Jump to content

tyhtis

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About tyhtis

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Location
  Meri-Lappi
 • Autotalli
  Mini 1000 -70 volvo amazon -64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tyhtis

  Mini 1000

  Aaa sitä voi noinki testata. Pitää tunnuksella tuota kaasari hommaa vielä ku nyt tuntuisi että alkaa nytkyttäminen vähentyä ku toinen tankki menossa uutta bensaa ja laitellu lyijyn korviketta liekkö on vuoden seisonta aiheuttanu. Tuntuu vaan että käyköhän tuo rikkaalla ku bensa näkyy maistuvan vai paljonkos nämä suunallee vie? Ajelen maaseutu teita 80-90 mittari vauhtia ei juuri risteyksiä eikä kiihyttelyä karkea arvio 8 pintaa satkulle Tutkailin kaasaria ja kuitteja nii ei ole kauoo ku tuohon on laiteltu korjaus satsi. Joten tuntuisi että säätö kysymys tai seisonnan köhnää. Pitää käyttää tulpat poies vaihtaa ja samalla kattoa kui mustat ovat.
 2. tyhtis

  Mini 1000

  Tuli tässä mieleen että onko tuolle kaasarille mitään "perus asetusta" josta lähteä hieno säätämään mittarilla?? Aattelin vain että jos käyttää levällää ja ultraääni pesurissa nii tietää pyöritellä että saa käyntii ja mittarin ääreen? Oletus on että tuo moottori on vakio mutta kunnostettu ja sytytys on kohallaan niiku kuuluu.
 3. tyhtis

  Kumit.

  Saman olen huomannu mm tiivisteissä monasti talven jälkeen ovat joko murusina tai aivan littanat. Olisiko ennen käytetty öljyä enemmän kumin seassa. Entivanhaset lattia matot kulu puhki uudet alkaa murentua ja haprastua varsinki pakkasta ei kestä yhtään.... (Noin niiku yleensä kumi kamppeet)
 4. tyhtis

  Mini 1000

  Ihan lasia on. Mutta mitähän lasia kun ei löyvy mitään merkintojä....
 5. tyhtis

  Mini 1000

  Juu oikeat pohjatyöt on tehty hyvin mutta olisivat jaksanu panostaa maalin alle tuleviin pohjatöihin myös.... kitit lohkeillu paikka paikoin ja kaikkihan tietää mitä siitä seuraa. Mutta en ala vielä ressaa noista tämä tuli toimittamaan täksi kesäksi kakkos auton virkaa ja talvella hiplaillaan vähin paremmaksi. Pitäähän tähän nastat varalta hommata jos pakkas aamuna on röntän ilmaperä maassa voipi minin tartata tallista ajoon.
 6. tyhtis

  Mini 1000

  Piti ihan uteliaisuuttaan käyä tutkimassa laseja niissä ei ole mitään merkintöjä joten olisiko remontin aikana ollu irti ja särkyny sitten laitettu umpinaiset lasit paikoilleen??
 7. tyhtis

  Mini 1000

  Ei mitään käryä mimmoiset kootut teokset tämä todellisesti on? Muistin vm väärin sekoitin toiseen miniin käyttöön otto 74 vaikuttaako asiaan? En ole tarkemmin perehtynyt noihin eroihin se oli tiedossa että museo kampetta tästä ei maha enään tulla. Aivan ok ruosteita on pinnassa näkyy ja kuplii mutta muuten kopsakkaan oloinen kampe näyttäisi että lattiat on melkein kokonaan uusattu ainaskin.
 8. tyhtis

  Mini 1000

  En vielä ehtinyt perehtyä kaasariin tarkemmin kokeeksi pyöräytin aavistuksen rikkaammalle ja nykymis alue nousi isommalle nopeudelle. Pitää vklp aikana käyttää auki ja putsailla kaasutin ja kattoa sytkäpyoli vielä. Tänään käytin minin konttorilla puhtain paperein meni läpi!! Kattelin pohjaa nii näkyyn oli kaikki nivelet ja puslat tangot yms laitettu uutta iskaria ja jousitus kaikki oli uutta ihme ku onki niin jämäkkä ajaa. Rattaat oottaa kaupassa 23 5 on lapin kumekseen varattu aika suuntaukseen. Rasvailin nipat läpi ja pystykorvan kanssa käytii cruisailemassa.
 9. tyhtis

  Mini 1000

  Terve uusi minin omistaja ilmoittautuu merilapista päivää. Kiitokset porukkaan pääsystä. Osa saattaa tuntea samalla nimimerkillä muiltakin foorumeilta. Mutta itte asiaan. Tuli ostettua moinen mini vuojelta 70 Seisonu hetken mutta tuntuisi pelaavan vaihoin uudet bensat tankkiin auto käy hyvin lähtee hyvin käymään yms mutta tasa kaasulla ajaessa tuntuu nypytystä ja pätkii vähän... ------->aivan kuin ei saisi tarpeeksi soppaa. Vähän jos vejättää tai laittaa inan ryyppyä nykiminen loppuu. Mistäs täsä su hs2 ? Kaasaria saisi vähän käännettyä rikkaammalle voisi kokeilla auttaako asiaan? Käyttää sitten tarkassa sääjössä jos näyttää siltä. Ja paljonko kaasarissa kuuluu olla sitä öljyä nyt kun ottaa tikun poies niin tikun päässä olevan morkulan yläreunassa on öljy pinta. Sitten tuli huomattua että lämmön säätö vaijeri on tiensä päässä miten tuo kabiinin puoli purkaantuu ilman rikkomatta? Varmasti tulee lisää hölmöjä kysynyksiä ei nämä britit ole kovin tuttuja enemmän volvojen ja kuplien kanssa värkänny. Huomenna olisi jännä päivä ja käyttää miniä konttorilla jos saisi katsastettua voisi laittaa mersun seisontaa ja alkaa ministeleen!!!! (Merilapissa vaikuttajat missä ootta käyny sääjättämässä minin pyöränkulmat ja kaasarin ??) Vaasasta hain minin onkos kenenkään entinen? Iso nippu tuli kuitteja remonteista matkasa
×
×
 • Create New...