Jump to content

cam700

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cam700 last won the day on January 14

cam700 had the most liked content!

About cam700

 • Rank
  Full Member

Profile Information

 • Autotalli
  -04 Cooper S
  -10 Skoda Octavia 1.8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitti vinkeistä. Vaikeinta oli löytää 13mm avain, joka ainakin tähän kävi:D
 2. Hei, R53:een on vaihdettu takalevyt ja palat. Käsijarru on tosi löysän oloinen. Ilmeisesti sitä voi säätää jostain käsijarrukahvan vierestä? Miten tämä käytännössä tapahtuu. Olen koittanut etsiä ohjeita, mutta ilmeisesti pää ei toimi kun en ole löytänyt selkeitä ohjeita. Olisiko teillä seikkaperäisiä ohjeita kuinka tämä hoidetaan?
 3. Minulla myös tuo Kavsin 17% pyörä. Hyvin pelannut vakiosoftalla- Optimoinnista on tarjous 590€. Onko optimoinneista kokemuksia. Minkä verran tulee tehoja ja onko muuten millaisia hyötyjä? Siihen kuuluisi dynotus ennen ja jälkeen optimoinnin. Lämmöt ainakin pelanneet ihan normaalisti. Nopeasti nousee sinne normaaliin niin kuin aiemminkin. Ei kertaakaan ole mennyt normaalin yli.
 4. 17" suorat PCW vanteet ja renkaat, joilla ajaa vielä kesän. Pintaa suunnilleen 3mm. Olleet R53 alla.. Yhdestä vanteesta puuttuu keskikuppi. Hintapyyntö 290€. Laita yv:tä jos on tarve.
 5. Lisäksi luonnollisesti itse hankittuihin osiin ei tule minkäänlaista takuuta, toisin kuin liikkeen hankkimiin. On kyllä varmaan pakko lopettaa itse tilailu, jos kyseessä on sellainen mitä ei itse voi vaihtaa.
 6. Juu, usein siinä käy niin, että kalliimmaksi käy jos itse tilaa osat, mutta itsellä ei ole mahdollista tehdä remppaa. Itsekin tosin aina teen noin
 7. Tätä https://www.helsinkimotor.com/ voin kyllä suositella. Kannattaa varmaan sitä kautta pyytää myös tuo varaosa niin sillekin tulee takuu. Jos hankkii itse niin ei luonnollisestikaan tule.
 8. Onkohan tuosta mihinkään? https://www.motonet.fi/fi/tuote/765078/Automekaanikon-stetoskooppisarja Ei varmaan jos on niin kuin minä mutta joku osaisi varmaan kuunnella.
 9. Joo kannattaa hakea Mini BMW erikoistuneita korjaamoita. Jotkut eivät vain osaa. Jos olet Etelä-Suomesta niin voin suositella Helsinki Motor Company Oy Lauri siellä on todella asiallinen tyyppi, otti jopa kuvia kun oli ollut öljyvuotoa joka liittyi siihen kun perinteinein öljytikun katkeaminen oli tapahtunut ja olin ilmeisesti laittanut liikaa öljyä. Vaihtoivat myös tarpeellisen stefan pyytämättä. Kohtuuhintaan. Tämä ei ole mainospuhe, palvelu oli loistavaa.
 10. Oven sisäverhoilu on erittäin helppo purkaa sekä laittaa takaisin paikalleen. Audien kanssa ollut huomattavasti hankalampaa. Pari kertaa tehnyt tuon, enkä ole mestarimekaanikko. Lukon mekanismiin en kyllä osaa sanoa mitään, ikävä kyllä-
 11. Onko joku tuon huvikseen hajottanut? Kokeile varaosahaku.fi jos sattuisi osa löytymään. Autojen kanssa pelaaminen on yleensä vastoinkäymisiä täynnä mutta on se myös kivaa. Tsemiä!
 12. Hienoa, kun voi joskus olla pieneksi avuksi.
 13. cam700

  Oven lukko ei aukea

  Tuon lisäksi lienee pitäisi vaihtaa se kahva, koska se jäätyy ja jää se keskikappale jumiin. Mistä hankit lukkomekanismin? Vois tilata samalla sen paremman? kahvan.
 14. cam700

  Oven lukko ei aukea

  Kiitos next. Tuo on juurikin ongelmana, eli kokeillaan ohjeillasi. Ja juu, kyllä nämä lämpenee harvinaisen nopeasti sisältä.
 15. cam700

  Oven lukko ei aukea

  Onkos tämä sopiva ohje tuohon ja mitä kaikkea pitäisi tilata?
×
×
 • Create New...