Jump to content

Olli Pylsy

Members
 • Viestit

  42
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Olli Pylsy

 • Taso
  Advanced Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olli Pylsy

  M: Eibach pro-kit -30 madallusjouset

  Huom. Hintaa laskettu!
 2. Olli Pylsy

  M: Eibach pro-kit -30 madallusjouset

  Myynnissä Eibachin pro-kit -30 madallusjouset suoraa auton alta. Nouto Vantaalta tai postitus. 50€ tai tarjous
 3. Olli Pylsy

  Sähkö ongelmia

  Tutkin aihetta lisää ja sen huomasin että penkinlämmitin kytkeytyy aina pois päältä kun nojaan penkin selkänojaan. Eli jossain istuinosan ja selkänojan välissä on jokin kosketushäiriö. Täytyy ottaa penkki irti ja kokeilla löytyiskö vikaa.
 4. Olli Pylsy

  Jousitus

  Tämä TUV kysytty ihan tutulta katsastusmieheltä jos haluaa muutos katsastaa. Pitää olla myös TUV lapun lisäksi ohjauskulmista raportti.
 5. Olli Pylsy

  Jousitus

  Joo no en kovin väärässä sitten ajan suhteen ollut, mitä itse ajattelin. Vaihdan siis mieluummin itse kun vien johonkin pajalle. TUV pahvit löytyy Eibachin sivuilta käsittääkseni.
 6. Olli Pylsy

  Jousitus

  Omassa R53 on tällä hetkellä Eibachin pro-kit -30 ja tarkoitus olisi laittaa vakio alusta, koska en missään radalla aio autolla ajaa ja nyt tuntuu et ajaisi kivireellä. Onko R53 matalemmat jouset vakiona kuin esim. R50 vai onko ne samat? Onko jotain hyväksi todettuja tarvike jousia vai oletteko suoraan joltain maahantuojalta hakenut? Mietin myös että kauan tuollaisessa projektissa menee aikaa kun vaihtaa joka kulmaa pelkät jouset? Mitä tuossa katselin niin mikään amerikan temppu se ei tosiaan ole mutta aikaa varmasti kuluu, kun iskareista pitää nykyiset jouset irroittaa pois ja laittaa uudet. PS. mikäli joku haluaa ostaa Eibachin pro-kit -30 jouset niin nakatkaa viestiä
 7. Olli Pylsy

  r53 ajovalopesurin moottori

  Joo sen huomasin että erillinen säiliö ajovalojen pesurille oli täytyy jouluna purkaa noita letkuja ja putsailla jos se vain riittäisi.
 8. Olli Pylsy

  r53 ajovalopesurin moottori

  Vastaava ongelma tuli itsellä vastaan kun katsastusmies huomautti asiasta. Eli itsellä kyllä moottori toimii mutta nestettä valoihin ei tule. Vasta lisäsin nestettäkin. Pesuri tulee kyllä valosta ulos mutta mitään ei tapahdu. Voiskohan nämä olla tukkeessa?
 9. Olli Pylsy

  O: Pakoputki R53

  Hakusessa pakoputki R53. Mikäli haluaa vaihdossa vähän äänekkäämmän putken niin se onnistuu myös. Pk-seudulta haku. Kuvassa näkyy loppu pätkä vaihto putkesta. Niin kuin näkyy niin vain yksi äänenvaimennin ja sekin vähän pienempi. Maltilliset äänet silti.
 10. Olli Pylsy

  Sähkö ongelmia

  Joo siis ilmaisin väärin, kyllä se polttaa ihan riittävästi eli matto kyllä toimii. Veikkaan tuota et jossain penkissä jokin liitin on melko hepposesti kiinni tai jotain.
 11. Olli Pylsy

  Sähkö ongelmia

  Irrotin liittimet ja putsailin ja kerkesin jo seuraavalla reissulla tuuletella että vika korjaantui mutta ei se ihan kokonaan kadonnut. Huomasin myös että kiihdyttäessä se pistää lämmityksen pois päältä. Matka-ajossa pysyy hyvin päällä ja lämmittää.
 12. Olli Pylsy

  Sähkö ongelmia

  Täytyy testata. Mielestäni sen aikaa kun se kerkeää olla päällä (joskus jopa minuutin) niin penkki alkaa lämpenemään että tätä epäilen. Toki voi olla et sen verran persekin lämmittää et tuntuu vaa. Täytyy tutkia.
 13. Olli Pylsy

  Sähkö ongelmia

  Meinaatko siis vastusmatolla sitä osaa mikä fyysisesti lämmittää penkin sisällä penkkiä?
 14. Olli Pylsy

  Sähkö ongelmia

  2003 R53 on muutamia sähköisiä vikoja jotka on jo ollut vissiin pidempään mutta haluaisin päästä niistäkin pikku hiljaa eroon. - Eli vasen etu ksenon ei toimi aina tai välillä aamuisin saat kääntää valoja useampaan kertaan päälle ja pois että se syttyy. Välillä syttyy ihan normaalisti. - Flekti on jollain erillisellä katkaisijalla ratin vasemmalla puolella ja pitää aivan jäätävää ääntä. En sitten tiedä onko sinne vaihdettu joku tehokkaampi Flekti vai mitä, tuskin normaali Flekti tuollaista meteliä pitää. - Kuskin penkin penkinlämmitin ei pysy päällä. Joskus valo vain vilahtaa ja joskus pysyy minuutin tai kaks päällä mut ei loputtomasti. Onko muille vastaavia tullut vastaan ja/tai osaako joku kertoa näihin syyt? Ei mitään maailmanlopun vikoja mutta hyvä se olisi pistää kuntoon
 15. Olli Pylsy

  V/M, 17" mustat vanteet ja renkaat

  Tarjotkaa jotain järkevää. Ei ole missään pakko myynnissä eli sen mukaan. Vantaalla mutta kulkeutuu HKI-JKL väliä.
×