Jump to content

Miksukka

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Miksukka

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En tietenkään, vikalistan kävin hakkee
 2. Onkos täällä Oulun seudulta ketään? Muuten sain katsastuksesta läpi paitsi pakokaasupäästöt. Oisko vinkkejä missä tuo säätö onnistus?
 3. Eikö kukaan tiedä oikeasti esim. tuota mikä kuuluu tuohon kaasuttimen lähtöön? Kiitos mahdollisista vastauksista -Mika
 4. Moro, tuommonen ollut elvytyksessä mulla jonkun aikaa. Sitä ennen reilu kymmenen vuotta seissyt isällä tallissa liikkumattomana. Käyntiin ja liikkeelle oon saanut yllättävän helposti. Muutama kysymys tullu vastaan. Mitä kuuluisi tuohon vasemmalle yläviistoon lähtevään putkeen kaasuttimella? Nyt se on teipattu umpeen. Näyttää pelaavan noinkin mutta kai tuohon jokin letku kuuluisi? MIkä systeemi on se josta tulee letku tuohon ilmanputsarin kopan nysään. Reikähän ei ole auki tuohon koppaan, vaan ummessa. Semmonen vaiva ilmaantu että vaihekeppi rupesi pyöriin holtittomasti. Sieltä löysin sen tapin joka liikkuu siihen uraan ja lukitsee vaihekepin asennon. Painoin sen takaisin siihen, mutta kohta oli taas irti. Onkohan siitä irronnut jokin lukitus?
×
×
 • Create New...