Jump to content

cam700

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cam700 last won the day on January 14 2019

cam700 had the most liked content!

About cam700

 • Rank
  Full Member

Profile Information

 • Autotalli
  -04 Cooper S
  -99 TT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt porukka varmaan kaivelee jo autoja kesää varten. Ainakin on aikaa harrastaa, laita vaikka mahdollisia ratapäiviä tai kosteita tienpintoja avittamaan kiva alkuperäinen setti alle. R53:een.
 2. Eikö tosiaan ketään kiinnosta laittaa lukkoa omaan Miniin? 190€ Onko tuntunut liikkeellelähtö vaikealta kun keli on hieman liukas?
 3. Kohtuullinen hinta tälle setille pitäisi olla 250€.
 4. Pelkkä lukko ja uudet laakerit. Ehdoton talveksi. Tietysti hyvä myös kesällä. Käytetty alkuperäinen. Näitä ei juurikaan ole tarjolla. Sijaitsee Vantaalla. YV tai 044 kaksi772682 txt käy myös. Oli tarkoitus laittaa omaan mutta se tulikin myytyä.
 5. cam700

  Kymi ring & Mini

  Eipä ole tullut koskaan käytyä radalla kokeilemassa autoja. Onkohan Mineillä tulossa tai suunnitteilla syksyn mittaan tälle radalle päiviä (tai ilmeisesti tunteja)
 6. Nyt kun katsoi ja laski kaikki tilaukset niin loppujen lopuksi plussan puolella, huh. Nämä oli kaikki tilattu samasta liikkeestä. Olisikohan käynyt joku moka. Täytyy ottaa liikkeeseen yhteyttä. Eipä ole tullut aiemmin katsottua sen kummemmin noita tilausten hintoja.
 7. En tiedä onko ollut täällä jo mutta varmistakaa luottokortiltanne ebayn tilaukset ja verratkaa ebayssa ilmoitettuun laskuun!! Koskee erityisesti tätä palstaa koska käyttävät briteistä tilattuun tavaraan jotain Pitneybowes jälleenpakkauspalvelua. Mulla oli brittilästä 5 eri pakettia tilattuna ja loppulaskuun oli tullut 27.45€ ylimääräistä verrattuna ebayn ilmoittamaan saldoon. En tiedä onko tuo joku erikoisjuttu auton osien kohdalla. Itselläni kaikki nuo tilaukset liittyi autojen osatilauksiin. Nyt kun katsoi useampia tilauksia, niin välillä tulee halvemmallakin. Mutta joka tapauksessa ihm
 8. cam700

  Lukkoperä R53

  Olis tuollainen Quaife varmasti kiva, mutta budjetti on tiukanlainen. Briteistä löysin OEM-lukon 150 puntaa, toivottavasti vaan suostuvat toimittamaan sen. Tuttu on erittäin kokenut autoja laittamaan. Montakohan tuntia suunnilleen pätevältä tyypiltä menee tuon lukon laittoon. Pitää vielä tuolta Lohenilta laakerit tilata. Ja sitten tarttee vielä öljyt ja varmastikin tiivisteen. Mitä öljyä suosittelette? Onkos muuta huomioitavaa?
 9. cam700

  Lukkoperä R53

  Kiitti vinkistä, täytyypä käydä tutkimassa!
 10. cam700

  Lukkoperä R53

  Onko kellään kokemuksia talviajosta Mini Cooper S Limited Slip Diff / LSD Kit Racing Traction Grip nuo maksaisi jonkun 350 euroa ebayssa. https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Mini+Cooper+S+Limited+Slip+Diff+%2F+LSD+Kit+Racing+Traction+Grip&_sacat=0
 11. cam700

  Lukkoperä R53

  Vielä sellainen kysymys, että paljonkohan olisi käytetylle originaalilukolle järkevä hinta suunnilleen maksella?
 12. cam700

  Lukkoperä R53

  Kiitos vastauksista Igor ja skithund. Tuntuisi vaan olevan kiven takana löytää noita alkuperäisiä lukkoja. Purkaamotkin tuntuneet melko hyvin päässeet eroon niistä. Haen lukkoa juuri talvikäyttöä ajatellen. Ja menee pahasti yli budjetin nuo paremmat lukot.
 13. cam700

  Lukkoperä R53

  Tietysti edullinen vaihtoehto voisi olla käytetty alkuperäinen lukko. Parempihan sekin kai on kun ei lukkoa lainkaan. Jos sen saa paikalleen ja jollain lojuu ylimääräisenä niin voi tarjota yv:llä. Löytääkö millä vin-decoderin koodilla onko tietyssä Minissä lukkoa?
 14. cam700

  Lukkoperä R53

  Saako lukkoa asennettua lukottomaan? Onko kukaan tehnyt sellaista remppaa. Ja jos on niin kuinkahan iso homma mahtaa olla? Tuleeko lukon lisäksi muita osakustannuksia?
×
×
 • Create New...