Jump to content

JariV

Members
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

JariV last won the day on Joulukuu 30 2018

JariV had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä JariV

  • Taso
    Junior Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. JariV

    Mini city

    Minäkin huvikseni värkkäilin ja porasin reiän ja M2 pultilla lipare yhteen ja liimaa väliin. Ihmeen hyvin onnistui poraus keskelle.
  2. JariV

    Mini city

    Siis tilasin tuon propun liikkeestä joka täälläkin mainostanut. Tilaukseen laitoin että löytyykö vastaavalla kierteellä M18 koossa joka on alkuperäisessä ja sellainen piti löytyä. Vaikeasti selitetty. Laitan tuon vanhan pultin joka siinä olikin ja asia ratkaistu.
  3. JariV

    Mini city

    Tuossa pultissa oleva kierre vaikuttaisi samanlaiselta kuin tuossa alkuperäisessä. Mutta tuo uusi propun kierre on ihan eri.
  4. JariV

    Mini city

    Öljypropun kierre? Osaisiko joku auttaa. Tuli tilattua uusi magneetilla oleva proppu M16 ja öljyt ulos ja yllätys yllätys olikin joku edellinen omistaja tuollaisen pultin askarrellut M18. No tilasin sitten tuollaisen magneetilla varustetun M18 miniin sopivan propun mutta ei tuo kierre natsaa mikä tuo kierre on jotta osaisin oikeanlaisen jostain hommata?
  5. JariV

    Mini city

    Olisiko jollain laittaa kuvaa takakelkan takakiinnityksen kohdasta alta? Millaisen korjauspellin tarvitsen. Eikö siinä ole pari peltiä päällekkäin/vahvikkeena.
  6. JariV

    Mini city

    On sitä ennen vanhaan oltu kekseliäitä:) En ole putkisokkaan koskenut varmaan entinen omistaja laittanut vaan valeeseen kiinni jos ollut irti ja peräkopan mutterikin valmiiksi puuttunut.
  7. JariV

    Mini city

    Kuuluuko tuo moottorin alatukivarsi olla tuollainen vai onko sen joku hitsannu yhteen?
  8. JariV

    Mini city

    Akku tarvisi ostaa kun ei tullut mukana minkäänlaista ja kun noita mittoja katselee niin yleensähän nuo ovat alhaalta kiinnitettäviä niin onko se lipare laskettu mittoihin mukaan? onko joku lähiaikoina käynyt akkuostoksilla. Kärkkäinen lahdessa tarjoaa edullista carbon 60AH mitoiltaan 245x175x175 hintaan 39.90. Ei se akkukotelon leveys ole paljoa päälle tuon 175 et mahtuuko.
  9. JariV

    Mini city

    Kiitos!
  10. JariV

    Mini city

    Ei kellekkään olisi jäänyt vihreää moottorin lohkon maalia myytäväksi asti. Brittiosista kertoi ettei tököttiä enää saa. Tai osaisiko joku kertoa mistä saisi?
  11. JariV

    Mini city

    Onko en tiedä?
  12. JariV

    Mini city

    Termarin alla oleva alumiinityypikilpi niin ruosteessa ettei siitä saa selvää. Kertooko tuo lohkon takana oleva numero jotain? Joku jossain ketjussa kyseli tämän ikäisen lohkon väriä ja ilmeisesti musta tämänikäisissä mutta tämä ollut vihreä, venakoppa, tuhkaluukut ja jakopään koppa mustia. Tiedä sit onko itse joskus maalattu. Entä onko kyseinen kaasari HS4?
  13. JariV

    Mini city

    Helpostihan se sitten loppuviimeks lähti. Toi onkin koko vilkkuviiksi paketti jossa tuo kiristin on hajalla. Sellanen kait sitten pitäs löytää. Alkuperäistä bensapumppuakin saa vielä ja muutaman euron kalliimpi ku tarvike.
  14. JariV

    Mini city

    Onko kellään kokemusta tarvikemallin mekaanisista bensapumpuista, tekeekö niillä mitään. Ei taida suomessa kukaan muita myydä vai saako jostain ihan alkuperäistä? Moottorin kylkeen tulevaa. Tänään piti ratti irroittaa, mut se pentele on niin tiukassa että tokmannin kaks jalkanen ulosvedin vaan vääntyy. Missään oo ikinä ollu yhtä tiukassa. Täytyy hakea joku järeempi vedin. Se hässäkkä johon viikset tulee kiinni ja pitäisi kiristyä niin katkennu sellain kieli ja sen takia rattia irti että pääsis kunnolla ihmettelemään. Jos jollain ois lahti-hollola akselil kaks ylimääräistä peltivannetta joissa päällä kumit jotka pitää ilmaa ni voisin ostaa pois=)
  15. JariV

    Mini city

    Kysymys kytkimen työsylinteristä, siihen kun myydään korjaussarjaa niin eikö siihen saa mistään kaikkia hiluja mitä se sisällään pitää? Eikö siel pidä olla jousi ja jotain muutakin kuin ne kaksi kumia joita korjaussarja pitää sisällään.
×
×
  • Luo uusi...