Jump to content

Henry

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Jäänyt tähän ilmoittamatta. Meikäläisellä tuli Mini kuntoon sytytystulppien vaihdolla. Onneks ei sen isompi homma, seuraavaks olisi ilmastoinnin lauhduttimen vaihto edessä... On nää hienoja laitteita!
  2. Toi tehny aikalailla kk jo ton, emännän auto, hän ei olisi itse huomannutkaan mutta aina ku käyn itse ulkoiluttamassa Miniä niin tulee vika esille.. Mutta siis vaihdoin sytytyspuolien järjestystä, ei auttanut, antaa edelleen saman vikakoodin. ”P0301 Cylinder 1 Misfire Detected”. Nollauksen jälkeen vikakoodi pysyy pois tasantarkkaan niin pitkään ku saa vian seuraavan kerran esille. Sytytystulpat vaihdettu n. 50tkm sitten, oiskohan ne sitten tiensä päässä...
  3. Eli Mini Cooper S R56 2007 vuosimallin kyseessä. Välillä kun lähtee reippaammin kiihdyttää, niin auto alkaa nykimään ja vilkuttamaan moottorivikavaloa. Yleensä vilkkuu n. 7 kertaa, jonka jälkeen meno jatkuu taas normaalisti... Jakoketju vaihdettu n. 15tkm sitten, eli en usko että siinä olisi vika. Ainut vikakoodi joka tulee, niin on " 1 sylinterin sytytyskatkos". Vähän viittaisi tulppiin/sytytyspuoliin muttamutta... Onko kellään ollut vastaavaa ongelmaa minissä, mistä voisi lähteä liikkeelle? Kiitos etukäteen!
×
×
  • Create New...