Jump to content

Weikko

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

About Weikko

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday February 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Autotalli
  Morris mini -68
  Morris mini -73/2
  Mini 1000 -77

Recent Profile Visitors

1,266 profile views
 1. Ylimääräisiä osia pois nurkista & tuotot projektiin. Päivitän listaa säännöllisesti ja saatan lisäillä osia osto tai myynti osioon. MK1 Nopeusmittarin muovikotelo? 2X Alumiinitunneli vaihteistoon Krominen peili lokasuojaan Krominen rekisterikilven kotelo & lasi Trumpetit eteen ja taakse Virranjakaja -77 ministä SU Kaasuttimen osia Moottorin pisteosaa 850/1000cc Takaluukunmerkit: Austin 850 & Mini 1000 Kuivajousituksen kumielementtejä, kunnosta ei tietoa. Alkuperäinen MK3 ratti Tupla SU-imusarja _________________________________________________ Ostan myös: MK2 alkuperäisen ratin keskikupin.
 2. Moi. Olisiko kellään nurkissa tankosiirtäjällä olevaa vaihteistoa? Tarkoitus päästä "taikasauvasta" eroon.
 3. Itsellä myös minitronin hilot. Se pultin kierreosa on 63mm. Saatko "uudet" penkit tämän ajokauden aikana kiinni? =P
 4. Moi! Kertokaapas te jotka tiedätte, että mitä kokoa kahvan kiinnityspultit ovat? Ei löytynyt paikallisesta ruuvikaupastakaan niin pientä kokoa.
 5. Siis yleisesti hammastangoissa, vai noissa quickrackeissa?
 6. Katukäyttöön tulisi 13" ratin kanssa. Sillä juuri mietin nopeampaa kun uusi hammastanko tulee ostettua joka tapauksessa. Hintaeroakaan ei ole kuin muutama kymppi.
 7. Isomman ratin kanssa ajattelin mutta eiköhän se vakio riitä hyvin, ei liian raskas ohjauskaan mukava tietty ole.
 8. Onko kellään kokemusta 2.2 kierroksen hammastangosta, sillä uusi tulee hommattua kuitenkin ja toisaalta tekisi mieli nopeampaa ohjausta?
 9. Moi. Penkit kiinnostaisi. Voitko laittaa kuvan. jarmo81@gmail.com Mitäs ne maksais? Entäs alumiinitunneli ja keppivaihteensäädin?

 10. Mitariston pelti kiinnostaa. 10;-?

  Tatu

  O4OO 2882O5

 11. Voi olla että kone on muutenkin remontin tarpeessa ja kuitenkin täytyisi vaihtaa vaihdelaatikko tunnelimalliin. Luulen että kone on kuitenkin suhteellisen puhdas ettei mitään hirveyksiä tapahdu kun hetken käyttää puhtailla öljyillä ja pesuaineella.
 12. Juuri näin, ajattelin korjata otsikon ettei tule lisää väärinkäsityksiä.
 13. Tosiaan öljyn sekaan laitettavaa ainetta tarkoitin, en tajunnut mainita. :D Kumminkin tuli tänään vaihdettua öljyt ja sutari ja lisäsin aineen joukkoon, sitten pitäisi vielä saada kone käyntiin ja toistaa prosessi.
 14. Monessa paikassa vaan varoiteltu että saattaa aiheuttaa tukoksia kun irtoaa töhnää koneesta, mutta luulen että tämä pätee enemmän moderneihin koneisiin missä löytyy pieniä kanavia yms. Ajattelin uusilla öljyillä käyttää ja katsoa tehoaako tuommoinen motonetin halpislitku, meni syteen taikka saveen.
 15. Mitä mieltä olette moottorin huuhteluaineista, onko kukaan käyttänyt vanhassa minissä tms? Pitkään seisseen moottorin elvytys on menossa ja öljyt lähtee vaihtoon joten tuli tälläinen mieleen tarvikkeita hakiessa kun osui aine silmiin kaupan hyllyllä.
×
×
 • Create New...