Jump to content
MINI² foorumi

karvalakki

Members
 • Viestit

  68
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  2

karvalakki last won the day on Kesäkuu 13

karvalakki had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä karvalakki

 • Taso
  Full Member

Profile Information

 • Location
  Keski-Uusimaa
 • Autotalli
  R50 Cooper
  E36 323i Cabrio
  E90 335i
  F07 530d GT

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. karvalakki

  Bensapumppu.

  Olisiko #1 tässä : http://minifans.info/parts-catalog/R60/Europe/Cooper_S-N18/L-N/2011/browse/fuel_preparation_system/high_pressure_pump_lines_injector/
 2. karvalakki

  Renkaat

  No ei kyllä istu tuohon autoon ollenkaan. 225/50 on paljon korkeampi kuin 215/40 (noin 30% korkeampi), ja nopeusmittarikin alkaa näyttämään melkein 10% liian vähän.
 3. karvalakki

  Bmw ista-p

  Ei onnistu ista-d:lläkään. Kuten kirjoitin, tarvitset ncsexpertin ja k+dcan kaapelin. ISTA-D on tarkoitettu diagnosointiin, kuten INPA.
 4. karvalakki

  cooper -02

  Aika härskit camberit takapäässä Oletko laittanut sinne säädettävät tukivarret? Tarvitseeko niihin jotkut Tuv laput kuten jousiin?
 5. karvalakki

  Bmw ista-p

  Siis sulla on tiedossasi jotkut parametrit jollekin modulille, joiden arvoa täytyy muuttaa? Väittäisin, ettei tuota voi ISTA-P:llä tehdä lainkaan. ISTA-P on tarkoitettu lähinnä alkuperäisvarusteiden retrofittaukseen tai modulien vaihdon yhteydessä niiden ohjelmointiin (= vaihdettuun moduliin uploadataan ohjelmakoodi, jotta moduli voi toimia). Lisäksi ISTA-P ei taida suostua downgradeamaan modulin softaa. Jotta autoa voi koodata, siis parametriarvoja muuttaa, tarvitset F-sarjalaisiin esys-ohjelman ja enet-kaapelin, ja näihin vanhempiin e- ja r-korisiin bemareihin NCSExpertin ja K+DCan kaapelin (USB). (Ja vielä vanhempiin ADS-kaapelin, mutta tämä ei koske Miniä) Ps. Yleensä nämä softat lukee sen valmistenumeron automaattisesti autosta, eikä sitä tarvitse syöttää mihinkään. Jos softia haluaa käyttää ilman että läppäri on kytketty autoon, niin silloin syötetään mainitsemastasi 17-merkkisestä VIN-koodista vain ne 7 viimeistä merkkiä.
 6. karvalakki

  Bmw ista-p

  Mitä yrität saada aikaan sillä ISTA-P:llä? Oletko retrofitannut jonkun varusteen, vaikuttanut jonkin boksin vai mitä? Mitä tunnistenumeroa syötät? VIN?
 7. karvalakki

  Bmw ista-p

  Mikä kaapeli sinulla on? Miten tuore ISTA sinulla mahtanee olla? Mitä yritit ISTA-P:llä tehdä? Mistä boksista mahtoi olla kyse?
 8. Miten mahtanee olla, saako R50:n etupyörän laakerin/navan irti olka-akselista ilman prässiä? Entä uuden asennuksessa? t. Nimim. ”Pitäiskö viedä suosiolla pajalle?”
 9. karvalakki

  R56 pickup bongaus

  Olette oikeassa, ei kyllä sittenkään ole yhtään Redbull- auton näköinen.
 10. karvalakki

  Outo käyntihäiriö R53

  Joku anturi vetelee viimeisiään, veikkaisin. Tuosta tapahtumasta jäi kyllä koodi muistiin, se kertoisi mikä siellä ahdistaa.
 11. karvalakki

  Cooper S Clubman käynnistys ongelma

  Höpötystä, vikakoodit eivät ole mikään uskon asia. Nyt vaan hopi-hopi niitä lukemaan. Mutta kannattaa huomioida ettei yleismallin lukijat toimi kovin hyvin, vaan koodit kannattaa lukea BMW:n omilla vehkeillä, esim ISTA:llä. Etsi joku harrastaja läheltäsi.
 12. karvalakki

  R56 pickup bongaus

  Olisiko Redbull Mini ilman tölkkiä?
 13. karvalakki

  Mini R53 menee huoltoon ja kone irti

  Ei kai tuon takia tarvitse moottoria poistaa? Riittänee että sitä laskee vähän ja irrottaa laatikon? No anyway, itse vaihtaisin samalla varmuuden vuoksi ne alatukivarsien takahelat. Ovat keljumaiset vaihtaa muuten ja tuossa remontissa ne on kivasti esillä. Eikä osat maksa kuin muutaman kympin.
 14. karvalakki

  M: r50 jouset ja kuskin iskari

  Omasta Ministä jäi yli vanhat etujouset ja kuskinpuoleinen etuiskari. Osat ovat 2/02 valmistetusta autosta eivätkä sovi 3/02 jälkeen valmistettuihin. Noita alkupään tuotannon autoihin sopivia iskareita ei taida saada tarvikeosana, joten ajattelin kysäistä täältä jos joillain olisi tarvetta yhdelle iskarille, ennen kuin heitän roskiin. Privalla tavoittaa.
 15. karvalakki

  MINI R50 lasikattoluukku huolto

  Sen olen oppinut kantapään kautta, että talvella noita ei kannata aukoa.
×