Jump to content

Takamisakari

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Takamisakari last won the day on February 14

Takamisakari had the most liked content!

About Takamisakari

 • Rank
  Lahjoittaja

Profile Information

 • Autotalli

  BMW F25 X3 - MCS R53

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Cooper-S-1-6-Valeo-Single-Mass-Flywheel-Kit-SMF-R31-R53-165-02-04/401314393402?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2748.l2649 Myydään linkin mukainen kytkinpaketti, sis "single-mass" vauhtipyörä, kytkinasetelma ja painelaakeri. Ei sisällä pultteja, jotka kuvassa mukana Osat käyneet kiinni mutta pulttien puuttumisen takia eivät päätyneet autoon, eli käyttämätön setti. Alkup hinta postikuluineen 270£. Verrokkihintaa esim linkin takaa: https://www.autonvaraosat24.fi/valeo/1110332 hp. 220€, sijainti Espoo -Lintuvaara. O4O 8616 777
 2. Mä ostin MCS:ään (muistaakseni) Ferodon palat ihan mätänetistä ilman mitään ongelmia. Eikös noissa ole sensorit kiinni ihan vakiona, miksi ne pitäisi ostaa erikseen?
 3. Eipä mennyt homma kuin strömsöössä. Yritin säästää ja perseelleen meni. Nappasin siis Ebaystä (virhe) Valeon kiinteän vauhtipyörän, asetelman ja painelaakerin. Auto Espoolaiseen liikkeeseen missä halvin kilpailutettu hinta (luulin virheeksi). Setissä ei mukana asetelmapultteja eli levystä vauhtipyörään jotka pitäisi olla 7mm normaaleiden 9mm sijasta. Liike on soitellut ja ajellut ympäriinsä etsimässä mokomia pultteja vaan eipä löydy mistään. Käytännössä joudun siis ostamaan uuden setin sieltä mistä nopeiten saadaan jotta liike pääsee muiden töiden kimppuun. No, tehtiin liikkeen kanssa päätös että hakevat uuden paketin tukusta ja laitetaan kiinni. Rahallahan tästä(kin) selviää, mutta klassinen esimerkki siitä että ei ehkä kannata tilailla osia itse jos/kun ei ole asiasta parempaa tietoa.
 4. Kerätkäämme tänne hyviä kokemuksia ja suosituksia pääkaupunkiseudun huolloista! Avaan pelin antamalla propsit 123tuulilasi.fi:lle Minin klasin vaihdosta nopeasti ja hyvällä hinnalla Helsingin Konalassa
 5. Repa 700€ ilman osia. Jos jakaisi vaikka 80€ /tunti niin suurinpiirtein yhden ihmisen päivän työ. Pyysin kyllä pari muutakin tarjousta, pitää katsoa mitä sieltä putoilee.. E: Autojerryn kautta löytyisi 450€:llä lähimaastosta, eli kilpailuttaminen näköjään auttaa. Toki merkkiasiantuntemuksellekin pitää antaa joku arvo. Tai ottaa riski.
 6. Olisiko jollain suositusta hyvästä ja halvasta paikasta vaihtaa kytkin? (toki useimmiten noista voi valita vain toisen..) Helsinkimotorilta on tarjous mutta tuntuu pikkasen suolaiselta hinnalta, puhutaan kuitenkin aikalailla BMW-hinnoista..
 7. No eihän siinä, saaga jatkuu. Kytkinpoljin ollut suht jäykän tuntuinen jonkun aikaa ja eilen tuntumassa äkillinen muutos huyonompaan suuhtaan, irrottaa yläältä, luistaa 2 ja 3. vaihteella isommilla kierroksilla, paikaltaan ykkönen vähän nihkeesti päälle, eli ei muuta kun remontoimaan. Näättekö mitään järkeä yksöismassassa vs normaali? Tuollaisen saisi jotenkin järkevään hintaan. M3:seen vaihdettiin aikoinaan kevyempi vauhtipyörä ja eron kyllä huomasi, toki teholuokkakin oli yli tuplat..Hyvistä tekijöistäkin PK-seudulla otetaan mielellään tietoa vastaan. https://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Cooper-S-1-6-Valeo-Single-Mass-Flywheel-Kit-SMF-R31-R53-165-02-04/401314393402?epid=1480269447&hash=item5d7033ad3a:g:aYEAAOSw0j9ZTjZX
 8. Kyllä vain. Hain jotenkin huonolla hakusanalla kun en eilen löytänyt.
 9. Asia herättää selvästi tunteita ja se on hyvä. En löytänyt suoraa esim hopeisia alle 170£, muuten olisin jo liipassut.E: paitsi että löysinkin ja tilasin saman tien. Hopiaa tulloo.
 10. ..Soittelin autokeskukseen ja näitähän ei saa valkoisena vaan pelkästään pohjamaalattuna eli pitäisi maalauttaa jossain. 42€ ei ole paha mutta ei viitsisi etsiä maalauspaikkaa erikseen. Ei kai se auta kun ottaa ebay käteen ja yrittää etsiä esim mustia tai vaikka karboonia. Hiilariversio marmorilta 239€/kpl...
 11. Peilin kuori on tod näk pudonnut ihan issekseen tai parkkipaikalla joku on osunut. Muistan elävästi että kopautin tuota harjalla ja tuntui irtonaiselta mutta enpä tietenkään tutkinut tarkemmin että onko oikeasti putoamassa. No oli. Autolla ei ole ollut käyttöä puoleen viikkoon ja aamulla huomasin että ajovalojen automatiikka ei toimi. Näköjään kaikki tulee nyt kerralla, toivottavasti loppuisi jossain vaiheessa..
 12. Voihan persauksen suti. Kun edelliset viat saa haltuun niin eikö tule taas jotain muuta mukavaa tilalle..
 13. Sain vaihdatettua molemmat ulkokahvat sekä hanttarin puolen lukkomekanismin, ai että on kiva kun pääsee sekä sisälle, että ulos autosta! Kahvat marmorilta muistaakseni 58€/kpl ja vaihtotyön hinta 150€. Hintansa arvoinen korjaus kyllä.
 14. Mä vaihdan (tai siis vaihdatan) molemmat, ihan varmuuden vuoksi kun kerran ovipahvit pitää raplata irti. Mullakin toimii ulkokahva "ampumalla" ja sisäkahva yleensä ei ollenkaan mutta välillä taas moitteettomasti.
 15. Varmasti näin, pakko vaan tehdä jotain pikaisesti. Mistäs tuon ulkokahvan saisi hankittua?
×
×
 • Create New...