Jump to content

Jykä

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Jykä

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

3,641 profile views
 1. Täytyy ekaks mitata eculta, että tuleeko signaali sinne asti. Mut pistän yyveetä, jos tarttee apuja. Kiitos!
 2. Olisiko kenelläkään Sastamalan lähistössä inpaa tai insta/d ohjelmistoa? R50 2003 Cooper antaa tälläiset vikakoodit: P1144 Happianturi, rivi yksi katalysaattorin jälkeen, oikosulku maadoitukseen, katkonainen. Taaempi lambda vaihdettu uuteen, ei vaikutusta. P0420 Katalysaattori, rivi 1 - tehokkuus kynnysarvon alapuolella, virheellinen signaali, katkonainen. Vikakoodit luettu paikallisessa autokorjaamossa. Meneekö lambdan johto eculle? Millaista volttimäärää se normaalisti lähettää? Kiitos jo etukäteen!
 3. https://m.nettiauto.com/austin/mini/11325958?vifAdCount=6&vifNav=Y Ja vielä kuus’ysi..
 4. Ostin ebaysta, ei ollu kallis..
 5. Onko kuskin puolen oven lasin nostinta? Vissiin hiilet loppu. Lähtee toimimaan kun antaa vasaralla iskun moottorin kylkeen..
 6. Ketjukone. Ja näissä oli se venyvä ketju? Vai oliko se pelkästään ässän moottorissa?
 7. Onko mitään tietoa vaihteiston ja taka-akselin öljyjen vaihtovälistä? Meidän neliveto ässä menossa huoltoon ja mainitsin asiasta, kun ei ole tietoa, että onko ikinä vaihdettu. Nyt mittarissa 110tkm.
 8. Jykä

  Napamutteri....

  Muistaakseni ihan normaalit oikean kätiset kierteet ovat. Kumpikin puoli ollut auki joskus, enkä muista mitään erikoisuuksia k.o hommasta.
 9. Meidän R50 2003 Cooperissa on alumiininen suodattimen kansi.
 10. Meillä kans 2003 Cooperin liittimet hapertuneet rikki..
 11. Kahvojen voima välittyy vaijereilla itse lukkoon. Vanhemmiten kuoren ja vaijerin väliin kertyy kosteutta. Talven tullen ne sitten jäätyvät. Minusta se on juurisyy tälle Minien ja muidenkin nykyautojen lukkojen jäätymisongelmalle.
 12. Meidän saman ikäisen R50 Cooperin ovenkahvaogelmat loppuivat (ainakin hetkellisesti), kun vaihdoin ulkopuolen oven kahvat ja sisäkahvojen vaijerit. Tehtävissä oleva homma, jos työkalut pysyvät käsissä.
 13. Jykä

  R53 radio mykkä

  Meidän R50 hifit oli vialliset, kun ostettiin auto. Ääni kuului vaimeasti, mut mitään säätöjä ei voinut tehdä, ei volumen säätöä, eikä mitään. Silloin Itse vika jäi selvittämättä, laitettiin tarvikeradio johtosarjan muutoksella. Sitten mun toiseen autoon, MG ZT-T, tuli vastaava vika. Siinäkin oli BMW:n, tosin E39 Harman-Gardonin popit. Siinä sit ruvettiin selvittelemään vikaa, niin loppujen lopuksi vika oli laitteiden välisessä väylässä. Ja sitä ei saanut kotikonstein toimimaan, vaan pioneeri kojetauluun ja pienet johtosarjan muutokset, niin alkoi toimimaan
 14. Ei maksa marmoritiskilläkään paljoa. Suosittelen.
×
×
 • Create New...