Jump to content

Takamisakari

Members
 • Viestit

  40
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Takamisakari last won the day on Helmikuu 14

Takamisakari had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Takamisakari

 • Taso
  Lahjoittaja

Profile Information

 • Autotalli

  BMW F25 X3 - MCS R53

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takamisakari

  Oven lukko ei aukea

  Sain vaihdatettua molemmat ulkokahvat sekä hanttarin puolen lukkomekanismin, ai että on kiva kun pääsee sekä sisälle, että ulos autosta! Kahvat marmorilta muistaakseni 58€/kpl ja vaihtotyön hinta 150€. Hintansa arvoinen korjaus kyllä.
 2. Takamisakari

  Oven lukko ei aukea

  Mä vaihdan (tai siis vaihdatan) molemmat, ihan varmuuden vuoksi kun kerran ovipahvit pitää raplata irti. Mullakin toimii ulkokahva "ampumalla" ja sisäkahva yleensä ei ollenkaan mutta välillä taas moitteettomasti.
 3. Takamisakari

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Varmasti näin, pakko vaan tehdä jotain pikaisesti. Mistäs tuon ulkokahvan saisi hankittua?
 4. Takamisakari

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Oletko kysäissyt Jonilta Bayerncarilta? Eivät (tietenkään) ole erikoistuneet Mineihin mutta aina kun Jonin kanssa autoasioista juttelee niin kuulemma "kaikki onnistuu". Mun on pakko testatata tuota puutappikikkaa, kun ovesta pääsee kyllä sisälle mutta ei pääse ulos. Vajaa pari metriä/100kg kun kampeaa muutaman kerran päivässä ulos vänkärin ovesta niin alkaa ovipahvien irroittelu kiinnostamaan..
 5. Takamisakari

  Oven lukko ei aukea

  Joo siis vika on siinä että ei aukea sisältä kylmällä eikä lämpimällä. Sisäkähvaa saa räpsytellä useamman kerran ja esim apukuskin puoli toimii vaan siten että vetää ovea reilusti sisäänpäin, eli "jotain" on vaihdettava. Molemmilla puolilla sama ongelma. Molemmat kahvat ulkoapäin melko jäykät (esim frouva ja skidit ei jaksa puristaa auki, itsehän pärjäilee kyllä..)
 6. Takamisakari

  Oven lukko ei aukea

  Mulla alkaa nyt tulla mitta täyteen ovenkahvojen kanssa, kahva jäätyy kyllä ulkopuolelta "ihan normaalisti" mutta suurempi ongelma on että kumpikaan ei aukea sisäpuolelta. Kahvaa saa läpsyttää todella huolella erit vänkärin puolella, toisaalta taas välillä toimii kuin kuuluisa junan vessa. Jos tuolla on kerran joku vaijerimekanismi sisällä joka venyy, niin mitä pitäisi tilata ja uusia että saiai toimimaan? Jotenkin sellainen tunne että jos avaan ovipaneelit sisältä itse niin eivät koskaan tule menemään paikalleen samalla lailla.. Tästä hiffasin suurinpiirtein mitä pitää vaihtaa eli ilm tuo koko moduuli vaijereineen..
 7. Takamisakari

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Cooper ja One vapareita, Cooper S ja JCW remmiahtimella R53:ssa. R55 eteenpäin pakokaasuahtimella, tavan Kuupperista ja Onesta en osaa sanoa. Menikö oikein?
 8. Takamisakari

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Itse tein samanlaista pohdintaa syksyllä ja päädyin R53:seen. Kävin katsomassa melkein kaikki pk-seudulla myynnissä olleet R55:set ja useimmat olivat melko surullisessa kunnossa myynti-ilmoituksista poiketen. Katselin toki hintahaarukan alapäätä missä pitää tietty varautua yllätyksiin. Gen 1 vs gen 2 on tietty eroja, itselle tarve on lyhyitä kaupunkiajoja ja minäkin tykästyin kompaktiin kokoon ja puhaltimen vinkumiseen. Monissa yli 130tkm ajetuissa R55:sissa tuo kiristin/ ketju oli vaihtamatta ja sen kuuli kyllä heti. Päädyin itse reilu 90tkm ajettuun, ruosteettomaan Cooper S 53:seen, onhan se pieni mutta itselle fiilistä enemmän kuin 55:ssä.
 9. Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Kiitos. Aamulla kiihdytellessä juuri mietin että lisäpotkukaan ei olisi pahitteeksi ja pitänee yrittää saada projektia eteenpäin..
 10. Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Kiitos tiedosta, täältä pitää kysellä itsekin. Mulla projekti on kirjaimellisesti jäissä ja ajattelin odotella kuukauden-pari ennenkuin jatkan. Miten kulkee uusilla hiluilla?
 11. Takamisakari

  R53 Cooper S optimointi

  Mistä hankit pultin? Mä ajattelin että itselle pelkkä lukite riittää mutta jos tuon saa hankittua helposti niin ehkä sen voisi vaihtaa myöskin..
 12. Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Kyllä, on vaan kovin harvinainen kokemus
 13. Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Joskus on pakko toimia ja nyt se hetki oli etupalojen kanssa. Aikaahan olisi ollut syksyn lämpiminä päivinä vaikka kuinka mutta kannatti odottaa pikkujoulujen jälkeistä pakkaspäivää ja sitä että työkalut on 300km päässä. Onnistuin silti.
 14. Takamisakari

  R53 Cooper S optimointi

  Mulla on tarjous Schemiedmannilta Konalasta mutta minäkään en ole muita löytänyt, "merkkiliikkeistä" en ole edes kysellyt..
 15. Takamisakari

  O: R53 Hihnapyörän ulosvetäjä

  Olisiko kellään tarpeettomana? Myös lainaus korvausta vastaan kiinnostaa. Tarve joulun välipäivinä. yv/tommiruuska@gmail.com
×