Jump to content

karvalakki

Members
 • Viestit

  95
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  5

karvalakki last won the day on Kesäkuu 28

karvalakki had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä karvalakki

Profile Information

 • Location
  Keski-Uusimaa
 • Autotalli
  R50 Cooper
  E36 323i Cabrio
  E90 335i
  F07 530d GT

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Sehän se kun oikein mitään pultinkantaakaan ei kuskin jalkatilasta heti löytynyt. Vasemmanjalan tuen alla on kaksi hyvää M6 pulttia joiden alle saisi toisen pään, mutta se on liian vasemmalla ollakseen ainoa kiinnityspiste. Mihin lattaraudan toinen pää, siinäpä kysymys ...
 2. karvalakki

  MCFF Syysratapäivä 15.09.2018

  Hei, Millä edellytyksillä ratapäivään voi osallistua? Pitääkö olla jonkin kerhon jäsen? Auton on oltava nimenomaan Mini? Saako olla avoauto?
 3. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Juu, polkimia kyllä saa, Oplun poljin maksaa uutena reilun satasen. Asennuksessa apukuskin puoli ei ole ongelma, mutta tuo kuskin jalkatila ... sieltä ei oikein sopivaa paikkaa heti löytynyt ... taitaa mennä kuitenkin poraushommiksi. Katsastaminen ei tosiaan ole enää tarpeen, mutta kyllä sen polkimen silti täytyy olla kunnolla kiinni.
 4. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Onkos foorumilaiset käyttäneet Miniä opetusajoneuvona? Onko kuningasideoita, miten opetuspoljin kannattaa asentaa kuskin jalkatilaan? Itse en ole vielä keksinyt mitään nerokasta asennustapaa. Näyttäisi että joutuu pulttaamaan rintapellistä läpi, mutta sitä en mielelläni tekisi jo ei ole pakko.
 5. karvalakki

  MCS R56 käynnistys ongelma

  Nyt täytyy vetää muistinvaraisesti kun en ole auton enkä ISTA:n vieressä, mutta kaipaamaasi testit taitaa löytyä jotenkin näin : mene ensin vehicle Management, sitten troubleshooting, sitten function structures tai jotain sinne päin. Sitten valitset listasta drive ja sitten muistaakseni jotain sen tyylistä kuin engine & transmission control tai management tms. Veikkaisin että siellä löytyy testit ja komponenttien aktivoinnit polttoaineen syöttöönkin. Jos ei löydy, niin sitten koettaisiin askeleen tai pari ylempää jos sieltä löytyisi joku mielekkäämpi valikko. ilmeisesti mitään koodeja ei jäänyt muistiin? Jos jäi, niin sitten antaisin ISTAn laskea sen diagnosointisuunnitelman kyseiselle kodille ja noudattaisin sitä.
 6. karvalakki

  Obd skanneri

  Minullakin on noita ökykalliita ja sikahalpoja useampi, mutta ilmeisesti käynyt huono tuuri, kun yhteensopivuus on jäänyt hyvin köykäiseksi. Jonkun ihan perus-OBD koodin niillä saa luettua, mutta eipä sen kummempaa. Ilmeisesti toimiviakin on, ja esim Carly myy sellaista itsekin, mutta hintakin on toista luokkaa. Ei ole tullut hankittua, kun on INPA ja ISTA/D
 7. karvalakki

  Obd skanneri

  Ei noilla taida oikein mitään tehdä.
 8. karvalakki

  Vesipumpun vaihto cooper S

  Ei tuo vaihtaminen minusta kovin vaikealta vaikuta: https://www.newtis.info/tisv2/a/en/r53-cooper-s-hat/repair-manuals/11-engine/11-51-coolant-pump-with-drive/Aw479Kc
 9. karvalakki

  S R55 vikakoodi 2DCA

  Mulla korjautui bemarista kaikki satunnaiset misfiret kun ajoin pari tankkia 50% etanolilla. En tiedä mitä mini tuosta tykkäisi.
 10. karvalakki

  Alkuperäisradio eBaysta ...

  No ei natsannut purkuautoista, mutta jälkipolville tiedoksi, että liittimen nimi on quadlock. Tällä nimellä haettuna liitin löytyi eBaystä, joten homma hoidossa.
 11. karvalakki

  S R55 vikakoodi 2DCA

  Googlaa ”super knocking”. Syitä noihin koodeihin on tainnut olla useampia erilaisia, jakopäästä suuttimiin ja hpfp:hen.
 12. karvalakki

  Ohjauksen asento-anturi (ratkaistu)

  Jos ei täältä löydy, niin bemari-foorumilta vuosi onnistaa.
 13. karvalakki

  Ohjauksen asento-anturi (ratkaistu)

  Jos Minillä on eri lisenssi virallisessa systeemissä kuin BMW:llä niin eivät varmasti suostu tekemään mitään. Tuo kalibrointi kyllä tosiaan onnistuisi harrastajalta, jolla on ISTA/D.
 14. karvalakki

  Ohjauksen asento-anturi (ratkaistu)

  Mutta tuli mieleen, että mikähän sen kalibroinnin tarpeen on mahtanut synnyttää? Onko auton vaihdettu alustan osia, ajettu kanttariin tms.? Itse tarkistuttaisin pyöränkulmat ensimmäiseksi.
 15. karvalakki

  Ohjauksen asento-anturi (ratkaistu)

  Ei sen anturin kalibrointi kyllä taida aivan tuolla ohjeella onnistua, vaan vaatii diagnostiikkajärjestemän käyttöä. Marmoritiskin huolto auttaa, mutta kannattaisi kyllä ensin kysäistä apua paikalliselta BMW-harrastajalta.
×