Jump to content

Joni Hakala

Members
 • Viestit

  6
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Joni Hakala

 • Taso
  Newbie

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joni Hakala

  R53 moottorin vikatila

  Joo on avattava malli. Kyselin jousien teettämisestä niin aika tyyristä on.. Halvempi ostaa uusi koko mötikkä.
 2. Joni Hakala

  R53 moottorin vikatila

  Joo kyllä se bypass-venttiili on syypää. Nippusiteellä laitoin kiinni ja kävin baanalla niin voimaa tuli perstuntumalla lisää ja ei mennyt enään vikatilaan. Map anturi tuli vaihdettua myös. Olen tutustunut siihen senverta että jousi sisällä löystyy tai katkee ja selvästi omassani se on löystynyt. Onkohan täällä joku joka olisi vaihtanut sisällä olevan jousen pelkästään? Säästäisi semmoiset 100e jos löytyisi vain oikeanlainen jousi sinne. Ilmeisesti tuohon on saatavilla jotain "viritys" bypass venttiileitä myös jotka ovat siis täysin samanlaisia mutta jousi on hieman kovempi.
 3. Joni Hakala

  R53 moottorin vikatila

  Hihna on sopivan kireällä eikä mitään vuotoja näy. Nyppäsin kokeeksi piuhan irti tuosta TMAP anturista ja kävin ajamassa niin mikään ei muuttunut eli olisiko vika sitten siinä? Eipä nuo uudet paljoa maksa, 35e näytti saavaan ihan merkkituotteen. Samalla ihan perusjuttuja katselin niin ilmansuodatin on aivan paskanen ja tukkosen oloinen, uus lähti tilaukseen..
 4. Joni Hakala

  R53 moottorin vikatila

  Kiitokset vastauksista aletaan noista selvitteleen
 5. Joni Hakala

  R53 moottorin vikatila

  Tuon koodin sain autocomilla. Inpakin löytyy pitänee sitä kokeilla myös.
 6. Moro. 2004vm ässä mini ajettu 90tkm menee vikatilaan kun kiihdyttää esim moottoritielle ja antaa jenkaa yli 4500-5000. Muutenkin auto ehkä tuntuu hieman laiskahkolta? Heittää vikakoodin P1688 unknown. Onkohan vinkkejä mistä vikaa etsiä?
×
×
 • Luo uusi...