Jump to content

A Cooper

Members
 • Viestit

  7
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä A Cooper

 • Taso
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Jorvas, Mini Cooper -94

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A Cooper

  Projekti Papu

  Suunnitelmana on täydellinen läpikäynti ja alkuperäisen mukainen lopputulos, ainakin päällisin puolin.
 2. A Cooper

  Projekti Papu

  Korjaamokirjat löytyvät suomeksi ja englanniksi. Youtuben videoita katsellaan. Pultti päivässä kuvaa eläkeläisen asennetta ja käytettävissä olevaa aikaa. Seuraavia kysymyksiä ovat mm. missä kannattaa teettää hitsaustyöt, missä maalaus?
 3. A Cooper

  Projekti Papu

  Papun etuosa saatu pudotettua minimaalisin tappioin. Brittisuunnittelijan logiikkaa ihmettelen. Heillä täytyy olla tosi pienet kädet ja sekalaisia pultteja ja muttereita varastossa. Periaatteena on purkuvaiheessa ollut irrottaa vähintään pultti päivässä. Motonet ja Minitron ovat tuleet tutuiksi. Jokaisen projektin etenemistä tulee seurata ja raportoida. Minulle sopiva raportointimalli on kuukauden ensimmäisen tiistain Mini Akatemia Koivuhaan Nesteellä. Sinne kehtaan mennä taas uuden kysymyslistan kanssa kun olen saanut jotakin aikaan.
 4. A Cooper

  Lämmin tallipaikka Espoon Leppävaarassa

  Oma Mini Cooper talvehtii projektitallissa riisuttuna, joten pienen auton lämmin hallipaikka olisi käytettävissä alustavasti 1.4.2019 asti erikseen sovittavaa kohtuullista korvausta vastaan. Sopiihan siihen tarvittaessa joku prätkäkin. Lisätietoja aarne@nilsson.fi, 0400 444942.
 5. A Cooper

  Tyhjäkäynti kateissa

  Netistä löysin tällaisen korvaavan alipaineletkun: Samco Motorsport 3 mm Silicon Pipe with elbow. Onko kokemuksia, saako Suomesta? Vanhat letkut fiksattu väliaikaisesti ohuella bensaletkun pätkällä ja ilmastointiteipillä. Seuraavaksi moottorikiinnikkeiden vaihto, joka on seuraavaksi opeteltava asia. Isoista käsistä on hyötyä lentopallossa ja keilailussa, ei tässä hommassa. Vielä pitäisi päästä ajelemaan ja sitten siirtyminen projektipuolelle.
 6. A Cooper

  Tyhjäkäynti kateissa

  Kiitos avusta, Kaiden soitto auttoi. Alipaineletku ECU:un oli murtunut ja alipaineyksikköä käsitellessä murtui vielä kaasariinkin menevä liitinosa. Mini on seissyt muutaman vuoden eli tällaista on odotettavissa lisääkin. Näiltä sivuilta löytyy paljon tietoa kun ensin opin sitä etsimään. Nyt kikkaillaan niin kauan, että saadaan uusia osia.
 7. A Cooper

  Tyhjäkäynti kateissa

  Ulkoilutin Cooper SPI -94'sta ja tuli hieman tietöitä ja tärinää vastaan. Moottori sammui ja puolan irronnut johto laitettin paikalleen. Tyhjäkäynti katosi myöhemmin kahvipaussilla hieman nopeamman ajovaiheen jälkeen. Kierroksilla toimii normaalisti. Jotakin on ilmeisesti löysällä tms.. V. Soikkeli varmaan tunnistaisi ongelman mutta en löydä hänen puhelinumeroaan. Löytyisikö apuja?
×