Jump to content

Ukko

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Ukko

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 29/01/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. 66 vuode farkku meni leimasta 15 vuode jälkee, mutta ilo ei ollut pitkä kun konttorilta himaa ajaessa hävis kakkone ja nelone. Pakkikaan ei mene päälle. Kone on tosiaa kasipuolikas ja vaihekeppi on taikasauva. Onko yleinen juttu ja mitä ideoita kuinka korjata? Vaihteet ovat kuin hävinneet.
 2. Onko kellään mk1 etusäleikköä myydä? Mielummin austinin mutta morriskin menee!
 3. Hakusessa mk1/2 ratti. (Austin aina parempi). Saa tyrkyttää muitakin ratteja jos on lojumassa. laita vaikka yv jos löytyy.
 4. Ukko

  Ylökuolokohta

  Ymmärsin että huono puolalta menevä johto virranjakajaan voisi aiheuttaa tämän. Lainasin kuitenkin toisesta toimivasta ministä ehjän sellaisen ja puola kuumenee edelleen yhtä kuumaksi.
 5. Ukko

  Ylökuolokohta

  Homma jatkuu... jes mini lähti käyntii kun pelailin ajotuksen kanssa. Kiersi aluksi normaalisti ja hyvin. Nyt kuitenkin kierokset jäävät hyvin alhaisiksi kun antaa kaasua. Jos virrat ovat päällä puola tulee todella kuumaksi. Mistä johtuu? Kannattaako ostaa uusi puola vai johtuuko kuumeneminen jostain muusta. Ei huvita rikkoa uutta puolaa jos asia on näin.
 6. Ukko

  Ylökuolokohta

  Ja kone ei ole ollut palasina. Pelkkä jakaja irti. Voi olla että mennyt termistö sekaisin tuon akselin kanssa.
 7. Ukko

  Ylökuolokohta

  Mini seissyt navetassa 15 vuotta kannetiivistee hajottua. Virranjakajalle oltiin tehty jotain mutta en tiedä mitä. Ei ollut kipinää joten vaihdoin kärjet, kondensaattorin ja roottorin. Silti ei kipinää joten laiskuuksisssni ostin koko uuden virranjakajapaketin ja vaihoin sen sinne vanhan paikkalle. Eli otin koko vanhan virranjakajan pois kolostaan ja uus tilalle. Nyt tulee nätti kipuna. Ajotus nyt vain mietityttää. Laitoin uuden möhkäleen paikalleen kun #1 sylinteri oli ylökuolokohdassa oikean tahdin aikana. Ei lähde käyntiin. Jos virranjakajaa pyörittelee niin jossain kohtaa rupee
 8. Ukko

  Ylökuolokohta

  Kone ei ole käynyt vanhalla jakajalla koska kipinä puuttui. Nyt tulee nätti kipinä jne. Ajoitus tuntuu olevan kuitenkin hakusessa ja ei lähde käyntiin. Pitäisikö lähteä käyntii pelkästään sillä että ajoitus on yläkuolokohdassa? Vai pitääkö aikaistaa tai myöhäistää siitä? Ja eikös jakajan voi laittaa kahdessa asennossa paikalleen. Tällöin pitää vain vaihtaa tulpien johtojen järjestystä koska ajoitus on 180 astetta ”ohi”. Onkos se vauhtipyörän ajoitusmerkki muuten millainen? Jossain puhuttii numerosta ”14”. Mulla on vaa joku syvennys/kolo.
 9. Ukko

  Ylökuolokohta

  Ostin uuden virranjakajan kasipuolikkaasee farkku miniini. Neuvokaas miten saan vehkeen käyntii ku vaihan uuden osan kiinni. Vähän epäselvyyksiä ton ”base timingin” kanssa.
 10. Ukko

  Levikesarjat

  Onko siis renkaiden mahtuminen pelkästään jarrulevyn koosta kiinni? En ole sata varma mitkä levyt itsellä on kiinni eli ne voi vaihtaa jos on siitä kiinni?
 11. Ukko

  Levikesarjat

  Lähinnä mietin että pitääkö levyjarruasetelmaa muuttaa, jotta saisi renkaat pysymään lokasuojien sisällä vai onko se vanteista kiinni.
 12. Ukko

  Levikesarjat

  Mietin 4.5x10 vanteita
×
×
 • Create New...