Jump to content

cam700

Members
 • Viestit

  47
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

cam700 last won the day on Tammikuu 14

cam700 had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä cam700

 • Taso
  Advanced Member

Profile Information

 • Autotalli
  -04 Cooper S
  -10 Skoda Octavia 1.8

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cam700

  Cooper S -05 "BRG"

  Tätä https://www.helsinkimotor.com/ voin kyllä suositella. Kannattaa varmaan sitä kautta pyytää myös tuo varaosa niin sillekin tulee takuu. Jos hankkii itse niin ei luonnollisestikaan tule.
 2. cam700

  Konehuoneen "kilinä"

  Onkohan tuosta mihinkään? https://www.motonet.fi/fi/tuote/765078/Automekaanikon-stetoskooppisarja Ei varmaan jos on niin kuin minä mutta joku osaisi varmaan kuunnella.
 3. cam700

  R53 ahtimen ääni

  Joo kannattaa hakea Mini BMW erikoistuneita korjaamoita. Jotkut eivät vain osaa. Jos olet Etelä-Suomesta niin voin suositella Helsinki Motor Company Oy Lauri siellä on todella asiallinen tyyppi, otti jopa kuvia kun oli ollut öljyvuotoa joka liittyi siihen kun perinteinein öljytikun katkeaminen oli tapahtunut ja olin ilmeisesti laittanut liikaa öljyä. Vaihtoivat myös tarpeellisen stefan pyytämättä. Kohtuuhintaan. Tämä ei ole mainospuhe, palvelu oli loistavaa.
 4. cam700

  R53 oven lukkonappi ei toimi

  Oven sisäverhoilu on erittäin helppo purkaa sekä laittaa takaisin paikalleen. Audien kanssa ollut huomattavasti hankalampaa. Pari kertaa tehnyt tuon, enkä ole mestarimekaanikko. Lukon mekanismiin en kyllä osaa sanoa mitään, ikävä kyllä-
 5. cam700

  Cooper S -05 "BRG"

  Onko joku tuon huvikseen hajottanut? Kokeile varaosahaku.fi jos sattuisi osa löytymään. Autojen kanssa pelaaminen on yleensä vastoinkäymisiä täynnä mutta on se myös kivaa. Tsemiä!
 6. cam700

  Cooper s ikkuna nousee hitaasti

  Hienoa, kun voi joskus olla pieneksi avuksi.
 7. cam700

  Oven lukko ei aukea

  Tuon lisäksi lienee pitäisi vaihtaa se kahva, koska se jäätyy ja jää se keskikappale jumiin. Mistä hankit lukkomekanismin? Vois tilata samalla sen paremman? kahvan.
 8. cam700

  Oven lukko ei aukea

  Kiitos next. Tuo on juurikin ongelmana, eli kokeillaan ohjeillasi. Ja juu, kyllä nämä lämpenee harvinaisen nopeasti sisältä.
 9. cam700

  Oven lukko ei aukea

  Onkos tämä sopiva ohje tuohon ja mitä kaikkea pitäisi tilata?
 10. cam700

  Oven lukko ei aukea

  Joo, nämä ovat pieniä mutta ärsyttäviä ongelmia. Aika monessa muussakin autossa ollut samaa ongelmaa, ettei pienelläkään pakkasella ovet mene kiinni. Ihmeellisen vaikeaa tehdä autoja, jotka toimivat talvella. Eli tuossa -04:ssa se oven aukaisukahva jää "sisään" ja hankala saada ulos sieltä. Tietenkin sitten kun sen saa auki niin ei varmasti lukitu ovet vaan saa kikkailla ovi auki kunnes auto lämpenee. Auttaako jos irrottaa ovipahvin, putsaa mekanismin ja voitelee jollain, millä? WD40, aseöljy, lukkoöljy? Tuttua kyllä tuo ovipahvien irrotus monesta muustakin autosta ja tästäkin on tullut irroteltua.
 11. cam700

  Cooper S -05 "BRG"

  Heh. Nyt vasta huomasin tämän! Ilmeisesti ihan hyvää tavaraa. Siinä pultissahan on ilmeisesti joku mikrolukite tai jotain sellaista sinistä tavaraa. Ei liene tuo lisälukite pahasta. Kiitokset vastauksista myös käyttäjille next ja Mini1380 !!
 12. cam700

  Cooper S -05 "BRG"

  Jos takamisakari ajelet joskus täällä Korson suunnassa niin saat hakea ilmaiseksi tuon 243 loctiten. Laita vaikka yv:tä. -edit: En kyllä tiedä kuinka kauan tuollainen avattu purkki pysyy käyttökuntoisena....
 13. cam700

  Cooper s ikkuna nousee hitaasti

  Kannattaa tarkistaa sen pyyhkijänmoottorin maadoitus ja rele. https://newmini.wordpress.com/2007/12/18/9/
 14. cam700

  Cooper S -05 "BRG"

  Kelit on ollut suht liukkaat niin ei ole päässyt oikein kunnolla kokeilemaan. Nämähän sutii ihan kuivallakin kelillä ja alla on uusiorenkaat. Ääni on ainakin huomattavasti hauskempi:D
 15. cam700

  Cooper s ikkuna nousee hitaasti

  Liikkuuko ne pyyhkijät yhtään? Jos yrittävät niin voi olla pyyhkimien mekanismi jumissa.
×
×
 • Luo uusi...