Jump to content

Timo Juhani Moilanen

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Timo Juhani Moilanen

 • Rank
  Newbie
 1. Ensinnäkin iso kiitos kaikista vastauksista. Olen ollut vähän muissa hommissa jonkun aikaa enkä ole kullan kimppuun ehtinyt mutta nyt alkaa taas aikaa löytyä. Tsekkasin tuossa viikonloppuna että hydrayliyksikkö ainakin toimii kun annoin virtaa suoraan akusta. Revin irti kaikki sisäpanelit etuoviin saakka eli kaikki sähkökompot nyt näkyvillä. Yksi tyhmä kysymys mitä en löytänyt manuaalista, pitääkö siinä tuulilasin yläreunassa olevassa ohjauspanelissa jossa katon aukaisun/sulkemisen ohjausnappi palaa koko ajan "vihreä" valo. Meikäläisen napissa ei pala mitään valoa, tokihan voi olla aina ledi palanutkin mutta tästä syystä epäilen että koko järkkä mykkä. Kun syötin virtaa hydrauliyksikölle niin pumppu pyöri mutta mikään ei katossa liikkunut mihinkää vaikka katto tuli kokonaisena yksikkönä hydraulikka putkisto kytkettynä enkä ole siihen luonnollisestikaan puuttunut, eli sielläkin jotain turva-antureita jotka estää liikkeet. Noihin aikaisempiin vinkkeihin sen verran että taka- ja sivulasien toiminto ok Tuo tavarahyllyn katkaisija tsekattu ensimmäisenä kun tuntuu olevan jonkinlainen tyyppivika. Akku uusi ja nappia painettu kyllä ajan kanssa. Täytyy paneutua noihin Micken laittamiin ohjeisiin oikeen ajan kanssa että saapi tämän selvitettyä.
 2. Isot kiitokset kaikille vastauksista, eiköhän homma noilla tiedoilla selviä ja jos ei niin vietävä varmaan merkkihuoltoon käymään : (
 3. Onnistuin saamaan edullisesti avo Minin ilman kattoa ja tilasin sitten katon Englannista käytettynä, katto sopi hienosti paikalleen ja kaikki "sähkötöpselitkin" löyty mutta sähköt on koko katon hallinta järjestelmästä tyystin kadoksissa, kaikki muu autossa toimii normaalisti. Sulakkeet ja kaikki helpot viat on tsekattu mutta tuntuu että joku "päätöpseli" on nykäisty jostain irti ennen kuin edellinen katto purettu pois eikä sitä ihan helposti tunnu löytyvän. Onko jollain tietoa mistä saisi katon tai koko auton sähkökytkentäkaavion vaikka sitten ihan ostaa tai tietysti hyvä vinkki siitä missä kyseinen "päätöpseli" voisi sijaita auttaisi myös? Katto mallia sufflet with sunny roof. Suuret kiitokset mahdollisesta avusta.
×
×
 • Create New...