Jump to content

mikke

Members
 • Viestit

  87
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä mikke

 • Taso
  Full Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mikke

  Miniin Hondan moottori...

  Tämä on 2003 tolle metron turbo koneelle katsastettu, sillon on nähtävästi toi 12% riittänyt.
 2. mikke

  Miniin Hondan moottori...

  Niihän se varmaan oli, kiitos korjauksesta.
 3. mikke

  Miniin Hondan moottori...

  Itsellä heräs ajatus vieras tekniikasta kun kävin otteen kanssa konttorilla kysymässä että mikä moottori tässä autossa on kun otteessa on ilmoitettu vaan 1300cm 87kw ja muutosprosentti 12. Ajattelin että konttorilta löytyisi selvitys noihin 12 muutosprosenttiin. Katsastusinsinööri ilmoitti että aikaisemmin ei ole merkitty niin tarkkaan moottorin mallia kun nykyään että moottori voi olla mikä vaan kunhan teho ei ylity ja jarrut on muutettu vastaamaan autoa mistä moottori on peräisin.
 4. mikke

  Miniin Hondan moottori...

  Ihan mielenkiinnosta kyselen että tietääkö kokeneemmat harrastajat onko suomessa saanut ihan katsastettua 1600 kuutioiselle moottorille vanhan minin?
 5. mikke

  MYYTY

  Myydään -72 ruosteinen koppa. Pohja puuttuu jalkatiloista ja osin muualtakin. Ei tekniikkaa, auto alunperin 850 joskus muutoskatsastettu 1300 moottorille. Löytyy viimeisin rekisteriote jolla auto silloisen omistajan toimesta poistettu rekisteristä. Auto Karkkilassa hinta n.200e o451375330 tai yv Mikke
 6. mikke

  Mini- 66:n turbo päivitys

  Moi, muutuiko moottorin vääntö kuinka paljon kun laitoit sen t28?
 7. mikke

  Mäntä 1275gt?

  Pitäisi löytää uusi mäntä +0.40 1275 koneeseen 4 männänrenkaalla mutta ei taida olla enään saatavilla, mikähän olisi korvaava mäntä samankokoisella kupilla vaikka minisparesin luettelossa?
 8. mikke

  Kiertokanget

  Yritän laittaa kuvat myöhemmin nyt ei lähteneetkään
 9. mikke

  Kiertokanget

  Moi, olisi yhden kiertokangen vaihto alkamassa ja rupesi mietityttämään että tarvitseeko uusi kanki punnita ja työstää samanpainoiseksi kun vanha. Näyttää siltä että vanhoja kankia olisi hiottu (tasapainotettu?). Vai näyttääkö enemmän asiasta ymmärtävien mielestä tehtaan tekosilta. Onko kestävyyden kannalta tarpeellista, kyseessä melkein vakio 1275? Kuvissa vanha ja uusi. Mikke
 10. mikke

  Ostetaan kiertokanki, ostettu

  Eli ostetaan 1275 A ehjä kiertokanki. Löytyi, kiitokset Turkuun
 11. mikke

  Irto osia laatikossa

  Moi, katselin tota Jypen projektin kuvaa kampiakselin päästä puuttuuko mun koneesta metallirengas tosta rataan kyljestä?
 12. mikke

  Irto osia laatikossa

  Pitihän se oikeen tarkastaa, ei puutu. Salama jotenkin heijastuu öljyisestä rattaasta, kuvassa kyllä näytti siltä.
 13. mikke

  Irto osia laatikossa

  Jo selvisi, joku edellinen korjaaja ilmeisesti jättänyt katkenneen osan sinne koska kyseinen ehjä osa akselin varresta löytyi.
 14. mikke

  Irto osia laatikossa

  Eli olisi tekniikka tietäjälle tarvetta. Oli tarkoitus öljypumppu ja laakerit vaihtaa uusiin mutta vauhtipyörän takaa kun otti kopan pois sieltä löytyi tällainen. Mistähän on hajonnut osa peräisin?
 15. mikke

  Alatukivarrret

  Kyllä taitaa samat olla +1.5 en vaan ymmärrä miksi oli moiset laitettu kun vakioilla kamber muuttui paremmaksi lähelle 0
×