Jump to content

cmro85

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cmro85 last won the day on June 30 2018

cmro85 had the most liked content!

About cmro85

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

938 profile views
 1. cmro85

  Mini vm 67

  -67 taitaa olla vielä ulkoisella vivustolla. Joten pitäisi olla tuo - 68 alk. vaihdekeppi joka sopii tunnelin tilalle. Peräkoppa sama molemmissa. Jos tankomalliin haluaa kepin eteen niin mini moke vivustolla onnistuu.
 2. cmro85

  Austin 1100 MK2

  Kannattaa kysyä konttorilta neuvoja mitä kaikkea tarvitset moottorin vaihtoon. Sinulla pitää olla ostokuitti, luovarit ja mielellään tiedot autosta josta kone on otettu. Muuten joudut todistelemaan eri dokumenteilla tehot, vaihteistot ym. Irtomoottorin katsastuksesta on tullut viimevuosina hankalampaa. Jos tuo uusi esitys menee tuollaisenaan läpi ylittyy tehotkin, eli en tekisi vielä mitään ennenkuin asia varmistuu.
 3. cmro85

  Projekti Papu

  Laitoin tiivisteet ensin koriin ilman kromi listaa ja muovisella jääravalla kiersin lasit paikoilleen. Lopuksi kromi lista omalla työkalulla paikoilleen. Ei mennyt kauaa vaikka yksin tuuskasin. On aika simppeli homma..
 4. cmro85

  Projekti Papu

  Ja jos alkuperäiset matot on ehjät saa ne pesemällä puhtaaksi. Kait nuo koetaulun osat saa lakkaamalla uudenveroiseksi. Jos kuvio on rikki on firmoja jotka uusii kuvion jossain vesialtaassa. Tuttava oli jossain teettänyt autoonsa puujäljitelmän ja oli aika hieno tosin se on vähän kallistakin....
 5. cmro85

  Projekti Papu

  Elä ainakaan bituumimattoa lattiaan liimaa. Joku oli vuokrannut meidän minin lattiat tuolla. Osin irtosi isompina paloina kun hiekkaa ja vettä oli päässyt alle. Mutta yli 2 viikkoa kahteen mieheen sitä irroiteltiin. Aivan järkyttävä homma. Se oli juuri sitä alumiinipintaista bituumia. Leikkasin telttapatjasta soirot tilalle ja mielestäni tuo on nyt hiljaisempikin. nuo on helposti vaihdettavissakin.
 6. Uusi alkuperäinen ratti austin 1800. H. 35€ p 040 75 49 19 4
 7. cmro85

  Austin 1100 MK2

  Mites tuommoinen Nissan CG13 Micra? Eikös tuossa ole 75hp? (vakiona). Noita vähän ajettuja koko microja löytyy aika halvalla josta saa kaikki tarvittavat. Noissa näkyy jäähdytinkin sopivan omalle paikalle. "Nissan CG13 Mini conversion". http://www.theminiforum.co.uk/forums/topic/57644-nissan-micra-engine-transplant/page-17
 8. cmro85

  Austin 1100 MK2

  Kyllä siellä niin lukee, että kiinnikkeistä annettava selvitys. Tekee ensin kiinnikkeet ja antaa jollekkin/itselle tehtäväksi tehdä niille jonkinmoiset paperit.. "Selvitys" on aika suhteellinen käsitys... Onko se suullinen vai paperilla..?
 9. cmro85

  Austin 1100 MK2

  En tiedä miten nykypäivänä, mutta -90 luvulla ei vaadittu lujuuslaskelmia jos käytti alkuperäisiä kiinnityspisteitä. Eli, moottorin korvat sai rakentaa mielen mukaan jos katsastuksessa ne todettiin asiallisiksi. Tässäkin tilanteessa vastuu oli niiden tekijällä. Katsastusasemat saattoi tehdä virheitä, mutta tässä tapauksessa jos muutokset oli hyväksytty, ei tarvinut enää niitä välttämättä korjata. Itselläni oli tällainen tapaus -90 luvun alussa. Autostani tehtiin kantelu koska pykälissä olikin asia jonka mukaan ei olisi pitänyt hyväksyä. Mutta, jos seuraava yrittää samoin keinoin, ei enää onnistunut muutoskatsastuksella. Mutta, jos sattuukin kolari jossa tulee ruumita.. Jos katsotaan vahingon sattuneen näiden muutoksien takia joutuuko rakentaja vastuuseen vaikkei omistaisi enää koko laitetta..
 10. cmro85

  Austin 1100 MK2

  Morris nomad 1500 (austraalian malli) Nykysäännöksillä pitäisi kelvata vertailumalliksi. En äkkiä löytänyt tehokkaampaa versiota netistä, sillä nämä ado16 mallit on minulle aika hepreaa.. Miinuksena huomasin, että ovat sae/cross hevosia.. Eli, tais olla nykyään teho saa kasvaa 20% ja vääntö 20% ilman poikkeuslupaa. Voi olla haastavaa hondan moottorille, koska tehot/väännöt menee uudemmissa reippasti yli. Kannattaa kysyä katsastusasemilta tai suoraan trafilta. Eivät kaikki konttorit ole itsekkään oikein ajantasalla tästä uudesta muutoksesta. Joku kertokoon paremmin lisää..
 11. 92...? Omaan miniin vaihdoin 70 asteisen kun en talvella ajele...
 12. cmro85

  Dunlop vanne

  Ebayssä oli hetki sitten uusi orkkis vanne myynnissä ja ei ollut matta. Täällä sanotaan, että satiinin musta.. http://mk1-forum.net/viewtopic.php?f=5&t=20813&st
 13. Tech Line Coatings black satin tarvitsee puhalluksen ja muutenkin pitää olla tosi huolellinen. Kynäruiskulla helpoin maalata niin ei mene hukkaan. VHT ja POR15 on myös hyviä maaleja jos riittää pelkkä maali, eli ei tarvitse eristää lämpöä. Kaveri ylisti tuota por15 maalia, kun ei ole ruostekkaan tullut läpi..
 14. cmro85

  Projekti Papu

  Kannattaa myös muistaa motonetissä tämä jos telwiniin päädyt ( Liittymisetuna kanta-asiakas saa 10 % alennuksen valitsemansa kertaostoksen loppusummasta ). Ja tämä.. https://www.motonet.fi/fi/sivut/tyokalukiertue
 15. cmro85

  Projekti Papu

  Minulla kanssa wallius 180 jolla jo ikääkin reilunlaisesti, mutta hyvin toimii ja ollut hyvä peltihommissakin. Mutta.. Töissä on kemppejä ja hinta/laatu on ollut verraton. MINARCMIG-EVO-200 on seuraava kone jonka vielä joskus hankin. Sitten kun wallius lopettaa yhteistyön... Tuo pikku kemppi on paljon tehokkaampi kuin moni voimavirtakone ja on sipevän kokoinen. Paljon toimintoja joita ei useinkaan tarvitse. Jos peltihommia tekee ei koneen tarvi olla hirmu tehokas ja näissä pienemmissä on näppärämpi kolvikin joka sopii ahtaaseenkin paikkaan.. Eihän tuo Telvin ole paljoa halvempi kuin pienempi evokaan.. Osta kuitenkin sellainen kone joka tuntuu sinulle passelilta.
×
×
 • Create New...