Jump to content

Weikko

Members
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

About Weikko

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday February 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Autotalli

  Mini -72

Recent Profile Visitors

1,986 profile views
 1. Vanteiden elvytys menossa hiekkapuhaltamalla. Aika jättänyt jälkensä joten joutuu hieman pakkeloimaan, mutta hyvät niistä vielä tulee!
 2. Takavalot tuli keväällä jo sovitelevyillä laitettua.. en koria halunnut silputa niin sovitelevyistä pari milliä reunoilta täytyi ottaa pois että istuu lampunreikiin. Tarkkasilmäisemmät voi sanoa onko ihan päin metsää laitettu, mutta omaan silmään ainakin ihan riittävän hyvä. Sisustaa sovitellut ja suunnitellut myös. Halpa mattosarja minisportilta tuli tilattua, ei ollenkaan huonon oloinen hintaisekseen. Kojelautaa en varmaankaan laita ja yksittäinen mittari täyttää reijän keskeltä. Ratin keskiö tuo rattia vähän turhan kauas vilkkuviiksestä, mutta eiköhän sen kanssa pärjää jos ja
 3. Tullut nyt rakenneltua autoa vähän paremman MK3 korin ympärille vaikka vähän paikkailua tarvitseekin niinkuin aina. Ideana on tehdä ykköskorista muistuttava ulkonäkö pienillä takavaloilla ja "viiksimaskilla", loput autosta paljastaa kuitenkin uudempi koriseksi "lisämausteilla". Jarrut menee uusiksi ja eteen muutossarjalla 8.4 -> 7.5" levyt ja taakse tietysti levitetyt rummut. Eteen tulee peltinen flippikeula, saranointi ja miten aukeaa vielä mietinnässä.
 4. Löytyisikö keneltäkään seuraavista järkevään hintaan? Ei tarvitse olla priimaa, saa tarjota. - Tunnelimallin vaihdekepin suojakumi. - MK1 Maskin viiksen reunapalat. - Miglia 1000 vanteen metallinen keskimerkki, kuva alhaalla.
 5. Niin ovat, vasta tänään katsoin tarkemmin noita kulmapaloja, että ovat itse tehdyt.
 6. Weikko

  Levikesarjat

  Jos haluat 10" pyörät niin sitten täytyy olla pienemmät ässän jarrut eli 7,5".
 7. Weikko

  Levikesarjat

  Itse samaa miettinyt, että joutuuko väsäämään levikkeet 5"- leveille sisäänpäin levittäville vanteille, kun rumpujarrut väistyi levyjarrujen tieltä. Riippuu siitä minkälaiset vanteet sulle tulossa alle?
×
×
 • Create New...