Jump to content
MINI² foorumi

mikke

Members
 • Viestit

  69
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä mikke

 1. Alatukivarrret

  Kyllä mä ne mittasin, eri pituisia oli
 2. Alatukivarrret

  Moi, onko minien alatukivarsissa ollut pituuseroa eri vuosimallien välillä vai onko pidemmät ehkä metrosta?
 3. Hihnapyörä

  Onko ton hihnapyörän painolla mitään ratkaisevaa merkitystä kun näyttää olevan myynnissä eri painoisia joissa kuitenkin hihnalinja on sama?
 4. Ostetaan kuvan mukainen ehjä hihnapyörä o45 1375330 tai yv. Ulkopinnassa teksti TAM2011 Tai vinkki mistä löytyy uusia. Mikke
 5. Hihnapyörä

  Onko muilla haljennut tällaista, vai onko vaan maanantaikappale? Kannattaako ostaa samanlainen kumivaimennettu vai umpimetallinen?
 6. Mini- 66:n turbo päivitys

  Moi,mitä öljyä olet käyttänyt ja mihin asti sitä lisätään?
 7. Flippiin sisälokarit

  Onko flippikeulan rakentajat laittaneet minin keulaan sisälokareita? Ajattelin itse viritellä kun roiskii koko konehuoneen, olisko jollakin kuvia miten toteutettu. Vähän tähän tyyliin ajattelin toteuttaa.
 8. Mini- 66:n turbo päivitys

  Flektin anturi on audin ,olisko ollut 92 tai 95 astetta
 9. Mini- 66:n turbo päivitys

  En oo tutkinut mutta luulisin että ihan metron oma
 10. Mini- 66:n turbo päivitys

  Moi, mulla on ylävesiletkussa anturi flektille releen kautta ja katkaisija hytissä. Releellä kaksi virransyöttöä jos jostain syystä ei flekti käynnisty niin saa katkaisijasta päälle. Hienosti seuraa koneen lämpöjä ja pitää karvan yli puolivälin lämpömittarin neulan.
 11. M Ruiskuminin tankki (MYYTY) ja penkin kiskoja

  Meneekö tankki -79 miniin heittämällä? Onko tietoa kuinka paljon pumppu tuottaa painetta?
 12. Kierroksia hakusessa

  On saatanut käydä niinkin että jos siinä sarjassa on ollut kahden kokoisia kumeja niin en ole sitä huomannut. En silloin vielä ollut tietoinen että varret on eri halkaisialla, vaihdon ne yksi kerrallaan paineilmalla kansi paikoillaan.
 13. Kierroksia hakusessa

  Hyvä, olisko antaa linkkiä mistä saisi kunnolliset ohjurinkumit? Edelliset taisi olla ajusan sarjan kokokumiset ja nousi aika nopeesti ylös. Briteissä ovat käyttäneet erilaisia imuissa kun pakoventtiileissä, jotain viton kumeja imuventtiileissä.
 14. Kierroksia hakusessa

  Tällainen sattui silmään selaillessa, olisko niin että toi minitronin 175lb tai 185lb tuplajousisarja olis riittävän jäykät. Tarviiko näillä jäykkyyksillä tehdä muita muutoksia vai kestääkö vakio osat?
 15. Kierroksia hakusessa

  Pitää huomenna tutkia kantta tarkemmin, onko niin että pakoventtiileissä ei kuulu olla ohjurinkumeja kun näytti että aika monta oli noussut paikoiltaan?
×