Jump to content

karvalakki

Members
 • Viestit

  130
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  6

karvalakki last won the day on Lokakuu 9

karvalakki had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä karvalakki

 • Taso
  Senior Member

Profile Information

 • Location
  Keski-Uusimaa
 • Autotalli
  R50 Cooper
  E36 323i Cabrio
  E90 335i
  F07 530d GT

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. karvalakki

  Sähkö ongelmia

  Kyllä siinä on kaksi asentoa, joista se miedompikin on niin kuuma että persuus grillautuu Täysteho on sitten se well-done asento Napissa syttyy yksi tai kaksi lediä tarpeen mukaan.
 2. karvalakki

  Sähkö ongelmia

  Näyttäisi siltä että R53 = R50 tässäkin suhteessa. Mielenkiintoista. Virallisen varaosaluettelon mukaan kaikissa R53 ja R50 pitäisi olla integroidut vastukset.
 3. karvalakki

  Sähkö ongelmia

  Toimivana se lempeää kyllä niin kuumaksi ettei epäilylle jää sijaa. Tutkin tätä, ja näyttäisi siltä, että R50 on päälliseen integroidut vastukset ja R56 erilliset matot.
 4. karvalakki

  Sähkö ongelmia

  Mahtaneeko näissä olla edes irrallista mattoa vai onko integroitu verhoiluun?
 5. karvalakki

  Sähkö ongelmia

  Ja tietty voisi vaihtaa vaikka polttimot ristiin, jos oikein rupeaa nuukaksi. Ja sitten vaikka ballastit ristiin, ja katsoo vaihtaako vika puolta.
 6. karvalakki

  Sähkö ongelmia

  Valon suhteen veikkaisin joko polttimoa tai ballastia. Tuossahan taitaa olla polttimona D2-R, joka ei maksa melkein mitään, joten halpa testi.
 7. karvalakki

  R53 Cooper S optimointi

  Eikös PayPal ole kaikinpuolin parempi kuin korttimaksu?
 8. karvalakki

  R53 moottorin vikatila

  Google "Mini p1688" antaa tällaista: https://bmw.oemdtc.com/108/dme-fault-p1688-2001-2006-mini-cooper-s Kannattaisi lukea virhekoodit jollain kunnollisella laitteella, niin saisi varman tiedon siitä mikä siellä on vikana, esim. INPA, ISTA-D tms Nuo yleismallin lukijat eivät anna kuin osviittaa, joko oikeaan tai väärään suuntaan
 9. karvalakki

  Lasikattoluukut

  Omasta F07:sta lopetti reilu vuosi sitten panoramaikkunan verho toimimasta. Tuolloin jouduin purkamaan koko koneiston, ja kyllä siinä riitti näpertämistä ... Olisiko joku 10-11h mennyt kaikkiaan. Autokeskuksen arviossakin työn osuus oli reilu tonni. Suurin osa ajasta meni sisustan purkamiseen ja kasaamiseen. En tosin tiedä, minkä verran tuossa nyt on sukuvikaa, kun ei siinä se taempi lasi edes liiku mihinkään. Pari moottoria siellä oli, ja melkoisen monimutkainen koneisto, joka sai aikaan nuo erilaiset liikkeet.
 10. karvalakki

  Lasikattoluukut

  Hienot on systeemit! Aina oppii uutta.
 11. karvalakki

  Lasikattoluukut

  Onko se joskus noussut/liikkunut? Kuuluisikokaan sen nousta/liikkua? Minin kattoluukuista en mitään tiedä, mutta bemareiden panoraamakattoluukkujen takaosa on kiinteä. Ei siinä ole mitään mekanismia. Yllättynyt olen, jos Miniin on osattu sellainen rakentaa.
 12. karvalakki

  Minin rattinäppäinten ohjelmointi

  Ok, ehkä eri juttu r57 kuin r50. Näyttäisi että r50:ssä saa kyllä napit ostettua, mutta niitä ei saa asennettua napittomaan rattiin, ja myös slip ring on väärä.
 13. karvalakki

  Minin rattinäppäinten ohjelmointi

  INPA ei ole oikea työkalu, vaan NCSExpert, sillä onnistuu. Mutta eikös tuossa joudu vaihtamaan koko ratin, vai oletko keksinyt muun keinon? Itseäkin kiinnostaisi mutta en taida viitsiä koko rattia vaihtaa.
 14. karvalakki

  Päivävalot

  E9x:ssäkin toiminta riippuu kovasti siitä mitkä valot autossa on, ja onko lci vai pre.
 15. karvalakki

  Päivävalot

  Niitä on aika monenmoisia riippuen autosta, auton valoista, vuosimallista ja markkina-alueesta. Ihan mielenkiinnosta, mikä auto ja mitkä valot? Mitä tarkoitat, kun sanot ohjelmoineesi ne päälle auton tietokoneesta?
×