Jump to content

Bcd

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bcd last won the day on October 26 2018

Bcd had the most liked content!

About Bcd

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos huomautuksesta
 2. Hieno mini cooper s! Hinta. 5500e -Sähkö toiminen lasi-kattoluukku -Automaatti ilmastointi -Mini traffic pro navigator (levyä ei löydy) -Puolinahka sportpenkit -Remmiahdettu -Xenon-ajovalot -Kahdet avaimet -Kahdet renkaat (kesärenkaat 17"alut/talvirenkaat 16"peltivanteet) -Hyvä huoltohistoria. (viim.168tkm) -Lohkolämmitin sisäpistokkella -Seuraava katsastus 7/19 Prod.date: 2003-07-08 S210Dynamic stability control III S228Sports suspension settings Plus S253Leather steering wheel Cooper S S369MINI LA wheel, S-spoke 85 S383Roof and mirror caps, black S403Glass roof, electrical S420Sun protection glazing S423Floor mats, velours S428Warning triangle and first aid kit S450Height adjustment, passenger seat S463Interior surface Alloy Patina S481Sports seat S493Storage compartment package S502Headlight cleaning system S520Fog lights S522Xenon Light S534Automatic air conditioning S546Revolution counter S548Kilometre speedo S550On-board computer S564Interior light package S640Preparation f tel.installation universal S650CD player S657Radio, BMW Business/MINI Boost L801NATIONAL VERSION GERMANY S823Hot-climate version S851Language version German S863Dealer List Europe S872Equipment "Chili" S879Operating instructions German S895Additional fan S915Omission of outer-skin preservation
 3. Löytyisikö neuvoja jarru ongelmaan. Auto seisoi pari viikkoa ja sen aikana jarrut katosi. Pumppaamalla poljinta ottaa hiukan oikealle taakse ja vasemmalle eteen. Putkissa ei näy vuotoa missään. Onko noissa minkälaiset jarru piirit, että onko noissa ristikkäin oleva piiri? Voisiko olla jarrujen pääsylinteri hajonnut? Pääsen vasta maanantaina tutkimaan lisää autoa. Onko porukalla minkälaisia neuvoja ilmaukseen? Vai meenkö ihan perus, että kaveri painaa paineen ja ilmausruuvi kulma kerrallaan?
 4. Bcd

  Mini r53 low.

  Se ollut vähän auki vielä, mutta 16/17" ja leveys min.8"
 5. Bcd

  Mini r53 low.

  Vklp tuli vietettyä auton parissa, alkuviikosta tuli uudet kilvet. Sopii noi finnittömät omaan silmään ainakin paremmin. Yritin kyllä leimamieheltä pyytää lupaa tilata uudenajan pikkukilvet Samalla tuli pestyä auto sisältä ja ulkoa. Samalla laitoin talveksi gyon wetcoatin, koska olen laiska vahailemaan autoa. Itsellä wetcoat kestää n.1kk/15-20 pesua. Jonka jälkeen helppo siuhkia pintaa uudestaan. Auto kävi maalarilla viikko sitten ja nyt pitää odotella n.1-2kk kiillotusta ja samalla laitetaan cure pintaan. Tilasin alustasarjaksi vmaxxin nyt alkuun joka pitäisi saapua ensiviikolla. Rupee toi maasturilla ajelu nyppimään. (Mielipide kysymys) Vaihtelin myös viikonloppuna venttiilikopantiivisteen. Tuli aluksi mutkia matkaan, koska luulin tiivisteen mukana tulevan myös tulpanreikien tiiviste renkaat. Jouduin tilaamaan ne erikseen ja vähän yllätti hinta 13e/kpl. Osiksi tilasin alkuperäiset laakkoselta. Onneksi kohta on black friday ja toivottavasti tulisi tarjousvanteita.
 6. Ostetaan r53:seen alustasarja ja myös r56:seen. Mieluiten pkseudulta.
 7. Bcd

  Mini r53 low.

  Se on sen verran syvä, että ei saa myllyttämällä. Pohjamaali näkyy
 8. Bcd

  Mini r53 low.

  Eilen 1.11 tuli tehtyä poikkituki taakse ja laitettua eteen poikkituki. Hyvin huomasi mutkissa ajon muutoksen Samalla tietenki tuli pestyä auto ja samalla löysin naarmun joka on tullut auton oston jälkeen ensi viikolla pitää mennä kyselemään korjausarviota. Olisko suositteluita hyvistä maalareista uudellamaalla?
 9. Bcd

  Mini r53 low.

  Elikkäs toi soitin on becker 4720 traffic pro. Sisältää navigaattorin, mutta multa puuttuu navinlevy. Tota on käyttäny lähes jokainen saksalainen autovalmistaja joskus.
 10. Bcd

  Mini r53 low.

  No kai sitä voisi ruveta pitämään projekti-topikkia kun ei ole ennen tehtyä sellaista. Ostin syyskuussa tuusulasta cooper s 163hv -03. Ihastuin autoon heti koeajolla ja mietin päivän verran ostopäätöstä, koska tilat ei ole kummoiset. Onneksi muijalla on isompi auto. Taloudessamme on ollut viimeiset 5 vuotta vain bemareita. Tarkoitus olisi talven aikana madaltaa autoa (ehkä jopa hommata pussit) ja hommata kivemmat vanteet. Kai sitä moottoria voisi myös hieman piristää. Älkää ihmetelkö jos välillä tulee pidempiä välejä, ettei auto ole edennyt. Tallini lähti alta kesällä ja työt vaihtuvat, mutta kyllä sitä kerkee tekemään Ensimmäisen viikon aikana tuli laitettua aux kaapeli. Hommahan vaati vähän enemmän tossa beckerin soittimessa kuin ajattelin. Jouduin kolvaamaan aux-kaapelin cd:en tulo piuhoihin. Onneksi soittimesta saa itse painettua aux on päälle Tuli myös kokeiltua miltä auto näyttää kun kromeja maalaa kumimaalilla mustaksi ja totesin, että täytyy talven aikana viedä auto teipparille. Samalla ajettelin etulasien tummennus mahdollisimman samanlaisiksi kuin takalasit. Eilen 24.10 tuli tehtyä huolto (tulpat, suodattimet ja öljyt). Poistin myös takalasin pyyhkijän ja noi heijastimet takapuskurista . Kuvaa ei tullut otettua niistä jälkeen.
 11. Käytän autoa tie-työmää alueella saattoautona ja välillä joutuu odottaa pientareilla auto käynnissä. Joo auton voisi sammuttaa, mutta en haluu turhaan sammuttaa/käynnistellä autoa kokoajan.
 12. Löytyisikö joku keneltä onnistuisi valojen koodaus. Tällä hetkellä pelkkiä parkkeja ei saa palamaan käynnissä ollessa. Auto r53 cooper s -03
×
×
 • Create New...