Jump to content

karvalakki

Members
 • Viestit

  107
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  5

Käyttäjän karvalakki kaikki viestit

 1. karvalakki

  Starttiko kaput, Mini R50 1,6?

  Minullakin on tällaisia kokemuksia. Ilmeisesti kaapeleilla on vaikeuksia saada niin hyvä kontakti, jotta saisi siirrettyä riittävän suuren virran. Varsinkin jos oma akku on niin huono ettei kykene juurikaan osallistumaan talkoisiin.
 2. karvalakki

  Starttiko kaput, Mini R50 1,6?

  Itse mittaisin ensimmäiseksi auton käynnissä ollessa akun napajännitteen: jos se on jossain 14.5V paikkeilla, niin lataus on kunnossa. Jos auton käynnissä ollessa akun napajännite on ~12V, niin lataus ei toimi => laturi vaihtoon.
 3. karvalakki

  R56: Nokka-akselin asentotunnistimen vian kuittaus?

  Taatusti kunnollinen systeemi on K+DCAN kaapeli (USB) läppärille ja softaksi ISTA-D, niin et muuta enää ikinä kaipaa. eBaysta löytyy. Saa Ministä kaiken mahdollisen diagnostiikan irti. Mitään semmoisia ”Bmw koodinlukijoita” joita netti on pullollaan ei kannata ostaa.
 4. karvalakki

  R56: Nokka-akselin asentotunnistimen vian kuittaus?

  Tuntematta tuota konetta sen paremmin, voi olla että joku adaptaatioiden nollaus voisi olla tarpeen. Myös vikakoodien luku BMW-diagnoosilaitteilla olisi hyödyllistä, koska toisinaan nuo geneeriset koodit ovat epätarkkoja tai harhaanjohtavia. Missä päin asustelet? Tunnetko niiltä seuduilta ketään jolla olisi INPA, DIS tai ISTA/D käytettävissä?
 5. karvalakki

  Xenon ei syty

  Taitaa useimmiten vika olla ihan vain polttimossa. Se kannattanee vaihtaa ensimmäiseksi.
 6. karvalakki

  Cooper R53

  Ikkunoiden toimimattomuus on kyllä yleinen ongelma, ja ilmeisesti syynä on kanittavat hiilet. Tuo nyrkkihoito on todettu toimivaksi, kannattaa kokeilla sitä. Olin itsekin skeptinen, jopa siinä määrin että ostin jo uuden moottorinkin valmiiksi, mutta yllättäen nyrkkifiksi sai ikkunat toimimaan.
 7. karvalakki

  Mini Cooper S / JCW R56 kokemuksia sekä tietoa kaivataan

  Juu, ECStuningista tuli yhteen aikaan tilattua paljon osia. Ei mitään pahaa sanaa, loistava palvelu kuten amerikkalaisissa puljussa yleensäkin. Suomeen tilaaminen vaan aika tyyristä, joten on viime aikoina jäänyt tilaukset vähiin.
 8. karvalakki

  Rengasliikkeet netissä

  www.rengaskontti.fi Kotimainen, edullinen ja nopea toimitus.
 9. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Nuo lepuuttajan pultit huomasinkin, mutta nuo toiset jäi huomaamatta. kiitti vinkistä, noinhan se voisi toimia!
 10. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Onkos foorumilaiset käyttäneet Miniä opetusajoneuvona? Onko kuningasideoita, miten opetuspoljin kannattaa asentaa kuskin jalkatilaan? Itse en ole vielä keksinyt mitään nerokasta asennustapaa. Näyttäisi että joutuu pulttaamaan rintapellistä läpi, mutta sitä en mielelläni tekisi jo ei ole pakko.
 11. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Juu, näin hoituu apukuskin puoli. Miten laitoit kuskinpuoleisen vaijerin pään kiinni?
 12. karvalakki

  cooper -02

  Teepäs tuollainen kun sulla selvästi pysyy työkalut hyppysissä!
 13. karvalakki

  cooper -02

  ... ja osapuilleen kaikissa osavaltioissa on päästötestit, jotka pitää läpäistä, mutta eipä siellä juuri muuta taida olla. Niin, ja VIN numero.
 14. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Sehän se kun oikein mitään pultinkantaakaan ei kuskin jalkatilasta heti löytynyt. Vasemmanjalan tuen alla on kaksi hyvää M6 pulttia joiden alle saisi toisen pään, mutta se on liian vasemmalla ollakseen ainoa kiinnityspiste. Mihin lattaraudan toinen pää, siinäpä kysymys ...
 15. karvalakki

  MCFF Syysratapäivä 15.09.2018

  Hei, Millä edellytyksillä ratapäivään voi osallistua? Pitääkö olla jonkin kerhon jäsen? Auton on oltava nimenomaan Mini? Saako olla avoauto?
 16. karvalakki

  Opetuspoljin R50:in

  Juu, polkimia kyllä saa, Oplun poljin maksaa uutena reilun satasen. Asennuksessa apukuskin puoli ei ole ongelma, mutta tuo kuskin jalkatila ... sieltä ei oikein sopivaa paikkaa heti löytynyt ... taitaa mennä kuitenkin poraushommiksi. Katsastaminen ei tosiaan ole enää tarpeen, mutta kyllä sen polkimen silti täytyy olla kunnolla kiinni.
 17. karvalakki

  MCS R56 käynnistys ongelma

  Nyt täytyy vetää muistinvaraisesti kun en ole auton enkä ISTA:n vieressä, mutta kaipaamaasi testit taitaa löytyä jotenkin näin : mene ensin vehicle Management, sitten troubleshooting, sitten function structures tai jotain sinne päin. Sitten valitset listasta drive ja sitten muistaakseni jotain sen tyylistä kuin engine & transmission control tai management tms. Veikkaisin että siellä löytyy testit ja komponenttien aktivoinnit polttoaineen syöttöönkin. Jos ei löydy, niin sitten koettaisiin askeleen tai pari ylempää jos sieltä löytyisi joku mielekkäämpi valikko. ilmeisesti mitään koodeja ei jäänyt muistiin? Jos jäi, niin sitten antaisin ISTAn laskea sen diagnosointisuunnitelman kyseiselle kodille ja noudattaisin sitä.
 18. karvalakki

  Obd skanneri

  Minullakin on noita ökykalliita ja sikahalpoja useampi, mutta ilmeisesti käynyt huono tuuri, kun yhteensopivuus on jäänyt hyvin köykäiseksi. Jonkun ihan perus-OBD koodin niillä saa luettua, mutta eipä sen kummempaa. Ilmeisesti toimiviakin on, ja esim Carly myy sellaista itsekin, mutta hintakin on toista luokkaa. Ei ole tullut hankittua, kun on INPA ja ISTA/D
 19. karvalakki

  Obd skanneri

  Ei noilla taida oikein mitään tehdä.
 20. karvalakki

  Vesipumpun vaihto cooper S

  Ei tuo vaihtaminen minusta kovin vaikealta vaikuta: https://www.newtis.info/tisv2/a/en/r53-cooper-s-hat/repair-manuals/11-engine/11-51-coolant-pump-with-drive/Aw479Kc
 21. karvalakki

  S R55 vikakoodi 2DCA

  Mulla korjautui bemarista kaikki satunnaiset misfiret kun ajoin pari tankkia 50% etanolilla. En tiedä mitä mini tuosta tykkäisi.
 22. karvalakki

  Alkuperäisradio eBaysta ...

  No ei natsannut purkuautoista, mutta jälkipolville tiedoksi, että liittimen nimi on quadlock. Tällä nimellä haettuna liitin löytyi eBaystä, joten homma hoidossa.
 23. karvalakki

  Alkuperäisradio eBaysta ...

  Miniin on joku vaihtanut alkuperäisen radion tilalle hirveän hienon aftermarket mankan, jonka mielelläni vaihtaisin alkuperäisradioon.Jos ostan eBaysta käytetyn alkuperäisradion, niin voiko sen olettaa toimivan plug’n’play vai joutuuko koodaamaan? Kyseessä R50 Cooper.
 24. karvalakki

  S R55 vikakoodi 2DCA

  Googlaa ”super knocking”. Syitä noihin koodeihin on tainnut olla useampia erilaisia, jakopäästä suuttimiin ja hpfp:hen.
 25. karvalakki

  Ohjauksen asento-anturi (ratkaistu)

  Jos ei täältä löydy, niin bemari-foorumilta vuosi onnistaa.
×