Jump to content

Micke

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Micke last won the day on May 3

Micke had the most liked content!

About Micke

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Vantaa
 • Autotalli
  R53

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eka postaus päivitetty. Tarvittaessa voin ottaa tavaraa mukaan Ahvenistolle 12.9.
 2. Ylös. Myydyt poistettu, jotain taas lisätty.
 3. Nämä löytyy vielä. Saa tarjota jos hinta ei miellytä.
 4. Vielä löytyy. Pitää muistaa ottaa kuvia takapenkistä...
 5. Lähes kaikki mennyt, alustasta haluaisin päästä eroon joten laitetaan hinnaksi 0€. Loppuviikosta vien sitten sortti asemalle. Löytyi vielä ehjä hattuhylly ja alkuperäinen tunkki. Laitan kuvia myöhemmin.
 6. Myynnissä tarpeettomaksi jääneet etu ja takapenkit väriltään "Satellite"/lapis lazuli (S9LP). Otettu pois 170.000km ajetusta autosta. Löytyy jotain käytönjälkiä. Bägit ja korkeudensäätö löytyy, ei lämmitystä. Penkeistä on otettu pois liukukiskot ja turvavyön kiristimet. Hinta 180€
 7. Siitä on pitkä kun vaihdoin oman mutta en usko että siinä menee enemmän kun 15 minuuttia. Siellä on yhteensä 2 letkua ja 1 mutteri. Helppo homma tehdä Tässä vielä pari pätkää missä suht hyvin selitetty miten se tehdään:
 8. Onneksi se ei ole iso homma vaihtaa eikä orkkis osa paljon maksa. Omassa se ei näyttänyt mielestäni pahalta kunnes otin sen pois autosta ja laitoin uuden osan viereen
 9. Itselläni on kiinni Simonsin putkisto. Se on aika hiljainen, muistaakseni 3000rpm kohdalla vain 85db. Sen jälkeen on laitettu vielä Janspeedin pakosarja ja jopa ilman kattia oli alle 90db mutta 4000rpm jälkeen rupee tapahtumaan.
 10. Oman alustan kanssa katsuri tsekkasi että EC hyväksyntä oli sama kun auton papereissa ja vielä tarkisti että iskareissa numerot täsmäsivät TÜV papereiden kanssa. Uskoisin kyllä että löytämäsi hyväksyntä on riittävä.
 11. Olisiko tämä sopiva? https://shop.bilstein.com/files/Gutachten/E4-WM4-Y581A00.pdf
 12. Oma aukes kun käytin n. 1 metrin pituista putkea, en tiedä kuka sen oli aiemmin laittanut kiinni... Onneksi mikään en hajonnut vaikka siltä se kuulosti.
 13. Tässä olisi vähän enemmän tietoa mitä kaikkea tuo muutos vaatii. https://web.archive.org/web/20150404150529/http://personal.stevens.edu/~jdunn/FixingtheWeakLink.pdf FixingtheWeakLink.pdf
 14. Myydyt poistettu ja samalla lisätty kuvia.
 15. Micke

  Lukkoperä R53

  Tältä löytyy vähän tietoa tuosta OEM lukosta, valitettavasti saksaksi mutta google auttaa tarvittaessa. http://www.arstechnica.de/index.html?name=http://www.arstechnica.de/auto/differential/bauarten/super.html Omassa on nyt vähän yli vuoden ollut Quaife kiinni ja voin suositella.
×
×
 • Create New...