Jump to content

dolbydin

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About dolbydin

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itsekkin kävin helsingissä koeajamassa ”vain” 129 000 km ajettua diesel clubmania (automaattivaihteisto). Muuten oli hyvä, mutta alkoi pitämään hetken päästä kolinaa =D onko vanhemmat(08) minit toimintavarmempia?
 2. Kyseinen auto olisi hankinnassa (diesel). Paljon on tullut luettua kauhutarinoita kyseisestä autosta. onko tietoa löytyykö noista sitä jarrujen jäätymis ongelmaa? Onko jakopää ketjulla vai hihnalla vai löytyykö sekä että versioita? Mitkä on isoja remontteja, joita noissa olisi paljon havaittu tulevan? Paljonko teillä, jotka kyseisen auton omistavat, auton oma ajotietokone näyttää keskikulutukseksi (joko bensa tai diesel versiossa)? Löytyykö joltain hyviä kokemuksia autosta ja sellaisia, että autoa vois jopa suositella? Aikaisemmin olen omistanut 2003 vuoden pienen cooperin 1.6 bensakoneella, ja siihen olin tyytyväinen lukuunottamatta herkästi särkyvää tuulilasia. Se ominaisuus noissa nyt tulee pakostakin mukana. Auto myös kulutti yllättävän paljon.
 3. Ohho, ihan tuollaisia summia ei kyllä viitsisi laittaa =D itsekin katselin jotain 2din kehikoita, joissa mankka tulisi alkuperäisen mankan (nopeusmittarin) alapuolelle. Oisko kukaan viritellyt vastaavia? Eikö alkuperäisestä mankasta löydy liitintä subbarille? Subbari ja vahvari löytyis omasta takaa, mutta pitäis vaan saada kytkettyä kiinni.
 4. dolbydin

  Jarrut jäätyy

  Minkä vuosimallin mineisssö tuota jarrujen jäätymistä esiintyy? Onko esim. 2008-2010 normi clubmaneiasa?
 5. Hei. Mulla on ollut mietinnässä ostaa R55 clubman vm. 08-10 tai R56 cooper 09-11. Heti alkuun kysyn, tuleeko jommasta kummasta autosta ja jostain tietystä vuosimallista jotain huonoa mieleen tai onko joku malli sellainen, jota ei missään nimessä kannata ostaa? Onko kumpaankaan auton alkuperäiseen mankkaan mahdollista asentaa subbaria? Jos ei, niin onko niihin mahdollista vaihtaa mankkaa? Mankka näyttää vaikeasti vaihdettavalta kun se on integroitu nopeusmittariin.
×
×
 • Create New...