Jump to content

cmro85

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cmro85 last won the day on June 30 2018

cmro85 had the most liked content!

About cmro85

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

743 profile views
 1. 92...? Omaan miniin vaihdoin 70 asteisen kun en talvella ajele...
 2. cmro85

  Dunlop vanne

  Ebayssä oli hetki sitten uusi orkkis vanne myynnissä ja ei ollut matta. Täällä sanotaan, että satiinin musta.. http://mk1-forum.net/viewtopic.php?f=5&t=20813&st
 3. Uudenveroinen kaasutinpaketti 1275cc moottoriin. -HS4 + valurautainen imu/pakosarja. h. 200€ -Mailer GT 1300 (1970) vaihdelaatikko ( 29/25/20/15 välitys). Kytkinkoppa ym. löytyy. Huollettavaksi. 180€ P. 040 75 49 194 Raahe
 4. Tech Line Coatings black satin tarvitsee puhalluksen ja muutenkin pitää olla tosi huolellinen. Kynäruiskulla helpoin maalata niin ei mene hukkaan. VHT ja POR15 on myös hyviä maaleja jos riittää pelkkä maali, eli ei tarvitse eristää lämpöä. Kaveri ylisti tuota por15 maalia, kun ei ole ruostekkaan tullut läpi..
 5. cmro85

  Projekti Papu

  Kannattaa myös muistaa motonetissä tämä jos telwiniin päädyt ( Liittymisetuna kanta-asiakas saa 10 % alennuksen valitsemansa kertaostoksen loppusummasta ). Ja tämä.. https://www.motonet.fi/fi/sivut/tyokalukiertue
 6. cmro85

  Projekti Papu

  Minulla kanssa wallius 180 jolla jo ikääkin reilunlaisesti, mutta hyvin toimii ja ollut hyvä peltihommissakin. Mutta.. Töissä on kemppejä ja hinta/laatu on ollut verraton. MINARCMIG-EVO-200 on seuraava kone jonka vielä joskus hankin. Sitten kun wallius lopettaa yhteistyön... Tuo pikku kemppi on paljon tehokkaampi kuin moni voimavirtakone ja on sipevän kokoinen. Paljon toimintoja joita ei useinkaan tarvitse. Jos peltihommia tekee ei koneen tarvi olla hirmu tehokas ja näissä pienemmissä on näppärämpi kolvikin joka sopii ahtaaseenkin paikkaan.. Eihän tuo Telvin ole paljoa halvempi kuin pienempi evokaan.. Osta kuitenkin sellainen kone joka tuntuu sinulle passelilta.
 7. cmro85

  Mini 1000

  Siellä kaasarin pohjassa (kohokammion vieressä) näkyy pieni tappi jossa jousi. Tyhjäkäynnillä pitäisi seokset olla lähellä, kun tappia painaa, ei kierrokset nouse eikä laske. Omassa oli jakoketju sen verta venynyt, että ei syttyä saanut lampulla kohdalleen. Eli, jos laittoi tehtaan arvoihin, ei se oikein toiminut mitenkään. Säädin korvakuulolla, eli tyhjäkäynnillä aikaistaa syttyä niin paljon, että tyhjäkäynti kevenee ja siitä taakseppäin hitusen verran... On toiminut kuin ajatus. Kop.. kop.. Tuosta kaasarista kannattaa katsoa neulan suutin, ettei ole hangannut reikää kovin soikeeksi... Neulasuuttimmen keskitys kannattaakin tehdä ensimmäisenä, eli luistimen pitää liikkua kevyesti ilman jousta ylös/alas. Säädät ensin kaasuttimen suurinpiirtein kohdalleen ja tönärillä mittaat pääsuuttimen mutterin jotta tulee lähelle samaa. Helpompi käynnistää rempan jälkeen.
 8. cmro85

  Kumit.

  Ostin viime keväänä uudet poljinkumit, kun vanhat oli alkuperäiset ja "hieman" kuluneet. Nyt ne uudet oli murusina minin jalkatilassa, koska reunat revenneet irti... Ei saanut edes liimamalla ehjättyä. Laadukasta...
 9. cmro85

  Mini 1000

  Onko tuossa mk4 osia käytetty.
 10. Uusi alkuperäinen ohjauspyörä löytyisi tuollaiseen 40€.. Ei puutu enää kuin loput...
 11. cmro85

  Käynnistys kuumana

  Veikkaan että vika on nyt muualla. Meillä ei ollut viimekesänä mitään ongelmaa vaikka kuuma oli. Hyvä että ehti avaimeen koskea kun hörähti tulille. Vuotaako neulaventtiili tai onko syttyvehkeet lopussa..
 12. Olen tilannut paljonkin pikkusälää tuolta. Myös alumiinivanteet. Joissain osissa halvempi kuin minisport. Tulee kotiovelle ja rahti ollut edullinen. Tilasin korin tiivisteet tuolta ja ne ei ollet kyllä mistään kotoisin. Käytöön jäi ainoastaan tuuli ja takalasin tiivisteet. Muut piti tilata uudelleen eri paikasta.
 13. Tuskin.. Sietää vaan paremmin virinokkia ilman, että kuullostaa 2-tahtimoottorilta. Vetoalueen pitäisi myös olla hitusen laajempi.
 14. Tuohon 160hp kun lisätään apulaitteet ja itse perusmoottori, niin katoaa tehosta 100hp horisonttiin...
×
×
 • Create New...