Jump to content

Manager

Members
 • Viestit

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Manager

 • Taso
  Newbie

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Manager

  Vahva bensan käry takakontissa

  Aattelin et kerrotaan tilannetieto nyt tämän rojektin osalta, juu elikkäs lähtevä kumiletku oli aika haprakka,mutta lopulta kuitenkin tankki oli se syyllinen tähän käryyn. oli täysin loppu.ja sisältä hapokas,ja oli sitä joku joskus paikkaillukin.sitkun oli irti ja anturikin irti niin näki vasta todellisen tilanteen. meni vasta nyt vaihtoon,kun sain hyvän käytetyn tankin harrastajalta. ei vanha tankkikaan tosiaan allensa kussu,mutta hengitti sitten vaan. että näin tällä kertaa päästiin kärystä eroon.uusin koko bensalinjan letkut samalla.
 2. Manager

  Sisälämppärin vesiletkut

  Juu,kiitos tiedosta. pääsee taas hieman eteenpäin aiheessa Jännä homma,että oli menny katsastuksesta läpi ilman mtn puhallusta,tai lämmitintä.ollu varmaan poutaa ja lämmintä silloin, Eikä huomattu muiden puutteiden lomassa kaikkea.
 3. Dodiin,orkkis lämppärin paketti menossa paikoilleen (edelliset omistajat hukannu),letkut jääny mitkä yhdistetty koelaudan alla väliputkella. ja vaikuttaa aika saman mittasilta,kysymys kuuluukin, että mitenpäin letkut tulee? En löytäny kuviakaan. kennon puolella on ylempi ja alempi letkun paikka.eli meneekö moottoritilan puolelta lämppärivivulta lähtevä putki sisäkennon ylempään vai alempaan paikkaan.yksinkertainen kysymys,mutta vähän pitkä viesti
 4. Manager

  Vahva bensan käry takakontissa

  Juu,iso kiitos jo tähän astisista visioista.todella hienoa! Joo,pumppu on takaluukussa tosiaan,ja sitä paineensäädintä vähän hain,mutten mtn löytäny...pumppuja on tietty monenlaisia,et voihan tuo olla,ettei liikaa puske tupla weberille...no se nyt ei tietysti vaikuta taas tähän takaluukun hajuihin. pirun vanhan näkönen pumppu,pitäis oikeen ottaa kuva,et jos joku tunnistais.et onko laita ollenkaan suoraan kaasarille. ainakin satsia saa,sen tiedän,mutta ei kaasari nyt ainakaan sillai mtn tulvi.mut yritetään nyt pysyä täs hajuasiassa Melkein ois parasta uusia kaik letkut mitä takaloorassa,ni ainakin tietää ne..eikä se nyt niiin valtava ongelma ole,että ajoa haittaisi, mutta kyllä sitä enempi ilmassa on,mitä yleensä on edellisissä vastaavissa harrasteissa ollu..ja ehkei nyt pääse kaasut karkuunkaan,kun tilkitsin takalooran vesireikiä,ja muitakin reikíä mitä löytyi.
 5. Manager

  Vahva bensan käry takakontissa

  Pitää ekaks kattoa letkut.voipi olla että pitää ottaa tankki irti kun tankilta tulee pumpulle mikä ns.selkänojassa ja siitä lähtee eteenpäin jotain reittiä pitkin,ehkä auton alla.täytyypä tutkia kun tallille kerkeän.ei se tankkikaan uuden veroinen ole,kun lampulla sisälle kattelin, mutta ei nuo tietty uusia enää ole. tankki itsessään tais lähteä helposti irti,jos vain panta auki.ja korkki pois?..en kattonu onko muita konsteja Ei ois välttämättä huono,jos putsais ja ottais irti jokatapauksessa.
 6. Manager

  Vahva bensan käry takakontissa

  Kiitti vinkistä,ja todella nopeasta sellaisesta! pitääkin tarkistaa asia.nyt en varmaksi muista kun en takakontissa paljoa tehny mtn.saattoi olla just sitä. se on totta,saattaa kärytä vaikkei varsin märäksi asti ookkaan happaantunu,mutta tulee läpi jo kaasut. se ois yksi selitys..
 7. Onko tavallista,että bensa haisee takakontissa aikalailla? Näin uutena miniharrastajana pitää kysyä.. ei vuoda ulospäin ainakaan,ja huohotinputkikin näkyy ulos menevän...jollei sit tukossa ole,se pitää viel katsastaa. voisko kaasuuntua tankin ja tankkausputken nurkilta jostain? En oo tankkia ottanu irti viel. mutta märkä ei ole mistään.ei se autoon sisälle niin pahasti tule,että ajoa varsin haittaisi,mutta hiukan tuo ihmetyttää.
 8. Myynnissä tarpeettomana wanhan minin alumiinivanteet.mielestäni hieno klassikkomalli. 12" vanteet.leveys ehkä 4,5" eli vakiorengastuksella sinänsä.kahdessa hyvät nastat jos joku uskaltaa talvea uhmata, saa samaan kauppaan,mutta ei ole pakko niitä ottaa.pelkät vanteet saman hintaset. keskiöitä en noihin löytäny,mutta ne ei ole ongelma. vaihdossa käy minin mk3 kromipuskurit tai paperiraha. Hp.290€/sarja. Sijainti salossa.mutta kulkee jonkun matkaa joka suuntaan rahtivapaasti P.045-1370678/janne.parhaiten tavoittaa 17 jälk.
×
×
 • Luo uusi...