Jump to content

cam700

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cam700 last won the day on January 14

cam700 had the most liked content!

About cam700

 • Rank
  Full Member

Profile Information

 • Autotalli
  -04 Cooper S
  -99 TT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cam700

  Lukkoperä R53

  Olis tuollainen Quaife varmasti kiva, mutta budjetti on tiukanlainen. Briteistä löysin OEM-lukon 150 puntaa, toivottavasti vaan suostuvat toimittamaan sen. Tuttu on erittäin kokenut autoja laittamaan. Montakohan tuntia suunnilleen pätevältä tyypiltä menee tuon lukon laittoon. Pitää vielä tuolta Lohenilta laakerit tilata. Ja sitten tarttee vielä öljyt ja varmastikin tiivisteen. Mitä öljyä suosittelette? Onkos muuta huomioitavaa?
 2. cam700

  Lukkoperä R53

  Kiitti vinkistä, täytyypä käydä tutkimassa!
 3. cam700

  Lukkoperä R53

  Onko kellään kokemuksia talviajosta Mini Cooper S Limited Slip Diff / LSD Kit Racing Traction Grip nuo maksaisi jonkun 350 euroa ebayssa. https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Mini+Cooper+S+Limited+Slip+Diff+%2F+LSD+Kit+Racing+Traction+Grip&_sacat=0
 4. cam700

  Lukkoperä R53

  Vielä sellainen kysymys, että paljonkohan olisi käytetylle originaalilukolle järkevä hinta suunnilleen maksella?
 5. cam700

  Lukkoperä R53

  Kiitos vastauksista Igor ja skithund. Tuntuisi vaan olevan kiven takana löytää noita alkuperäisiä lukkoja. Purkaamotkin tuntuneet melko hyvin päässeet eroon niistä. Haen lukkoa juuri talvikäyttöä ajatellen. Ja menee pahasti yli budjetin nuo paremmat lukot.
 6. Eli ostan alkuperäisen ehjän lukon -04 R53 Cooper S:ään, jos joku on päivitellyt omaansa parempaan versioon. Tarjoa yv:llä tai sami.pekka@outlook.com. Lukko löytyi
 7. OZ Racing + Dunlop SP Sport Maxx 215/35/ZR18 renkaat. Pintaa 5/7 mm. Täysin uutta vastaavat vanteet, ei naarmuja. Kuvissa vähän likaiset. Syyshintaan 900€ Tavoittaa yv tai sami.pekka(at)outlook.com Sijaitsee Vantaalla.
 8. cam700

  Lukkoperä R53

  Tietysti edullinen vaihtoehto voisi olla käytetty alkuperäinen lukko. Parempihan sekin kai on kun ei lukkoa lainkaan. Jos sen saa paikalleen ja jollain lojuu ylimääräisenä niin voi tarjota yv:llä. Löytääkö millä vin-decoderin koodilla onko tietyssä Minissä lukkoa?
 9. cam700

  Lukkoperä R53

  Saako lukkoa asennettua lukottomaan? Onko kukaan tehnyt sellaista remppaa. Ja jos on niin kuinkahan iso homma mahtaa olla? Tuleeko lukon lisäksi muita osakustannuksia?
 10. cam700

  Lukkoperä R53

  Moikka miniläiset, Onko kaikissa R53 Cooper S - malleissa varusteluna automaattisesti lukkoperä? Ja oletteko päivitelleet esim. Quaifen lukkoon? Onko muita merkkejä joita suosittelisitte? Miten iso homma vaihtaa?
 11. Näissä suodattimissa on kyllä varmasti katteet kohdillaan kun miettii, että paprua ja vähän muovia tai jotain vastaavaa materiaalia.
 12. Hyvä tietää. Vuoden välein tulee vaihdettua vaikka kilsoja ei hirveästi tulekaan.
 13. No ei. Hainkin ja vaihdoin tuon originaalin. Säästyi ylimääräiseltä häsläämiseltä. Sinne pujahti kivasti;D
 14. Olisi pitänyt ensin mitata ja sitten tilata Trodosta, toimituskulut tosin jotain 8 euron luokkaa.
 15. Joo. Tuollaisen raitisilmansuodattimen hainkin Motonetista. Ilmansuodatin oli yllättävän hankalaa. Piti hakea Laakkoselta ja hintaa oli 26€ ja sielläkin oli vain yksi hyllyssä.
×
×
 • Create New...