viitsisi satasta laittaa täydelliseen minin pulttisarjaan, sillä tulee uudempaan miniin, jossa paikoittain on ropattu milliseksi tietyt paikat. Kiitos vastauksista!
 9. Weikko

  Pultit

  Moi! Onko olemassa mitään listaa minin pulteista koriin / apurunkoihin, kun nuo tuumaset on hepreaa itselle toistaiseksi. Tarkoitus olisi saada kaikki pultit kerralla jostain ruuvikaupasta kohtuu hintaan.
 10. Weikko

  Austin 1100 MK2

  Samaa mietin kun ei ollut papereita koriin mutta runkonumero löytyi. Katsastusasemalta kysyin ja sanoivat että pitäisi löytää se jolla viimeksi ollut rekisterissä, eli jos ei trafin järjestelmästä löydy tietoja niin sitten kansallisarkistosta. Sitten pitäisi saada suoraan tältä viimeksi kirjoilla olevalta omistajalta luovari suoraan tai katkeamaton luovariketju. Itse sain papereissa olevan omistajan kiinni ja tehtiin luovari. On varmaan muitakin vaihtoehtoja nimiin, saamiseen mutta voi olla hankalaa.
 11. Tarkoitin paikkoja missä rasvalla on tilaa siirtyä pois tarvittavasta paikasta.
 12. Itsellä on vain huonoa kokemusta rasvalla voidelluista paikoista, kun tuppaa pakkaantumaan kontaktipintojen ulkopuolelle ja kuluminen alkaa. Öljy hakeutuisi aina tarvittavaan paikkaan.
×
×
 • Create New...