Jump to content
MINI² foorumi

mikke

Members
 • Viestit

  59
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä mikke

 • Taso
  Full Member
 1. M Ruiskuminin tankki (MYYTY) ja penkin kiskoja

  Meneekö tankki -79 miniin heittämällä? Onko tietoa kuinka paljon pumppu tuottaa painetta?
 2. Kierroksia hakusessa

  On saatanut käydä niinkin että jos siinä sarjassa on ollut kahden kokoisia kumeja niin en ole sitä huomannut. En silloin vielä ollut tietoinen että varret on eri halkaisialla, vaihdon ne yksi kerrallaan paineilmalla kansi paikoillaan.
 3. Kierroksia hakusessa

  Hyvä, olisko antaa linkkiä mistä saisi kunnolliset ohjurinkumit? Edelliset taisi olla ajusan sarjan kokokumiset ja nousi aika nopeesti ylös. Briteissä ovat käyttäneet erilaisia imuissa kun pakoventtiileissä, jotain viton kumeja imuventtiileissä.
 4. Kierroksia hakusessa

  Tällainen sattui silmään selaillessa, olisko niin että toi minitronin 175lb tai 185lb tuplajousisarja olis riittävän jäykät. Tarviiko näillä jäykkyyksillä tehdä muita muutoksia vai kestääkö vakio osat?
 5. Kierroksia hakusessa

  Pitää huomenna tutkia kantta tarkemmin, onko niin että pakoventtiileissä ei kuulu olla ohjurinkumeja kun näytti että aika monta oli noussut paikoiltaan?
 6. Kierroksia hakusessa

  Onko se turbon kanteen stanssattu T merkki totta vai tarua kun brittifoorumilla siitä kirjoitettiin ettei ihan kaikissa turbon kansissa ole sitä?
 7. Kierroksia hakusessa

  Tulpanreiästä kurkistaminen oli turhaa, +0.02 oli ainut mitä näkyi. Toisaalta saattaa tukea sitä tietoa että koneella olisi ajettu n. 2 tuhatta rempan jälkeen. No remppaan menossa muutenkin niin selviää mitä kone on oikeesti syönyt.
 8. Kierroksia hakusessa

  Piti olla metron turbokone mutta alkaa epäilyttämään. Ei ole moottorinumeroa, näkisikö sitä ulkoisesti mistään muusta?
 9. Kierroksia hakusessa

  Noiden numeroiden perusteella ei kuitenkaan ole turbon oma jakaja vaan vaparin..
 10. Kierroksia hakusessa

  Mulla pitäis olla ton koneen oma jakaja, vähän erinäköinen..
 11. Kierroksia hakusessa

  Mä oon kyllä aina luullut että ahtojen noustessa asteet pienenis paineen mukaan, mutta en ole suuremmin perehtynyt aiheeseen. Näkyiskö toi lampulla jos laittais kaverin autoon ja sen verran luistattaisi kytkintä vaihde päällä että paineet vähän nousisi.
 12. Kierroksia hakusessa

  Kyllä taidat Kimi olla oikeessa, ei se jyrkempi nokka niitä vanhoja jousia jäykistä.... Perin erikoinen teksti. Tässä taitaa olla vakiona 264 nokka ja onhan ne alkuperäiset jousetkin tuplat, täytyy laittaa jäykemmät tilaukseen. Ootko samaa mieltä kun Minorv8 että tolla virranjakajalla ei ole tekemistä ton röpötyksen kanssa?
 13. Kierroksia hakusessa

  No 2000 luvulla on varmaan uskottu huu haata, ainakin tämän paperin mukaan. Mutta aika hyvin tuntuu toimivan.
 14. Kierroksia hakusessa

  Korjaus: siis tossa luki että on nostoa sen verran eli kai ne jouset enemmänkin kestää
 15. Kierroksia hakusessa

  7,7 mm 0 välyksellä.Nokka on entisen omistajan toimesta teetetty kannen virtauksien mukaan. Kannen paperissa oli tällainen teksti: muutettu nokkaakseli (lisätty nostoa ja aukioloaikaa) yhteydessä vakio venttiilijouset kestävät kierroksia n. 500-1000 enemmän kuin vakioakselilla
×