Jump to content

cmro85

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by cmro85

 1. Jos jollain olisi jäänyt jouten säädettävä nokkapyörä miniin. p 040 75 49 19 4
 2. 92...? Omaan miniin vaihdoin 70 asteisen kun en talvella ajele...
 3. cmro85

  Dunlop vanne

  Ebayssä oli hetki sitten uusi orkkis vanne myynnissä ja ei ollut matta. Täällä sanotaan, että satiinin musta.. http://mk1-forum.net/viewtopic.php?f=5&t=20813&st
 4. Uudenveroinen kaasutin 1275cc moottoriin. -HS4 h. 130€ P. 040 75 49 194 Raahe
 5. Tech Line Coatings black satin tarvitsee puhalluksen ja muutenkin pitää olla tosi huolellinen. Kynäruiskulla helpoin maalata niin ei mene hukkaan. VHT ja POR15 on myös hyviä maaleja jos riittää pelkkä maali, eli ei tarvitse eristää lämpöä. Kaveri ylisti tuota por15 maalia, kun ei ole ruostekkaan tullut läpi..
 6. cmro85

  Projekti Papu

  Kannattaa myös muistaa motonetissä tämä jos telwiniin päädyt ( Liittymisetuna kanta-asiakas saa 10 % alennuksen valitsemansa kertaostoksen loppusummasta ). Ja tämä.. https://www.motonet.fi/fi/sivut/tyokalukiertue
 7. cmro85

  Projekti Papu

  Minulla kanssa wallius 180 jolla jo ikääkin reilunlaisesti, mutta hyvin toimii ja ollut hyvä peltihommissakin. Mutta.. Töissä on kemppejä ja hinta/laatu on ollut verraton. MINARCMIG-EVO-200 on seuraava kone jonka vielä joskus hankin. Sitten kun wallius lopettaa yhteistyön... Tuo pikku kemppi on paljon tehokkaampi kuin moni voimavirtakone ja on sipevän kokoinen. Paljon toimintoja joita ei useinkaan tarvitse. Jos peltihommia tekee ei koneen tarvi olla hirmu tehokas ja näissä pienemmissä on näppärämpi kolvikin joka sopii ahtaaseenkin paikkaan.. Eihän tuo Telvin ole paljoa halvempi kuin pienempi evokaan.. Osta kuitenkin sellainen kone joka tuntuu sinulle passelilta.
 8. cmro85

  Mini 1000

  Siellä kaasarin pohjassa (kohokammion vieressä) näkyy pieni tappi jossa jousi. Tyhjäkäynnillä pitäisi seokset olla lähellä, kun tappia painaa, ei kierrokset nouse eikä laske. Omassa oli jakoketju sen verta venynyt, että ei syttyä saanut lampulla kohdalleen. Eli, jos laittoi tehtaan arvoihin, ei se oikein toiminut mitenkään. Säädin korvakuulolla, eli tyhjäkäynnillä aikaistaa syttyä niin paljon, että tyhjäkäynti kevenee ja siitä taakseppäin hitusen verran... On toiminut kuin ajatus. Kop.. kop.. Tuosta kaasarista kannattaa katsoa neulan suutin, ettei ole hangannut reikää kovin soikeeksi... Neulasuuttimmen keskitys kannattaakin tehdä ensimmäisenä, eli luistimen pitää liikkua kevyesti ilman jousta ylös/alas. Säädät ensin kaasuttimen suurinpiirtein kohdalleen ja tönärillä mittaat pääsuuttimen mutterin jotta tulee lähelle samaa. Helpompi käynnistää rempan jälkeen.
 9. cmro85

  Kumit.

  Ostin viime keväänä uudet poljinkumit, kun vanhat oli alkuperäiset ja "hieman" kuluneet. Nyt ne uudet oli murusina minin jalkatilassa, koska reunat revenneet irti... Ei saanut edes liimamalla ehjättyä. Laadukasta...
 10. cmro85

  Mini 1000

  Onko tuossa mk4 osia käytetty.
 11. Uusi alkuperäinen ohjauspyörä löytyisi tuollaiseen 40€.. Ei puutu enää kuin loput...
 12. cmro85

  Käynnistys kuumana

  Veikkaan että vika on nyt muualla. Meillä ei ollut viimekesänä mitään ongelmaa vaikka kuuma oli. Hyvä että ehti avaimeen koskea kun hörähti tulille. Vuotaako neulaventtiili tai onko syttyvehkeet lopussa..
 13. Olen tilannut paljonkin pikkusälää tuolta. Myös alumiinivanteet. Joissain osissa halvempi kuin minisport. Tulee kotiovelle ja rahti ollut edullinen. Tilasin korin tiivisteet tuolta ja ne ei ollet kyllä mistään kotoisin. Käytöön jäi ainoastaan tuuli ja takalasin tiivisteet. Muut piti tilata uudelleen eri paikasta.
 14. Tuskin.. Sietää vaan paremmin virinokkia ilman, että kuullostaa 2-tahtimoottorilta. Vetoalueen pitäisi myös olla hitusen laajempi.
 15. Tuohon 160hp kun lisätään apulaitteet ja itse perusmoottori, niin katoaa tehosta 100hp horisonttiin...
 16. Jyrsintyökalu on rakenteilla. Tulpasta otetaan kierreosa tukiholkiksi. Loput korjaukset tehdään jyrsinkoneella. Kyllä tästä vielä jonkinmoinen kansi tulee. Valmistajan asenne tässä vaan kyrsii, kun heidän mielestä tämä on priimaa.. Vähän päälle 1k meni euroja taas "hyvään" tarkoitukseen..
 17. Eihän se yllä lähellekkään palotilaa.. Muut tulpat myös eri tasossa palotilaa. Kuitenkin elektrodi palotilan puolella...
 18. Esimerkkinä sylinterit 1 ja 4. Sytytystulpan korkeusero. Pyysin työkalua jolla nuo poterot/tulpat saan samaan tasoon, mutta eivät näe mitään ongelmaa.. Loppui nyt koko sähköpostiin vastaaminen.. Myös paljon muita "pikkuvirheitä" löytyy korjattavaksi. Kansia myy esim. Webcon, HRE ym. Med taisi lyödä kintaat tiskiin, kun ei ole enää valikoimissa.. Ovat "kopioita" akm (nyk. minisport) kannesta joihin "yritetty"pienentää kanavia, mutta taas vastaavasti imukanavat ovat lyhyemmät.
 19. Olen tässä kuukaudenpäivät yrittänyt päästä jonkinmoiseen sopuun myyjän kanssa, mutta... Eli, menin halpaan ja ostin tuollaisen 7 reikäisen alumiinikannen. Brittikeskusteluiststa noista ei kovin hyvää sanottavaa ollut, joten oletin nyt edes jonkinmoinen lankku olevan sillä onhan se cnc koneella tehty.. Väärin. Työnjälki aivan ala-arvoista. Tiedä sitten kuin väljät työstökoneet heillä on, mutta se minin vakio valurautakansi on aivan huippu näihin verrattuna. mm .sytytystulppien korkeusero on luokkaa 10mm.. Olen yrittänyt kaikkeni, että päästään johonkin sopuun, mutta heidän mielestään kaikki on ihan kunnossa. On kuulemma tullut muiltakin valituksia, mutta kaikki moottorit ovat kuitenkin lähteneet käyntiin normaalisti.. Jos jollain on käynyt moisen palikan tilaus mielessä, niin mieti vielä kertaalleen.. "Professionally developed and refined over the past decade with over 600 in use globally. This head was designed for simple installation, and will even fit the cramped Mini engine compartment with the two Weber carbs installed. No cutting or "massaging" of the engine compartment."
 20. cmro85

  Mini city

  Jos tilasit propun M...tronilta kannattaa olla yhteydessä heihin. Voi olla tullut väärä osa. Minulle tuli ap kisakytkilevy joka osottautuikin ihan eri levyksi. Selvittivät nopeasti asian ja heidän tukkurin kanssa ollut ongelmia. Aivan vanhingossa satuin googlettamaan levyssä olevat numerot..
 21. Asetelma on metron uusi (oranssi+ap)ja 4kg teräsvauhtipyörä. Painelevy jää vanha. Jos nippuna painotan, niin pitää tietysti ohjeistaa, ettei kevenneyksiä tehdä muutakuin vauhtipyörään. Jos lätkin tuon kasaan ja pudotan koko paketin lohkon sisälle ja kellotan painelevyn keskelle, niin eikös tuo pitäisi onnistua noin kotikonstein?
 22. Näillä ohjeilla tein oman vetäjän ja hyvin irtosi. https://www.moke.com.au/in-the-garage/workshop-tools/81-make-a-flywheel-puller
 23. Kampiakseli, hihnapyörä ja kampiakseli kytkimineen lähdössä tasapainotettavaksi. Mitä pitää ottaa huomioon pre verto kytkimen painotuksessa. Alkujaanhan nuo on ilmeisesti painotettu erikseen ja pitäisi löytyä paineasetelmasta ja painelevystä A merkki joka kohdistetaan ylöspäin? Nyt tarkoitus painottaa pakettina uusilla osilla, mutta ongelmaksi tulee tuo paineasetelman ja painelevyn keskittäminen. Oletteko tehneet homman itse valmiiksi, vai jos pitää antaa koneistamon tehtäväksi olisiko hyviä ohjeita antaa miten se oikeaoppisesti pitäisi tehdä. Homma nyt seisoo muutenkin kun piti puhdistaa kampiakselin kierteet ja kierretapin (5/8x16 tpi W) hankinassa menee tovi, että saa maailmalta... Entäpä mitä pitää ottaa huomioon kasausvaiheessa, kun valmista pakettia pultataan lopuksi koneeseen kiinni?
×
×
 • Create New...