Jump to content
MINI² foorumi

cmro85

Members
 • Viestit

  46
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä cmro85

 • Taso
  Advanced Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

263 profiilin katselua
 1. cmro85

  Austin Mini 850 kuulumiset

  Tee ohivuotomittaus paineilmalla. Selviää paremmin mikä on syy.
 2. cmro85

  Mittarin valojen merkitys :D

  http://www.theminiforum.co.uk/forums/topic/76029-smiths-centre-speedo-lights/ Minullakin vain yksi vilkkujen merkkivalo vihr. Lataus ja öljynpaine oikealla,
 3. cmro85

  Vanteista kysymys

  Jos alumiinivanteet hommaisi, mutta pari juttua jäi vaivaamaan. Yritin vanhoja juttuja etsiä, mutta enpä löytänyt. Kiinnostaisi -70 miniin laittaa 5x10 dunlop d1 replicat joissa et17. Tämä on rumpujarruilla, mutta sopiiko nuo vanteet siltikään noiden vakio suojakaarien sisään? Renkaat olisi 145 leveät jos ne saa noille 5" vanteille jotenkin väännettyä.
 4. cmro85

  Vaihdekepin pussukka

  Ei nyt oikein auennut tuo kumipussukka miten se nyt mineissä menee.. Eli, mini -70 pitkä vaihdekeppi jossa nyt näkyi olevan kumi 14A6860. Tuleeko tuon päälle vielä tuollainen haitarimalli 22A608?
 5. cmro85

  Kierroksia hakusessa

  Autohiomon nokka? Voitko tarkistaa, onko nokka ajoitettu todella aikaiselle, eli kun tuo 2,1mm on imuventtiilillä, niin paljonko pakoventtiili on auki ykk:ssa? Vaihda jouset jäykempiin, ja tarkista nokan ajoitus/ max sytytys ennakko.
 6. cmro85

  Mini 1000 -77

  Voit klikkailla ostoskoriin ja katsoa lopuksi mitä rahti maksaa. Täältäkin on tullut nopeasti minin osaa ja aika edulliset rahdit minispares-online
 7. cmro85

  Mini 1000 -77

  Kannattaa katsella esim. minisportilta noita osia. itse olen tilannut omaan autoon hilpettä ja muualtakin englannista. Taisi olla koko auton uretaanipuslasarja alle 30€. Tietysti jos intoa riittää voi nuokin tehdä itse, mutta nylonista en lähtisi katuautoon tekemään. Kerran tuon virheen tein... Itselle ja muille vaarallista autoa ei kannata tehdä..
 8. cmro85

  Metron moottori

  Miten ei pakokaasuahdin kiinnosta? Varmaan paljon helpommalla pääsisit ja simppelimmän paketin tehtyä. Itse olen tuollaisen alle 1.0l koneen aikoinaan ahtanut ja toimi kuin junan vessa.. Tälläkin foorumilla on useita turbottajia ja apuakin helpommin saatavilla.
 9. cmro85

  Metron moottori

  http://www.theminiforum.co.uk/forums/topic/154018-my-forced-induction-project/page-2 Ei tuonne konehuoneeseen muuta mahdukkaan kuin tuo eaton 45. (0,75l/k) Mineissä enemmän käytetty pienempää toyotan sc12 (1L/k) ahdinta josta löytyy paljon juttua ja asennuskuvia. Nämä siis yli 150hp.. Jos 130hp riittää niin amr500 Ei paljoa laturia isompi kikkare ole...
 10. cmro85

  Metron moottori

  Kannattaa kuitenkin muistaa missä teholuokissa ja ahtopaineissa liikutaan. Ja ahtimet/ahtaminen on muutuneet viimevuosina..
 11. cmro85

  Metron moottori

  Ei nykyään enää juurikaan välijäähdyttimiä tarvita. http://www.hi-flow.com/hp003asuper.html
 12. cmro85

  Metron moottori

  http://www.turbominis.co.uk/forums/index.php?p=vt&tid=4724 Keskustelua eroista. Eli kampiakseliakin kahta mallia..
 13. cmro85

  Mini- 66:n turbo päivitys

  Ei se kyllä pelaa tuollaisella joustavalla tangolla. Voi ahtopaineet olla ihan mitä sattuun. Jäykkä tilalle... Mille paineelle tuo kello on?
 14. cmro85

  Miniin puskurit

  Englannista sain viestiä tarvikemalleista. Näitä on kahta mallia. 14A6779C ja 40-10-90-0 Tämä jälkimmäinen olisi laadultaan parempi, mutta molemmissa kromi on ohut.
 15. cmro85

  Miniin puskurit

  Etupuskurissa klommo ja ei enää alkuperäisiä löydy sitten niin mistään, joten jos uusisi sitten tarvikkeilla molemmat.. Mutta, laatueroja taitaa kromisissa olla, eli jotkut sopii hyvin ja toiset ei sitten mitenkään. Rosterisia en oikein halua. Myös kromi taitaa olla huonekalumallia joten kestääkö sitten ulkoiluttaa ollenkaan... Onko kokemusta mistä noita kannattaisi kysellä. Minitronin mukaan vain yksi valmistaja, mutta minisportissakin kahta eri tyyppiä tarjolla. Minispares löytyisi alkuperäisiä pystykävyllisiä, mutta ei taida mk3 olla kuin cooperissa? Pitäisi olla sellaiset, ettei tarvi vänkäillä/soveltaa ja hienotkin vielä..
×