Jump to content

Olli Pylsy

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Olli Pylsy

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarjouksia autosta saa laittaa. Huomion kaikki.
 2. Myynnissä hieno R53 vuodelta 2002. Kilometrejä tulee hieman liikaa ja siksi vaihdettava dieseliin. Auto käy ja kukkuu niin kuin pitää ja minun aikana huollot tehty aina ajallaan. Öljyjä vaihdeltu 10 tkm. Autolla ajettu 174 tkm ja ollut päivittäisessä käytössä. Autossa todella kattavat varusteet: Panoraama katto, täysin nahka sisusta, vakkari, navi (toki asennus levy uupuu), ajotietokone, xenon valot, ilmastointi yms. Eli loistava auto kruisailla kesällä ja miksei talvellakin. Auto sijaitsee Vantaalla ja lisätietoja/mahdollista ostoa/tarjouksia voi kysellä 040 7616603 tai o.pylsy@gmail.com
 3. Joo airbag tulee aina mukana. Ajattelin pääsiäisenä kokeilla että hion vanhat maalit kevyesti pois ja mustaa tilalle.
 4. Jotain kumia tai vastaavaa se on kun kynnestäkin jää jälki kun vähän painaa. Mietin hetken kevyttä hiontaa mut sekin saattaa olla riski
 5. Onko joku fiksaillut jotenkin ratin Mini merkin harmaata rinkulaa? Itsellä lähtenyt maalia muutamasta kohtaa ja olis kiva pistää se kuntoon. Kuvat on plussaa!
 6. Tervehdys! Omaan R53 on aikoinaan joku rakentanut oman putkiston ja ihan puhtaasti omaan makuun liikaa ääntä kun on vain yksi äänenvaimennin ja sekin normaalista pöntöstä puolet pienempi. Mistähän voisi saada halvalla joko molemmat äänenvaimentimet tai edes toisen normaalin tai koko loppupätkän?
 7. Syy selvisi korjaamolla. Yksi rulla oli lähtenyt kävelemään. Ei ollut mistään murtunut tai mitään mutta oli vain pudonnut.
 8. Joo ei päässyt. Heti kun äksidentti oli käynyt niin lämmöt noussut 130 mut puoliso oli kuulemma heti vetänyt sivuun ja sammuttanut.
 9. Noh eipä näitäkään tiennyt. Maksetaan oppirahoja. Ulkoisesti ei mitään näkyvää damagea näkynyt mutta eipä sitä välttämättä edes päälle päin huomaa. Pelko on myös kun lämmöt nousee kerralla että onko kannen tiiviste myös entinen.
 10. Noniin "kilinä" eskaloitu siihen että hihna pois paikaltaan ja matka päättyi siihen. Puoliso ajeli sillä ja sano et kuulu jokin kolahdus ja sitten näki että jokin osa pyöri tiellä ja sit se matka loppuikin lämpöjen nousuun aika nopeesti. Alkuviikosta selviää et mitä kaikkea hajosi.
 11. Tarkkaa kun kuuntelee niin saattaa videolta kuulla sen äänen. VID_20190303_181416.mp4
 12. Foorumilta bongattu: I had the exact same noise on mine 53 plate 94000 on clock it turned out to be bottom pulley called harmonic balancer put 2nd hand upgraded one on from a low mileage mini noise gone. Hope this helps. My friend now owns it and still no problem. itselle ei täysin auennut tuo, osaako joku kertoa paremmin? Aika paljon on vaihtoehtoja tosiaan mistä tuo voi johtua. Todennäköisesti aloitan tulpista, jollain oli ääni tullut niistä.
 13. Joo pahoittelut, vähän väsyneenä tuli kirjoitettua niin jäi uupumaan. Kyseessä siis R53 -02
 14. Joo onhan tuo remmillä. Kuuluu omasta mielestä kyllä hihnan päästä. Ei sitä kyllä helppo ole paikallistaa että mistä se tulee.
 15. Aloin parkissa ollessani kuuntelee että koneesta kuuluu epätasaista kilinää tai sitä muistuttava ääni. Onko ketju sanomassa itseään irti vai mikä? Ei ainakaan ole diesel koneen ääntä käynnistäessä mikä taitaa olla tyypillinen oire. Muutaman kerran hihna on vinkunut kylmänä ollessaa.
×
×
 • Create New...