Jump to content

cmro85

Members
 • Viestit

  82
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

cmro85 last won the day on Kesäkuu 30 2018

cmro85 had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä cmro85

 • Taso
  Full Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

581 profiilin katselua
 1. cmro85

  Käynnistys kuumana

  Veikkaan että vika on nyt muualla. Meillä ei ollut viimekesänä mitään ongelmaa vaikka kuuma oli. Hyvä että ehti avaimeen koskea kun hörähti tulille. Vuotaako neulaventtiili tai onko syttyvehkeet lopussa..
 2. Olen tilannut paljonkin pikkusälää tuolta. Myös alumiinivanteet. Joissain osissa halvempi kuin minisport. Tulee kotiovelle ja rahti ollut edullinen. Tilasin korin tiivisteet tuolta ja ne ei ollet kyllä mistään kotoisin. Käytöön jäi ainoastaan tuuli ja takalasin tiivisteet. Muut piti tilata uudelleen eri paikasta.
 3. cmro85

  Pierce alumiinikannet

  Tuskin.. Sietää vaan paremmin virinokkia ilman, että kuullostaa 2-tahtimoottorilta. Vetoalueen pitäisi myös olla hitusen laajempi.
 4. cmro85

  Pierce alumiinikannet

  Tuohon 160hp kun lisätään apulaitteet ja itse perusmoottori, niin katoaa tehosta 100hp horisonttiin...
 5. cmro85

  Pierce alumiinikannet

  Jyrsintyökalu on rakenteilla. Tulpasta otetaan kierreosa tukiholkiksi. Loput korjaukset tehdään jyrsinkoneella. Kyllä tästä vielä jonkinmoinen kansi tulee. Valmistajan asenne tässä vaan kyrsii, kun heidän mielestä tämä on priimaa.. Vähän päälle 1k meni euroja taas "hyvään" tarkoitukseen..
 6. cmro85

  Pierce alumiinikannet

  Eihän se yllä lähellekkään palotilaa.. Muut tulpat myös eri tasossa palotilaa. Kuitenkin elektrodi palotilan puolella...
 7. cmro85

  Pierce alumiinikannet

  Esimerkkinä sylinterit 1 ja 4. Sytytystulpan korkeusero. Pyysin työkalua jolla nuo poterot/tulpat saan samaan tasoon, mutta eivät näe mitään ongelmaa.. Loppui nyt koko sähköpostiin vastaaminen.. Myös paljon muita "pikkuvirheitä" löytyy korjattavaksi. Kansia myy esim. Webcon, HRE ym. Med taisi lyödä kintaat tiskiin, kun ei ole enää valikoimissa.. Ovat "kopioita" akm (nyk. minisport) kannesta joihin "yritetty"pienentää kanavia, mutta taas vastaavasti imukanavat ovat lyhyemmät.
 8. cmro85

  Pierce alumiinikannet

  Olen tässä kuukaudenpäivät yrittänyt päästä jonkinmoiseen sopuun myyjän kanssa, mutta... Eli, menin halpaan ja ostin tuollaisen 7 reikäisen alumiinikannen. Brittikeskusteluiststa noista ei kovin hyvää sanottavaa ollut, joten oletin nyt edes jonkinmoinen lankku olevan sillä onhan se cnc koneella tehty.. Väärin. Työnjälki aivan ala-arvoista. Tiedä sitten kuin väljät työstökoneet heillä on, mutta se minin vakio valurautakansi on aivan huippu näihin verrattuna. mm .sytytystulppien korkeusero on luokkaa 10mm.. Olen yrittänyt kaikkeni, että päästään johonkin sopuun, mutta heidän mielestään kaikki on ihan kunnossa. On kuulemma tullut muiltakin valituksia, mutta kaikki moottorit ovat kuitenkin lähteneet käyntiin normaalisti.. Jos jollain on käynyt moisen palikan tilaus mielessä, niin mieti vielä kertaalleen.. "Professionally developed and refined over the past decade with over 600 in use globally. This head was designed for simple installation, and will even fit the cramped Mini engine compartment with the two Weber carbs installed. No cutting or "massaging" of the engine compartment."
 9. cmro85

  Mini city

  Jos tilasit propun M...tronilta kannattaa olla yhteydessä heihin. Voi olla tullut väärä osa. Minulle tuli ap kisakytkilevy joka osottautuikin ihan eri levyksi. Selvittivät nopeasti asian ja heidän tukkurin kanssa ollut ongelmia. Aivan vanhingossa satuin googlettamaan levyssä olevat numerot..
 10. cmro85

  1275 Kampiakselin tasapainotus pre verto

  Asetelma on metron uusi (oranssi+ap)ja 4kg teräsvauhtipyörä. Painelevy jää vanha. Jos nippuna painotan, niin pitää tietysti ohjeistaa, ettei kevenneyksiä tehdä muutakuin vauhtipyörään. Jos lätkin tuon kasaan ja pudotan koko paketin lohkon sisälle ja kellotan painelevyn keskelle, niin eikös tuo pitäisi onnistua noin kotikonstein?
 11. cmro85

  Vauhtipyörän ulosvetäjä.

  Näillä ohjeilla tein oman vetäjän ja hyvin irtosi. https://www.moke.com.au/in-the-garage/workshop-tools/81-make-a-flywheel-puller
 12. Kampiakseli, hihnapyörä ja kampiakseli kytkimineen lähdössä tasapainotettavaksi. Mitä pitää ottaa huomioon pre verto kytkimen painotuksessa. Alkujaanhan nuo on ilmeisesti painotettu erikseen ja pitäisi löytyä paineasetelmasta ja painelevystä A merkki joka kohdistetaan ylöspäin? Nyt tarkoitus painottaa pakettina uusilla osilla, mutta ongelmaksi tulee tuo paineasetelman ja painelevyn keskittäminen. Oletteko tehneet homman itse valmiiksi, vai jos pitää antaa koneistamon tehtäväksi olisiko hyviä ohjeita antaa miten se oikeaoppisesti pitäisi tehdä. Homma nyt seisoo muutenkin kun piti puhdistaa kampiakselin kierteet ja kierretapin (5/8x16 tpi W) hankinassa menee tovi, että saa maailmalta... Entäpä mitä pitää ottaa huomioon kasausvaiheessa, kun valmista pakettia pultataan lopuksi koneeseen kiinni?
 13. cmro85

  1275 keinuvivut

  Tarkoitus oli kasata moottori vakio peltikeinuilla joissa vakiona vipusuhde 1:27. Näihin voisi laittaa epäkesko puslat kaveriksi.. Ovat maailmalla käyttäneet ilmeisesti K sarjan corollan keinuja. Näissä 1:46 vipusuhde. Millaisia muutoksia pitää tehdä, että nuo sopii 1275cc moottoriin? Tarviiko muuta kuin soveltaa uudet puslat? Kysympähän samalla tuosta keskimmäisen runkolaakeripukin vahvistamisesta. Tilasin tuollaisen palikan tuohon keskipukkiin ja hieman petetty olo tuli, kun oli pelkkä kiilateräksen pätkä. Tätä ei oltu karkaistu millään tavalla joten hrc on noin 35. Oletteko tehneet itse noita palikoita ja mistä materiaalista? Onko teillä pysyneet legot sisällä ilman tuota palikkaa? Kone vanhempaa A sarjaa ja nokan vetoalueeksi ilmoitetaan 2500-7500rpm.
 14. Tarve olisi uudelle lämppärin kennolle. Ei kelpaa käytetty. p. 040 75 49 194 Raahe
×
×
 • Luo uusi...