Jump to content

Mini1380

Members
 • Viestit

  2 335
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  53

Käyttäjän Mini1380 kaikki viestit

 1. Mini1380

  Kannen tiivisteen vaihto SPi

  Kannattanee varmaan samalla vaihtaa venttiilivarrenkumit jos ei ole lähiaikoina vaihdettu. BK450 tai AF470 pahveja kannattaa käyttää.
 2. Mini1380

  Jotain pientä päivitystä.

  Eikös ne nyt ihan auton omilla pulteilla/muttereilla tule kiinni ja on varmaan jakoa muuttavat.
 3. Mini1380

  Akku

  Minulla on itsellekkin käynyt kolmessa autossa niin että lataus loppunut ilman että valo syttynyt, kahdessa murtunut laturin päästä liitin/pultti mihin päävirtakaapeli tulee kiinni ja komannessa autossa laturi hajosi sisäisesti niin että lakkasi lataamasta muttei sytyttänyt latausvaloa. LIsäksi on useita muita tapauksia mihin olen niiden 22v aikana törmännyt mitä asentajan hommia on tullut tehtyä, viimeisin parisen viikkoa sitten kun auto jätti asiakkaan tien päälle virran loputtua kun laturi sanoi sopimuksen irti ilma valon syttymistä.
 4. Mini1380

  Akku

  Saa napista pois ja esim.carlylla sen saa koodattua lähtökohtaisesti pois päältä ja että napista painaessa saa halutessaan päälle.
 5. Mini1380

  Akku

  Ei muuten sytytä aina, on jopa kohtuu yleistä että laturi menee siten rikki ettei sytytä latauksen merkkivaloa. Meidänkin R55:ssa laturi hajosi niin että valo ei syttynyt mutta mittarilla mitatessa ei ladannut yhtään. Eli kannattaisi myös mitata auton lataus käydessä ja lisäkuorman kanssa.
 6. Mini1380

  Akku

  Auton älykäs lataus järjestelmä on suunniteltu toimimaan AGM-akun virran vastaanotto-/luovutuskyvyn kanssa yksiin niin kyllä se AGM-akku siellä kaikkinensa parhaiten toimii. Ja jos se edellinen siellä on kestänyt 11v niin eikai se hiukan kalliimpi AGM vuotta kohden paljoa kustanna
 7. Mini1380

  Akku

  Me ollaan kytketty omasta MCS R55:sta se koko turha start/stop oletusarvoisesti pois päältä.
 8. Mini1380

  Akku

  Suosittelisin kyllä ihan sen AGM-akun hommaamista ja saman kokoisen kuin alkuperäinenkin.
 9. Mini1380

  Stage 1 kit, kannattaako hommata?

  Enpä usko että pelkän pakosarjan ja putkiton vaihdon jälkeen tarvitsee muute kuin seosta hiukan säätää. Ja peltisarjan jos laittaa niin vaihada se pienin LCB tai ns.freeflow pakosarja ja näissä kannattaa melkein suosia Maniflown tekeleitä sillä niissä on ehdottomasti paras sopivuus.
 10. Mini1380

  Harkinnassa koneen osto Englannista?

  JamppaMaijala nimimerkillä kirjoitteleva foorumilainen tekee myös ns.asiakasmoottoreita Suomessa.
 11. Mini1380

  Harkinnassa koneen osto Englannista?

  Isompien talojen ( MED, KAD, Swiftune ) ohella tämä voisi olla varteenotettava paikka ja heidän tekemisistään on kuvia ja juttua FB:ssäkin : http://craftedclassics.co.uk/?fbclid=IwAR1Pua2--m1E-hLA_P_M2jOzMahauN0h_1xKTezkiFdDHmNoyAERk-3p2FM
 12. Mini1380

  Harkinnassa koneen osto Englannista?

  Itse ehkä suhtautuisin hiukan skeptisesti tuollaiseen ilmoitukseen, missään kohtaa ei mainita myyjän/yrityksen nimeä että voisi tsekata löytyykö jotain tietoa foorumeilta ko.henkilön/yrityksen tekemistä koneista ja kaupoista. Plussaa tietysti on että voi maksaa PayPall:illa niin rahat on mahdollista saada takaisin jos joku mättää. Jos kaikki tehty kunnolla ja huolella (myös laatikon korjaus) niin ei tuo hinta ihan metsässäkään ole, kyllä siihen itse tehtynäkin saa ison läjän rahaa upotettua. Mitä tulee ilmoituksen väitettyyn konetehoon niin epäilenpä hyvin vahvasti että on aika paljon Englannin lisää tuossa lukemassa ja 90-100hp lähempänä totuutta.
 13. Jakopäissä ja korkeapainepumpuissa nyt hiukka ollu joillain jotain pikku-ongelmia......... Hauskoja autoja ajella
 14. Myytävänä Momo Nascar VTR kuppipenkki Momon omilla alumiini sivukiinnikkeillä ja Momon 4-pistevyöt. Kohtuu kapean mallinen penkki joten sopii Miniin hyvin. Hinta koko paketille 125€ sijainti Turku, voin tuoda ratapäiville. Lari p:050+5992830 tai yv
 15. Mini1380

  M: Momo Nascar VTR kuppipenkki+4-pistevyö

  Vielä ois kuppipulkka ja vyöt kaupan.
 16. Mini1380

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  Mistäs sä ton Minin oman laatikon keksit? Minin muokattua etukelkkaa on kyllä käytetty mutta ei vaihteistoa.
 17. Mini1380

  Vauhtipyörän ulosvetäjä.

  Toi cmro85:en linkkaama on asiallinen, itsellä vastaava itse tehty mutta hiukan paksummalla laipalla. Itse en kyllä suosittele lisäämään vetoa pikkupultteihin vaan ulosvetäjän kiristys kuuluisi hoitaa sillä keskipultilla ja aluksi säätää pikkupulteilla se ulosvetäjän vetolaippa suoraan vetopintaan nähden että veto olisi mahdollisimman suora, mut nää on näitä tottumus kysymyksiä.
 18. Mini1380

  bensalinja

  Kyllä 3mm tuntuu varsin pieneltä ja voi tuottaa jo pumpullekkin haastetta, tuleeko sähkö pumppu kelkan luo vai mekaaninen konehuoneeseen?
 19. Mini1380

  bensalinja

  Eikö se alkuperäinen ole ulkohalkaisijaltaan n.6,5mm niin sisähalkaisija lienee 4,5-5mm.
 20. Mini1380

  bensalinja

  On kyllä mielestäni isommalla sisäreijällä.
 21. Mini1380

  R56 takakontti

  Mielestäni meidän R55:ssa ei ole tuollaista lukkoa, eikä se kyllä koiraverkon kanssa oikein toimisikaan ja onhan R55:ssa muutoinkin valtava tavaratila
 22. Mini1380

  R56 takakontti

  Tälläiset "lisävarusteet" huomaa yleensä vasta kun on hukkaamassa autoa pois ja siivoilee autoa. Ei oo taidettua manuaalia lukea kauhean tarkkaan
 23. Mini1380

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  No ei se nyt ihan noinkaan mene
 24. Mini1380

  1275 keinuvivut

  Mulla on töissä laminoituna kiristysmomentti listaukset eri tuumaisille sekä millisille kierteille ja pultin vahvuuksille lukitteella ja ilman, on aika kätsy kun aina ei ole oikeita kiristysmonetteja helposti/heti saatavilla. Vois joskus linkittää tänne jos muistan kuvata ne ta MikaJ voi linkata kun se ne mulle joskus laminoi
 25. Mini1380

  1275 keinuvivut

  En muista mistä mun sarjat aikanaan on tullut mutta molemmissa oli ne heikommat pultit mukana ja vaihdoin ne vahvempiin. Jollain muulla oli sama juttu, oisko ollu Jani kenelle annoin kanssa vahvemmat pultit kun niitä tuli aikanaan tilattua useampia kappaleita kerralla. Ettei omani olisi juurikin aikoinaan MiniSparekselta hommattu, eka sarja taidettu ostaa Autoteemasta mikä tilaili juurikin MiniSparekselta ja toinen tullut itse tilattua samasta paikasta.
×