Jump to content

Mini1380

Members
 • Content Count

  2,419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Mini1380

 1. Mulla saattaisi olla tollanen Lockheedin jarrutehostin aihio.
 2. No jos et halua tehdä ennenaikaisia kansiremontteja niin on sillä.
 3. Verton työsylinterissä ei ole sokkaa.
 4. Eipä sitä normaalisti ole tullut pidettyä mitään työkaluja mukana, jonnekkin pidemmälle reissulle jotain ottanut mukaan ja esim.Englanninreissuille jo sitten hiukan enempikin työkaluja pakannut mukaan
 5. Mini1380

  Mini 1000

  https://www.motonet.fi/fi/tuote/609016/SikaLastomer-710-Tiivistemassa-musta-310-ml https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/sika-lastomer-710-musta-310-mm-butyylimassa
 6. Jos ebayn kautta oot ostanut niin vaadi "uusi" ehjä laatikko tilalle tai rahat takaisin.
 7. Ei se "paisuntasäiliö" olekkaan R50:ssä paineistettu vaan se painekorkki on siellä termarinjalan yhteydessä. https://www.jetpart.com.au/genuine-mini-radiator-thermostat-cap
 8. Ja tosiaan riippuen mittaristosta saat näpyttelemällä sen salavalikon näkyviin.
 9. Yksi flekti mutta kaksi nopeutta ja yleensä se ykkösnopeuden vastus hapantuu poikki. Toi koskee liki kaikkia merkkejä et ne lämpömittarit näyttää mukavia lukemia, ne on ennemminkin show no go mittareita eli antamaan "fiilistä".
 10. Nykyään nuo lämpömittarit on enempi sillasia höpö höpö mjttareita, näyttää lähinnä onko kone kylmä vai lämmin. Salavalikon kautta pääsee katsomaan oikeat lämmöt tai hommaamalla OBD:stä lukevan monitoimimittarin Scangauge tai vastaava. Luultavimmin sulta on myös palanut fketistä 1-nopeuden vastus ja flekti lähtee päälle vasta lämpöjen saavutettua 2-nopeuteen tarvittava raja-arvo.
 11. No ei toi niitä muita loppuun kuluneita osia tifteiksi muuta....... toki muutama nivelpinta tuossa samalla muuttuu uudeksi välyksettömäksi.
 12. https://kentautodevelopments.com/collections/transmission/products/kad-remote-change-quick-shift
 13. Mun kuvissa on juurikin 165/70R10 renkaat.
 14. Vasemman puoleisissa kuvissa Mecuryn 6x10 Ylä oikea vakio pellit kapseleilla Alhaalla oikealla GB:n 5x10
 15. Mulla ainakin oli 5x10 GB vanteet ilma levikkeitä aikoinaan ja hyvin mahtui ilman levikkeitä, jarruina oli silloin 998 Cooperin levyt ja vakiorummut takana.
 16. Yksi mahdollinen syypää on jonkun lämpöanturin virheellinen näyttämä. Mutta tosiaan toi Torque Pro antaa hyvät työkalut anturitietojen reaaliaikaiseen seurailuun.
 17. No en kyllä ole ikinä moisessa onnistunut taitaa olla huonosti vulkanoitu kun noin pääsi uuden kumin kanssa käymään.
 18. No joitain kymmeniä viallisia öljynpaineantureita tullut itsekkin vaihdettua eri autoihin..... ja Mineissä kaikki vialliset mihin olen törmännyt ovat olleet sellaisia mitkä ovat polttaneet merkkivaloa joko kokoajan, öljyjen hiukan lämmittyä tai ajoittain. Yhden tälläisen sydämmen tykytyksiä reissussa aiheuttaneen anturin vaihdoimme kaverin Miniin Hollanissa matkalla IMM:iin 2009.
 19. Höpö höpö taas, kyllä se Minin öljynpaineen merkkivalonanturi vikaantuu yleensä jurikin niin että alkaa palamaan joko satunnaisesti tai kokoajan koneen hiukan lämmettyä ja öljyjen notkistuttua.
 20. Kyllä jotain on jo pskana jos tyhjäkäynnillä on vain 1,05 baria öljynpaine, mulla ainakaan koskaan ole ollut noin surkeita paineita yhdessäkään koneessa.
 21. Kait ne siellä 4,5-5barin paikkeilla on, lämpimillä öljyillä saattaa tyhjäkäynnillä olla vähemmän osien/ moottorin kuluneisuudesta riippuen. Ajossa/kierroksilla pitäisi kyllä olla kokolailla se 5bar kun kaikki kunnossa.
 22. Samasta paikasta mekaanisella mittarilla.
 23. Mitä takoitat normi lampulla ? Vakkio jakaja kannattaa päivittää virimalliin tai vaihdella jouset/vastapainot jne.nykyiseen, jakajissa ja ennakoissa on eroja....
 24. Mini1380

  Flexfuel

  Jotkut autothan "vaatii" väliklä bensalla ajamisen että järjestelmä puhdistuu, suuttimet jne. kai tämäkin hiukan tapauskohtaista.
×
×
 • Create New...