Jump to content

TimoJussi

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About TimoJussi

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vois yksi kappale kiinnostaa. Vaikka pelini on uudempi. Mutta kaikkea ei voi muistin varaan laittaa.
 2. Työmatkaa kun ajelee säännöllisesti voi tehdä havaintoja. Pakkasen puolella akuston virta vähenee n.20%. Lämmitys valot ja akkujen kylmeneminen varmaan vie sen tehon kesään verrattaessa. Kitkarenkailla on varmaan myös isompi vierintävastus. Epätieteellinen päätelmä lämmitys vie enemmän kuin ilmastointi. Mini kyllä lämpenee nopeasti.
 3. No niin on palattu viikon Lapin lomalta ja ajettu parituhatta kilometriä. Minillä on hyvä ja vaivatonta vetää pitkää siivua. Penkin reuna tosin painaa vakkari päällä ajattaessa kun jalat on enempi koukussa. Tuulilasin pyyhkimen automaatti on tosin herkkä menee täysille ja huitoo kuin heikkopäinen. Oven karmin koristelista tippui ovea avattaessa, painettu takaisin Polttoaineen kulutus pysyi 5,5-6,5 tasolla. Nopeusrajoitusten mukaan ja vakkari päällä. Sähkölla ajeltiin kuudenkympin ja alle olevissa nopeuksissa. Eli käytännössä kaupungeissa ja taajamissa. Tosin erämaa taipaleella joutui jarruttelemaan nollaan porojen takia ja kiihdyttämään marssi vauhtiin takaisin.
 4. Omaa reilun viikon ajelua kun miettii niin 80 rajoituksella menee n.30 km. Moottoritie nopeudessa sähkö hurahtaa melko nopeasti. Siitä tuli mieleen käyttöohjekirjaa selaillessani sattui silmään. Ei saisi ottaa 4500 kierrosta koneesta eikä ajaa 160:piä kovempaa ensimmäisen kahdentuhannen kilometrin aikana. Täytyy siis ajaa rauhallisemmin.
 5. En oikein usko lupaukseen noi niinkui etukäteenkään. Ajattelin vai että lähtökohta olisi tämä 42 km. Olen pikemminkin yllättynyt näinkin pitkästä toimintamatkasta sähköllä. Sitä en tiennyt että Mini tietää etukäteen ajelut. Työmatkastani on noin puolet 80 km aluetta, siinä menee suurin osa kun katsoo prosenteja tai jäljellä olevia kilometrejä sähköllä. Puhelimen paritus näytti tänään onnistuneen
 6. Viikon verran on tullut ajeltua hybriidillä, vielä on hauska peli kokonaisuudessa. Kaikkia moodeja ei vielä ole kokeiltu ajan kanssa . Green moodilla Mini todella hidas jää jalkoihin. Muuten lähtee kuin Ville potalta. Töihin on matkaa 38 km jää harmittavasti pari kilometriä sähköllä vajaaksi. Töissä saa sähköä parin tunnin pätkinä. Mini Connectiin (mikä on ladattu puhelimeen) tulee ilmoitus virhe. Siitä sitten kääntämään kiekosta lisää. Bensan kulutus näytti parinsadan kilometrin lenkillä olevan 5,8, auton oman tietsikan mukaan. Muuten tykkään ajo ominaisuuksista, koloihin ja muihin heittoihin mutkista puhumattakaan menee niin kuin kaikki "tassut" maassa kiinni. Ohjaus on omaan makuuni aavistuksen raskas mutta tuntuma ok. Olen lataillut kolmesta vaihtoehdosta alhaisimmalla. Sillä kestää n.6T.Mihinkäs sitä kotona yöllä kiire. Se mikä on kumma näyttää lataus 100% ja ajomatka 35-38 km. Ei koskaan 42 km minkä tehdas lupaa. Kaikkea löytää kun räplää , niin kuin isolta näytöltä kulloisenkin paikkakunnalta sään neljä päivää eteenpäin (siis siellä missä on) ja uutisia. Puhelinta en ole vielä onnistunut parittamaan Minin kanssa.
 7. Työmatka ajoa olisi päivittäin n.80 km. Ajattelin ladata myös töissä, ainakin siihen asti kun kateelliset kieltää senkin. Kyllä pitkiämatkoja ajellaan. Elokuun lopussa Inariin ja jouluna Saksaan joulumarkkinoille. Vielä ei ole kuulunut mitään. Auto on valmistunut juhannuksena sen tiedän. No elokuun alkupuolella pitäisi olla noudettavissa.
 8. Moi Piti kirjautua tänne kun tuli tilattua uusi Countryman Hybrid. Liekö täällä muita samanlaisen laitteen omistajia ? Kuukausi pitää vielä odottaa. Koeajossa tykkäsin kun hullu puurosta. Olen aina tykännyt erilaisista vekottimista. Harraste autoja on ollut Kupla -57 Range Rover -74 Austin Wesminister -62. Fiskarssissakin on tullut käytyä alkuaikoina Britti kohtaamisessa. Arvostan vanhoja menopelejä Minejä yms. Ja onha tullut ajettua n.30V Italialaisella moottoripyörällä. Ehkä sitä tulee kysyttyä jotain joskus tällä palstalla tai kommentoitua hybriidistä. Kunhan sen saa
×
×
 • Create New...