Jump to content

Samuli Koivusalo

Members
 • Viestit

  21
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Samuli Koivusalo

 • Taso
  Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samuli Koivusalo

  Jotain pientä päivitystä.

  VID_20190216_165144.mp4 VID_20190216_165144.mp4
 2. Samuli Koivusalo

  Kyselläämpä pyöränkulmista.

  Ulkonäkö syistä (etulevikkeet tullut asennettua aikanaan liian taakse) ajattelin siirtää pyörää taaksepäin reaktiotangoilla. Nooo, kulmathan tuossa touhussa menee tod. Näk päin persettä. Jos hankin säädettävät alatukivarret säädettävien reaktiotankojen lisäksi, niin saako tällä paketilla kulmat säädettyä kuntoon.?
 3. Samuli Koivusalo

  Hs4 säätö.

  Tilanne parani muuten huomattavasti, kun tarkistin ihan vaan öljyn määrän. No, sitähän ei oikeastaan ollut ollenkaan. Laitoin jtn ATF ölssiä mitä sattui pajassa olla. Toimii.
 4. Samuli Koivusalo

  Jotain pientä päivitystä.

  Ulkokuori alkaa olla valmiina kevääseen ja pieni testilenkkikin tuli ajeltua. Uudet levyjarrut toimii mainiosti. Tarttuileva Smithsin kiekkamittari tuli purettua ja putsaria, alkoi jopa toimimaan Kojelaudan ilmettä tuli kans fixattua.
 5. Samuli Koivusalo

  Hs4 säätö.

  Ei millään jaksaasi ruveta Lontoota lukemaan saatika ymmärtämään
 6. Samuli Koivusalo

  Hs4 säätö.

  Aikoinaan kun tämän Minini moottorin rakensin, oli siinä 40mm vaaka dellorto. Silloin moottori säädettiin seosmittarin kanssa ja toimikin mainiosti. Kyllästyttyäni imuääniin, vaihdoin tilalle alumiini imusarjan ja Hs4 kaasarin. Tällä kokoonpanolla ei juurikaan ajettu ja auto oli neljä-viisi vuotta säilössä. Nyt kun Mini on jälleen päässyt harrastuksen kohteeksi, niin ehkä tuota Hs4 kaasariakin pitäisi säätää. Autossa on peltipakosarja, omavalmiste rst putkisto, lievästi hiottu nokka, vähän laskettu ja avarrettu kansi, jäykemmillä venttiilinjousilla. Auto toimii hyvin, mutta käy rikkaalla, ainakin tulppien ja pakokaasun perusteella. Ja hajun. Siltikään ryypyttämälläkään auto ei kuitenkaan tukehdu vaan vetää jopa paremmin ryyppy päällä. Onko tuolle kaasarille olemassa mitään perussäätöä, ja mistä esim seosta säädetään? Totaalisen vieraita on nuo tuontyyppiset kaasari ja olisi mukava tutustua, kunhan saisi vähän neuvoja aiheeseen. Kaikki tieto on tervetullutta.
 7. Samuli Koivusalo

  Tulpat ja tuhkaluukut

  Tilasin kuperat prikat ja uudet o renkaat. Katotaan alkaako pitää
 8. Samuli Koivusalo

  Tulpat ja tuhkaluukut

  Ok! Kiitos tiedoista!
 9. Samuli Koivusalo

  Tulpat ja tuhkaluukut

  Tuo kuppimallin prikka vois olla se juttu. Tuossa ei oo koskaan sellaisia ollut....
 10. Samuli Koivusalo

  Tulpat ja tuhkaluukut

  Mitkä tulpat toimisi hyvin 1000cc lievästi piristetyssä moottorissa? Sitten kysymys tuhkaluukuista.... Muistelin että muutama vuosi sitten takkusin noiden tuhkaluukun pultin alle tulevien tiivisteiden kanssa. Koitin O-rengasta, kupariprikkaa, Usittia ja kaikkea muuta mahdollista. En muista mitkä sinne lopulta jäi, mutta näyttää toinen puoli nyt vuotavan. Samalla voisin senkin laittaa kuntoon, kun on muutakin pientä fiksausta meneillään. Eli millä nuo typerät luukut saa pitämään öljyn, vai saako millään
 11. Samuli Koivusalo

  Jotain pientä päivitystä.

  Juurikin näin. Aikoinaan oli itsellä nuo 4x108 tykit ja kaveri on cnc koneistaja. Siitä se ajatus sitten lähti. Eli spacereissa on 4" jako ja 4x108 jako.
 12. Samuli Koivusalo

  Jotain pientä päivitystä.

  Leveys sopiva nyt.
 13. Samuli Koivusalo

  Jotain pientä päivitystä.

  Kun vaan välillä ehtii, niin tulee valmistakin. Tänään oikaistiin levyt sorvissa ja samalla otin jaonmuutos spacereista pois 4mm, että ei tuu pyörä liian tyrkylle. Satulat kunnostin uusilla männillä ja tiivisteillä. Tottakai samalla myös uudet palat ja letkut. Kiitos Mini-77 levyjarru kaupoista
 14. Samuli Koivusalo

  Ilmanputsari

  Ok! Kiitos tiedosta!
 15. Samuli Koivusalo

  Ilmanputsari

  Minkälaasta putsaria väki on tavannut tällääses kaasari/imusarja yhdistelmäs käyttää? Tässä on ollut kiihdytyssuppilo ja siinä sukkamallin putsari. Toiveena olis mahdollisimman imuäänetön putsari. Meneekö mikään vakio?
×