Jump to content

JariV

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JariV last won the day on December 30 2018

JariV had the most liked content!

About JariV

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näin oli tarkoitus, siis korjata. Mutta jarrupaineen varoitinanturi meni poikki ja moista kun ei enää valmisteta eikä tunnu mistään saavan niin käytettyä sylinteriä etsin jossa anturi olisi paikoillaan.
 2. Edelleen olisi etsinnässä.
 3. Ostaisin kuvanmukaisen -79 vuoden minin jarrupääsylinterin. Tarve olisi myös kytkimen pääsylinterin männän työntötappi hässäkälle (polkimeen kiinni tuleva), millä nimellä sitä nyt kutsutaankaan. 0445565665/Jari
 4. JariV

  Mini city

  Osaisiko joku antaa vinkin mistä löytäisin jarrupaineen varoitinanturin 2-piiri, jarrupääsylinteriin?
 5. JariV

  Mini city

  Minäkin huvikseni värkkäilin ja porasin reiän ja M2 pultilla lipare yhteen ja liimaa väliin. Ihmeen hyvin onnistui poraus keskelle.
 6. JariV

  Mini city

  Siis tilasin tuon propun liikkeestä joka täälläkin mainostanut. Tilaukseen laitoin että löytyykö vastaavalla kierteellä M18 koossa joka on alkuperäisessä ja sellainen piti löytyä. Vaikeasti selitetty. Laitan tuon vanhan pultin joka siinä olikin ja asia ratkaistu.
 7. JariV

  Mini city

  Tuossa pultissa oleva kierre vaikuttaisi samanlaiselta kuin tuossa alkuperäisessä. Mutta tuo uusi propun kierre on ihan eri.
 8. JariV

  Mini city

  Öljypropun kierre? Osaisiko joku auttaa. Tuli tilattua uusi magneetilla oleva proppu M16 ja öljyt ulos ja yllätys yllätys olikin joku edellinen omistaja tuollaisen pultin askarrellut M18. No tilasin sitten tuollaisen magneetilla varustetun M18 miniin sopivan propun mutta ei tuo kierre natsaa mikä tuo kierre on jotta osaisin oikeanlaisen jostain hommata?
 9. JariV

  Mini city

  Olisiko jollain laittaa kuvaa takakelkan takakiinnityksen kohdasta alta? Millaisen korjauspellin tarvitsen. Eikö siinä ole pari peltiä päällekkäin/vahvikkeena.
 10. JariV

  Mini city

  On sitä ennen vanhaan oltu kekseliäitä:) En ole putkisokkaan koskenut varmaan entinen omistaja laittanut vaan valeeseen kiinni jos ollut irti ja peräkopan mutterikin valmiiksi puuttunut.
 11. JariV

  Mini city

  Kuuluuko tuo moottorin alatukivarsi olla tuollainen vai onko sen joku hitsannu yhteen?
 12. JariV

  Mini city

  Akku tarvisi ostaa kun ei tullut mukana minkäänlaista ja kun noita mittoja katselee niin yleensähän nuo ovat alhaalta kiinnitettäviä niin onko se lipare laskettu mittoihin mukaan? onko joku lähiaikoina käynyt akkuostoksilla. Kärkkäinen lahdessa tarjoaa edullista carbon 60AH mitoiltaan 245x175x175 hintaan 39.90. Ei se akkukotelon leveys ole paljoa päälle tuon 175 et mahtuuko.
 13. JariV

  Mini city

  Ei kellekkään olisi jäänyt vihreää moottorin lohkon maalia myytäväksi asti. Brittiosista kertoi ettei tököttiä enää saa. Tai osaisiko joku kertoa mistä saisi?
 14. JariV

  Mini city

  Onko en tiedä?
×
×
 • Create New...