Jump to content

karvalakki

Members
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

karvalakki last won the day on November 5 2019

karvalakki had the most liked content!

About karvalakki

Profile Information

 • Location
  Keski-Uusimaa
 • Autotalli
  R50 Cooper
  E36 323i Cabrio
  E90 335i
  F07 530d GT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olisiko luiskahtanut väärälle osastolle? Tuskin sopivat BMW Miniin?
 2. Tuommoinen kiristäminen on kyllä jo rikollista toimintaa. Vie se sinne nyrkkipajalle, joka sen viimeksi kiristi ja vaadi hankkimaan uusi kansi, jalka ja tiivisteet jo valmiiksi. Hajosi se näkyvästi tai ei, niin kyllä siinä alumiinisessa osassa jo on hiusmurtumia tuommoisen runnomisen jälkeen. Ihan älytöntä. Ohjearvo tosiaan 25Nm, siis ei paljon sormitiukkuutta enempää.
 3. Varaosaluettelon perusteella näyttää siltä, että koko öljynsuodattimen jalka kansineen on ollut susi jo syntyessään ja vaihdettu kokonaan toisenlaiseen, ettei jopa jonkun sortin kampanjana. Uudella varaosanumerolla tarjoaa alumiinista kantta.
 4. Ei sen kyllä pitäisi kovin tiukalla olla, jos on oikein kiristetty. Ohjearvo on 25Nm. Tosin yleensähän nämä kiristetään niin että otsasuoni pullottaa. Tuolla oikealla hylsyllä se kyllä avautuu ja kannattaa kiristää momenttiavaimella niin on ensi kerralla helpompi. Jos se halkeaa niin uusi maksaa merkkarilla kolmisen kymppiä, ei sen enempää.
 5. Ei ole tarvetta jäähdyttimelle mutta palautukset autodocille ovat aina toimineet hyvin. Tosin rahojen tilitys on aina kestänyt kolmisen viikkoa.
 6. karvalakki

  ABS anturi

  Noin taitaa käydä aika helposti. Olka-akseli on helppo irrottaa, joten ottaisin sen pöydälle niin pääsee helposti käsiksi tynkään ja auttamaan takapuolelta.
 7. No nyt pääsin taas koneen ääreen. OBC ohje sanoo: "To black 12-pin plug on the tachometer instrument panel X11175 PIN3" Kannattaa tuo ohje lukaista jos olet OBC:ta asentamassa. Muista koodaus. OBC.PDF
 8. Niin, toinen pää johdosta menee siis sinne ison keskimittarin taakse. En pysty nyt itse tsekkaamaan mikä pinni, muuta se löytyy siis siitä retrofit ohjeesta.
 9. OBC retrofit- ohjeissa on se viikselle menevä johto. Sen voi kytkeä katkaisijan kautta maihin.
 10. Siinä vasemman viiksen päällä on nappi: https://images.app.goo.gl/q3xVwNPXLnnCBB6GA Itse laitoin erillisen napin huomaamattomasti ratin vasemmalle puolelle.
 11. No niin, nythän taisi käydä niin, että Miss Cooperin vaihdelaatikko tai perä sanoi sopimuksen irti. Kytkin pelaa, vaihteet napsahtavat päälle nätisti, vetoakselit näyttävät olevan kunnossa mutta moottorista ei ole yhteyttä etupyöriin. Kytkimen nosto ja jopa hinaaminen aiheuttavat hirmuisen kolina-rutinan. Jos tämä nyt menee vaihteiston vaihtamiseksi, niin millainen homma olisi 6-pykäläiseen siirtyminen? Ulkomaan foorumeilta löysin 10v vanhoja tarinoita, joissa ei kuitenkaan linkit eikä liitetiedostot toimineet, joten homman laajuudesta ei oikein saanut tolkkua. Onko forumilaisilla kokemusta aiheesta?
 12. Vaikka tuosta ruutua kattoon: https://www.mini-graphics.co.uk/graphics/checkered-roof-graphic/
 13. Eikös viimeisin osanumero imusarjalle ole 11617595078?
 14. Niin paljon kuin Minissä ja muissa bemareissa on sukuvikaa, niin uskaltaisin väittää että sen saa koodattua pois. Ei kyllä ole kokemusta, joten voin olla väärässä.
×
×
 • Create New...