Jump to content

Mimmu

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Mimmu

  Akku

  Ainkin laturissa on AGM-merkki...
 2. Mimmu

  Akku

  Juuri näin tekee minissäkin.
 3. Mimmu

  Akku

  Äsken pääsin autolla kotiin, usean sammumisen jälkeen. Laturin laitoin akkuun, ja mittari näytti näin:
 4. Mimmu

  Akku

  Jos laturissa vika, eikö silloin palaisi akun merkkivalo? Vikakoodilukijalla luettaessa ei anna vikoja...
 5. Mimmu

  Akku

  Lähinnä siitä päätelty, että akussa vika, koska kun auton laittaa laturiin, akku on aina lähes tyhjä. Kyselty myös huoltoiikkeistä syytä, ja veikkasivat syynä olevan heikon akun, josta ei virtaa riitä ajon aikana kaikkiin sähkölaitteisiin - eikä myöskään ruiskumoottorilla olevaan ruiskusysteemiin... Täältä löytyi myös aiempi keskustelu samaisesta viasta, ja akkua siinäkin veikkailtiin. Auto siis sammuu, kun esim.kääntyy risteyksestä, ja laittaa vaihteen vapaalle ja kytkimen pohjaan. Lähtee kyllä hetimmiten käyntiin nappia painamalla uudelleen, kunhan vaihde on päällä... Autossa ilmeisesti alkuperäinen akku. Itse en näistä todellakaa mitään ymmärrä.
 6. Mimmu

  Akku

  Lähinnä sitä tässä mietinkin, että toimiiko muut sähköjutut ns.normiakulla? Vai vaativatko nekin tuon kalliimman akun? Itsekään en tykkää tuosta stop/start-toiminnosta. Nyt auto sammuu aina vapaalle vaihdettaessa, vilauttaa keltaista start/stop-toiminnon merkkivaloa. "Kiva" kääntyä risteyksistäkin, kun aina auto sammuu siihen. Akkulaturit kun laittaa paikoilleen, näyttää aina 4...
 7. Mimmu

  Akku

  Hei, Mini Cooper S (vm. 2008), ja ilmeisesti akku vetelee viimeisiään. Start/stop-toiminnon merkkivalo syttyy, ja auto sammuu, esim. vaihdetta vaihdettaessa. Vanha akku AGM-akku. Pitääkö välttämättä olla tuollainen akku, vai voiko vaihtaa ns. normi akun?
×
×
 • Create New...