Jump to content

Olli Pylsy

Members
 • Viestit

  24
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Olli Pylsy

 • Taso
  Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olli Pylsy

  Cooper R53

  Hmm mistähän parhaiten tunnistaa JCW auton? Olen alkanut miettimään onkohan tämä auto rakennettu jonkinlaiseksi replikaksi vai onkohan ihan aito JCW..
 2. Olli Pylsy

  R53 sisustan irrotus ongelmia

  Laitan samaan topiciin ettei uutta tarvitse aloittaa niin mistähän näitä listoja katon rajaan saisi parhaiten? Tarve olisi koko auton ympärille. Hyviä irroitus ohjeita otetaan myös vastaan.
 3. Olli Pylsy

  Cooper R53

  Joo tää on jo projektin alla kilvet otin jo pois kun oli tuota kumimaalia siellä alla ja ajattelin samalla että en ole mikään kamuxin ajava mainos.
 4. Olli Pylsy

  R53 sisustan irrotus ongelmia

  Projekti edennyt siihen pisteeseen että pitäisi sisustaa purkaa ja maalata, mutta! Saako tätä ollenkaan pois vai maalaanko paikallaan Alareunasta irtoaa mut ylhäältä tuntuisi olevan kiinni.
 5. Olli Pylsy

  R53 kytkin vingahtaa

  Joo kylmänä ja googlettelin itse myös tuota "Chewbacca" ääntelyä ja se taitaa olla juuri sitä. Ei edes joka kerta vaan silloin tällöin kuuluu kylmänä.
 6. Olli Pylsy

  R53 kytkin vingahtaa

  Olen nyt muutaman kerran huomannut että R53 1 vaihteella lähtiessä kytkin vingahtaa ylös nostaessa hieman. Jumittaako siellä jokin vai onko kytkin menossa romukoppaan?
 7. Olli Pylsy

  Cooper R53

  Testasin yks päivä tätä mutta itsellä ei toiminut. Hakkasin molempien kaiuttimien reunalta mutta ei sano mitään. Naksunta kuuluu kun kytkimestä painaa eli jotain tapahtuu siellä kylläkin.
 8. Olli Pylsy

  Cooper R53

  Noniin eilen se sitten tapahtui ja kuminaalit sai lähdön ja tässä lopputulos! Kumimaalin alta kyllä sitten vähän paljastuikin.. Yleisesti maalipinta on hyvässä kunnossa mutta takapuskurissa oli useampi jälki ties mistä. Todennäköisesti menee paikka maalaukseen. Rekisterikilven yläpuolella kulkeva musta listan päällä näyttäisi maalipinna alla muhia pieni ruosteylläri. Se menee myös korjaukseen. Keulan ilmanottoaukko ja maskit jätin vielä mustaksi koska mielestäni sopii kivemmin mustana. Todellisuudessa ilmanottoaukko on keltainen ja maski kromin värinen. Muoviosat kaipaa kirkastusta ja siihen on jo aineet tilattu jotta saadaan niistäkin vielä kirkkaat. Ensi viikolla pääsen pesemään auton jolloin viimeisetkin kumimaalin rippeet saan pois. Joihinkin väleihin niitä vielä jäi mutta yleisesti lähti noin reilussa tunnissa kaikki pois. Ensi kesänä varmaan autolle tulee myllytys ja pinnoite niskaan. Ensi viikolla myös kaikki sisätilojen koristelistat menee maalaukseen.
 9. Olli Pylsy

  O: R53 vanteet

  Olisi tarve talveksi toiset vanteet. Kunnolla ei niin väliä kunhan ovat suorat eikä täristä mitenkään. Hakusessa 16" tai 17" vanteet. Ei haittaa vaikka on renkaat päällä.
 10. Olli Pylsy

  Xenon ei syty

  Kokeile myös ensiksi ennen kuin poltintakaan vaihdat että vaihdat nykyiset polttimot päikseen ja siirtyykö vika.
 11. Olli Pylsy

  R53 mysteeri

  Osaako kukaan sanoa miten tuo varashälytin toimii minissä? Pari kertaan käynyt nyt niin oon avannut ovet ja alkanut pakkaa yms muuta touhunnut ja en ole laittanut avaimia virtalukkoon ja sitten alkanut sireenit ulvomaan. Tähän on varmaan joku logiikka miten se toimii mutta itselle ei ole vielä selvinnyt.
 12. Olli Pylsy

  Cooper R53

  Noniin aloitampa minäkin tämän oman projektin pikku hiljaan kun olen autoon paremmin perehtynyt. Eli vuoden 2003 Cooper s R53 tuli ostettua reilu viikko sitten. Autolla ajettu 155tkm ja alunperin tuontiauto Italiasta. Tämähän oli täysi mysteeri itselle kun mitään huoltokirjoja ei ollut ja konepellin alle kun kurkkasi niin näki heti että konetta on mahdollisesti piristetty hiukan. Koeajossa huomasi heti että puhtia on enemmän kuin 160+hv mutta tarkkaa ei osaa sanoa paljon löylyä löytyy. Auto on kokonaan plastidipattu yli ja oikealta väriltään keltainen. Hieman oli riski ostaa koska ei ollut hajuakaan kuinka monta kerrosta maalia on ja onko se kuinka pahasti jämähtänyt. Todella hyvällä tuurilla löysin Facebookin kautta yhdestä ryhmästä maalaajan joka muisti ja osasi kertoa että auto on maalattu 3-4 vuotta sitten ja on vedetty 5 kerrosta pohjaa ja 6 pintaa eli riittävästi. Mitä olen hieman sieltä täältä kokeillut (bensatankin luota mm.) Niin maalit lähtee tosi helposti pois ja tarkoitus onkin repiä kaikki lähitulevaisuudessa pois. Autossa on kyllä todella hyvät varusteet ja löytyy mm. Täysin nahkasisusta, kattoikkuna, vakkarit, ajotietokone/navi, soitin vaihdettu nykyaikaiseen yms yms. Kaikki muut paitsi tuulilasi myös tummennettu ja autoa on todennäköisesti madallettu hieman mistä sataa kyllä miinusta. Hienon näköinen mutta hampaat putoo pienestäkin töyssystä. Alta löytyy myös mustat 17" vanteet. Autoon on myös jälkikäteen asennettu ratin vasemmalle puolelle puhallus kanavaan jonkinlainen "ajotietokone" mikä kertoo mm. koneen lämpötila, tarkan kierrosluvun, 0-100km/h kellotus, kaasun määrän ja vissiin vielä ahtopaineitakin jos oikein ymmärsin. Mitä sitten autolle tulee tapahtumaan? No seuraavanlaista on ainakin mielessä: - Plastidippien poisto ja maalipinnan myllytys mikäli lakkapinta on ok kuntoinen. - Sisustan koristelistojen maalausta mm. ovipahvit menee maalaukseen, maalit kuluneet käsikahvoista. Samalla kun purkaa ovipahvit niin käyn läpi apukuskin ikkunan nostimen liittimet läpi ja putsaa koko oven, sillä ikkuna ei toimi ja kuulemma tuo saattaisi auttaa. - Nahkapenkit on ajan myötä jäänyt hoitamatta ja kokeilen ainakin halkeamien täyttöä ja muutenkin penkkien eheyttämistä. Samoin ratti. - Selvitettävä jostain mitä huoltoja autoon on tehty ja tehtävä kriittisimmät ainakin pois alta ja myös vaihtaa kuluvia osia uusiin. - Etulasien tummennuksien poisto sillä ne on revennyt toisesta ikkunasta kulmasta ja ei kauheesti ole edes niille tarvetta. - Muutamia pikku nappeleita sieltä täältä kadonnut ja niitä paikkailtava. Takaluukun pumput vaihdettava sillä ne oli melko väsyneen oloiset ja takaluukku pysyy juuri ja juuri ylhäällä. Siinä nyt alkuun puuhattavaa! Mikäli tulee kysyttävää, ideoita, yms sanottavaa niin sanokaa. Loppuun vielä pari fiilistely kuvaa.
 13. Olli Pylsy

  R53 mysteeri

  Kaivelin hanskalokeroa autosta ja tällänen lappu tupsahti jonkun ohjekirjan välistä. Paha mennä sanomaan pitääkö paikkaansa kun mitään kuitteja ei ole näkynyt tai huoltokirjaa mutta vaikuttaisi ihan ok huolletulta. Autolla ajettu nyt siis 155tkm. Voisihan sitä periaatteessa kilauttaa tuonne pesusetään ja kysästä. Hyvällä tuurilla saattaisi jotain tietoa vielä muutaman vuoden takaa löytyä. Ennen ostoa öljyt+suodatin vaihdettiin ja lisättiin jarrunestettä.
 14. Olli Pylsy

  R53 mysteeri

  Okei hyvä tietää ja eipä nuo nyt kovin kalliita osia ole. Aikasemmin ennen tätä autoa oli F30 BMW niin kaikki tuntuu huomattavasti halvemmalta
 15. Olli Pylsy

  R53 mysteeri

  Paljonkos tuommoset maksaa?
×