Jump to content

Rallymaster

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Rallymaster

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/07/1984

Profile Information

 • Autotalli
  Mini Cooper Clubman R55
 1. Parrot hommattu näköjään aika homma saada tuo soitin irti että saa johdot kiinni noh...viikonloppuna hommiin Vaikuttaa ihan asialliselta toi parrot 9100...käytettynä siis ostin. Löytyy bluethoot handsfree, myös musiikin kuuntelu bluethoothilla ja aux sekä usb myös, maksoin 30e...tosin puuttuu sen kaukosäätimen telineet (ratti ja koelauta), mut enköhän jotenki saa sen viritettyä koelautaan.
 2. Eli ei menny niinku toivoin. No pitää hommata se parrot handsfree sitten. Kiitos kaikille vastauksista
 3. Okei...no höh. Lähinnä kiinnosti vaihto bluetooth handsfree toiminnon takia, et vois vastata puhelimeen ajon aikana. Nyt on joku halppis handsfree aurinkolipassa, mut sitäkin pitää usein ladata ja ei meinaa aina kuulla mitä toinen sanoo ehkä pitää hommata parrotin handsfree-sarja. Sellasta kans kattellu.
 4. Eli mitä kaikkee pitää tehdä jos vaihdan Mini Boost CD soittimen nykyisen normi Mini CD soittimen tilalle? Onko niin et vaihdan vaan soittimen ja mittarin, eikä tartte mitään muuta palikoita? Eikös tässä Mini Boost soittimessa ole bluetooth yhteys? Kuvana nykyinen soitin.
 5. Eli...renkaat löytyy,mut vanteet puuttuu. Jos jollain on varastossa pölyttymässä 17" vanteet niin infoa vaan mulle. Ja sit se vaikein osuus, eli pitää olla suorat ja suht siistissä kunnossa, max 150e ja PK-seutu tai läheltä Toivottavasti Clubi saa tassut vielä alle
 6. Uusi Ministi tässä...ensimmäinen Mini ja hauska on :) Ja sitten asiaan. Kyseessä tuonti Cooper Clubman 2008 ja aika karvalakkimalli vissiin? Etusisävalo on sellainen ettei ole niitä vipuja(katkaisia) ja "tunnelmavalo" oranssi. No löysin purkaamolta R56 sisävalon missä nuo katkaisimet ja tunnelmaväriä voi vaihtaa, mutta...otin vanhan irti niin vain yksi johtoliitin on ja tähän parempaan valaisimeen pitäs mennä kaksi. Eli jos joku joskus vaihtanu tai olisi Espoossa R55 tai R56 missä tuo parempi valo niin voitais joskus vertailla paikanpäällä onko mahdottomuus laittaa toimimaan tota parempaa mun autoon.
×
×
 • Create New...