Jump to content

Mikael Bowellan

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mikael Bowellan last won the day on May 4

Mikael Bowellan had the most liked content!

About Mikael Bowellan

 • Rank
  Newbie
 1. Toki löytyisi jos olisi malli mukana, mutta se tarkoittaisi sitä että: - Liikkellä olisi jotain osia joskus hyllyssä - Palat olis mahdollista viedä sinne Itsellä ei ole ropaustilaa, eikä toista autoa (tai no kesäisin on), joten se että olisin saanut palat irti ja vietyä liikkeesen ei ollut nyt optio... Hommalla oli kiire muutenkin kun oli matkoja ja kaikkea, mutte tämä ratkesi sillä että unohdin paskat varaosaliikkeet ja vein Minin läheiseen Fixus-huoltoon joka on myymälän yhteydessä. Sinne varattiin etukäteen palat jotka mekatsu arveli olevan oikeat, mutta hankkisi sopivat jos irrotettaessa kävisi ilmi etteivät olekaan. Vein auton aamulla, ja hain sen saman päivänä pois, palat olivat sopivat. Samalla vaihdettiin levyt joka nurkkaan ja taka-anturi, etuanturi oli kunnossa joten sitä ei vaihdettu. Kolme tuntia töitä a 63€, osineen kaikkineen 450€.
 2. Tänx! Itse kokeilin samaan aikaan BimmerWorksia, 7 vikaa VINistä antaa saman listan, pienillä eroilla, Works antaa esimerkiksi myös tehtaan: http://www.bimmer.work/ Type SV31 Model Cooper S Market Europe Development Code R56 (MUE) Chassis Coupe Steering left Doors 3 Engine N18 Displacement 1.60 l Power 135 kW Drivetrain Front-Wheel Drive Transmission automatic Color Chili Red - 851 Upholstery Stoff/leder/e1 Carbon Black - FKE1 Production Plant Oxford Production Date 2011-12-13 Standard Equipment 210 Dynamic Stability Control (dsc) Dynamische Stab. Control (dsc) 255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad 481 Sport Seats F Driver/front Passenger Sportsitze Fuer Fahrer/beifahrer 4AU Additional Decor Rings Erweiterte Dekorumfaenge 4CU Interior World Carbon Black Interieurfarbe Carbon Black 548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho 5AA Rear Fog Lamp Nebelschlussleuchte 736 Second Radio Remote Control Key 2. Funkfernbedienungsschluessel Options 1CA Selection Cop Relevant Vehicles Selektion Cop Relevanter Fahrzeuge 1CB Co2 Content Co2 Umfang 1CD Brake Energy Regeneration Brake Energy Regeneration 205 Automatic Transmission Automatic Getriebe 230 Eu Specific Additional Equipment Eu Spezifische Zusatzumfaenge 249 Multi-function For Steering Wheel Multifunktion Fuer Lenkrad 2N2 Alloy Wheel Infinite Stream Spoke Alloy Wheel Infinite Stream Spoke 2PA Locking Wheel Bolts Radschraubensicherung 302 Alarm System Alarmanlage 320 Model Designation, Deletion Modellschriftzug Entfall 346 Chrome-line Exterior Chrome Line Exterieur 359 Visibility Pack Sichtpaket 382 Roof And Mirror Caps In White Dach U. Spiegelkappen In Weiss 384 Lt/aly Wheels/white Leichtmetallraeder Weiss 423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours 428 Warning Triangle Warndreieck 450 Height Adjustment F Front Passenger Seat Beifahrersitz Hoehenverstellung 493 Storage Compartment Package Ablagenpaket 4AA Roof Lining Anthracite Dachhimmel Anthrazit 4BD Interior Surfaces Piano Black Interieur-oberflaeche Piano Black 4C1 Colour Line Carbon Black Colour Line Carbon Black 4UF Sport Button Sport Button 502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage 520 Foglights Nebelscheinwerfer 521 Rain Sensor Regensensor 522 Xenon Light Xenon-licht 534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik 550 On-board Computer Bordcomputer 563 Lights Package Lichtpaket 5DA Passenger Airbag Deactivate Beifahrerairbag-deaktivierung 5DD Car Jack Wagenheber 5DT Dynamic Traction Control Dynamic Traction Control 6FP Radio Mini Visual Boost Radio Mini Visual Boost 6ND Bluetooth Hands Free Interface Freisprecheinrichtung Bluetooth 785 White Direction Indicator Lights Weisse Blinkleuchten 7L4 Red Hot Red Hot 853 Language Version English Sprachversion Englisch 872 Chili Chili 877 Deletion Cross-over Operation Ueberkreuzbedienung Entfall 880 English / On-board Documentation Englisch / Bordliteratur 8SP Cop Control Cop Steuerung
 3. Joo, S226... kaivelin Googlella tälläisen paikan: http://www.realoem.com/bmw/enUS/select Tuonne kun syötän VINin (WMWSV310X0T321971) seitsämän viimeistä niin tulee 2011 Mini... (Käyttöönotto: 28.08.2012). Täältä näkyy tuo koodi, "S226A=Yes", ja se kohta korostettuna, eli ehkä kai sitten että tässä on tuo... http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=SV31-EUR-12-2011-R56N-Mini-Cooper_S&diagId=31_0776 Jarrut: http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=SV31-EUR-12-2011-R56N-Mini-Cooper_S&diagId=34_2216
 4. On R53, joo, mutta ei se ole sinänsä mihinkään muuttunut uudempaan. Sensori on edelleen irtopiuha, tosin kai vähän erilainen Sitä tuolla videolla lähinnä... https://new.minimania.com/part/G2NMB2020-P/Mini-Cooper-Brake-Sensor-Oem-Gen2-R55-r61
 5. Enpä tiedä, kun en ole koskaan nähnyt noi irrallaan... kyllä se kai on erillinen, vaikka kiinnittyykin palaan. Sensori ja johtosarja on siis erillinen, ja vanhojakin voisi käyttää jos eivät ole kuluneet liikaa tms... Mutta ei nuo niin paljoa maksa, uusii samalla sitten kaiken. Rata-ajoa tällä ei ole tarkoitus ajaa mitenkään säännölllisen usein.
 6. Fixuksen netti antaisi nämä... https://www.fixusnet.fi/fin/jarrupalat_ja_kengat-1043-parts?Valmistaja=%3BCHAMPION https://www.fixusnet.fi/fin/jarrulevyt-1045-parts?Valmistaja=%3BCHAMPION Noissa näyttäisi mätsäävän jarrulevyjen koko toisiinsa, edes Ja ovat ovat kulumasensorille. Sensorit sitten Boschilta. Kysyin toki Laakkoseltakin netin kautta, mutta se marmoritiskin tuplahinta ja sitten munuaisen myynti vaihtotyöstä... ei nappaa.
 7. Joo, muutokset tehtaan Speciaalissa on kosmeettisia, nahkarattia, ralliraitaa ja valoja, Rauno Aaltosen nimmari... Vanteet taitaa olla ainoa ei-vakio, ehkä. Auto on siis normi-Cooper S, ja toki sellaisena pitäisi ilmestyä listoihin kun varaosia haetaan rekkarilla ja VINillä. Silti eivät tiedä mitkä palat tähän menevät, vaihtoehtoja tulee biljoona. Yksi mikä on selkeä joko/tai on sporttialustalla tai ei-sporttialustalla... OLETAN että tässä on sellainen, joskaan en ole sitä oikein saanut varmistettua. Tuntuu kuitenkin jämäkältä, myös verrattuna toiseen harrasteautooni joka on kilvellinen Historic-kilpuri. Tämä on kuitenkin ensimmäinen ja ainoa Mini jota olen ajanut, joten vertailupohja puuttuu... mutta muutenkin, Raunosta kun puhutaan, jos ei ole sporttialustaa niin onhan se väärin Osaako joko sanoa onko sporttialusta vakio S-Cooperissa? Se ainakin karsisi vaihtoehtoja.
 8. Morot! Uusi jäsen tällä foorumilla... kokemuksia avun saamisesta on muilta foorumeilta, joten kokeillaan... Ensin vähän autostani, 2012 Cooper S, tehtaan "Rauno Aaltonen" Limited Edition. Laakkosen mukaan ainoa Suomessa, olen auton toinen omistaja. Ostettu Laakkoselta, kahteen kertaan... ostettaessa kilsoja oli 33t, ja nyt kahden vuoden omistamisen jälkeen 10t lisää, eli ei kauheasti niitä tule vaikka auto on ajossa kesät ja talvet. "Rane" on päässyt maistamaan myös Ahveniston rataa jossa ohittelin hitaamipia Porsche Boxstereita tällä... kävimme myös kisaamassa Mama's Classicsissa, vaikka se ei nyt ihan oikea kilpailu olekaan. Ja kuten kuvasta näkyy niin täydensimme tehtaan erikoisteippausta oven kisanumerolla ja takalasin "kilpailija nimillä", NYT se on meidän mielestämme oikea tribuutti... Mutta asiaan... Jarrupalat - Rane huutelee että pitäisi vaihtaa mutta ainakin Motonet on melkoisen pihalla mitkä tähän tulevat. Ensin kaikki oli selvää, joskin toisen pään orkkispalat piti tilata... sitten kun hain niitä paloja niin toisessa lukee BMW X1, sanoin että ei tämä voi olla oikein. Sitten vietettiin siinä tiskillä tunti, ja tilattiin toiset, tosin niistäkään ei ole varmuutta ovatko oikeat. Onko kellään varmaa tietoa mitkä palat tähän menevät, jos olisi ihan koodi ja ostopaikkakin antaa?
×
×
 • Create New...