Jump to content

Jukka Rantala

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jukka Rantala last won the day on July 16

Jukka Rantala had the most liked content!

About Jukka Rantala

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok.Se vähän mitä olen vaihtanut niin ei ole ollut koskaan ohjeita.Mutta hyvä tietää.KIITOS Mini 1380
 2. Hyvin suodattimen vaihto kuvitettu Pelicanpartsisa tästä suoriudumme Kiitos Mikcke.
 3. Moikka miten Mini One 03 raitisilmansuodatimen vaihto tapahtuu
 4. Moi.Juu kyllä mä sen olen tiennyt että One ja Cooper käytännössä samoja. Viritys muutoksilla saatu heppoja Cooperiin enempi.Olen jostain teho boxista myös kuullut.
 5. Moikka.Tosta jakopäästä sen verran kun kiristin laitettu uusi niin rapisteli viä muutamalla ajo kerralla sen jälkeen. Mut nyt kun on viimeiset kerrat ajeltu niin rapina lakkanut tosi hyvin.Voisko olla kyseessä et se kiristin ois nyt vasta hakenut niin sanotusti paikkansa.Auto ollut pienehköllä ajolla kun on toi mp kesällä etu sijalla.Sain vinkinä et käytä 98 pensaa et vaikuttais mootoriin ja sitä on nyt ollut tankissa.Mielestäni käykin kauniimin 98 pensalla vai liekö yhteensattuma.
 6. Juu kyllä se viä edelleen on kuoppa tutka vaikka pyörät isontuneet.Muovit värisee
 7. Tänään vaihdettu uusi kiristin .Mut täysin äänettömäksi ei sitä taida saadakaan.kun uusimalla kaikki hilpeet jos silläkään.Kysyin Autokeskuksen huoltomieheltä kehu et pikemmin ominaisuus kun vika.Raision Autokeskuksen Mini Services ei kuulemma ole koskaan vaihdettu ketjua näihin eka koppasiin.(uus Mini)
 8. Mahtu meneen aukinaisena?
 9. JUU tolasia itekin vuntsin et miten sen katkoo.On siis sähkönen pumppu ?osa kun vaan tulis.Kävin sitä mutrua eilen kokeilemassa käsi kopelolla,kyl se ahdas on :)Mut löysin.
 10. Moi.Tossa olin viikonloppu reissussa en kerennyt vastaa.Pohdin et kun vaihtaa osan mitä jos ottaa puolan johdon pois ja starttaa mootoria ympäri niin aukeisko kiristin myös niin ei tarvis käydessä,en ole tutkinut Millai se vena koppa kii.Mulla on nyt 19m piippu avain hommatuna osa tulee varmaan kekiviikon tienoilla.Mitä meinaat.
 11. moikka Igor.Osa on nyt tilattu ja odotellaan .Auto huilaa sen aikkaa.Askarrutti se että kun sen teen noin niin kestääkö se sen rapinan ennen kuin kiristäjä aukee..t.Jukka.
 12. Ei mun minis tommonen ääni.Se tulee kyllä ketjusta toi ei.
×
×
 • Create New...