Jump to content

Mini1380

Members
 • Content Count

  2,389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Everything posted by Mini1380

 1. Kait se enempi on niin päin että Minin peltisarja sopii Metroon mutta Metron ei Miniin
 2. Itse kyllä käyttäisin ihan kunnon aineita enkä yrittäisi säästää, se säästäminen kun yleensä johtaa siihen kahteen kertaan tekemiseen https://www.roadmachine.fi/tuote/thermocure/
 3. Evaporustilla on tähän helvatin hyviä tuotteita ja toimii.
 4. Tai ulkolämpö-/sisäläömpöanturi alkaa olla tiensä päässä, jos ne antavat keskenään ristiriitaista tietoa voi automaatti-ilmastointi tulkita että oot jäätymässä ja pistää lämmöt täysille vaikkei todellista tarvetta olisikaan.
 5. Sulla alkaa oleen aika laajat öv-huollot kun puolat, tulpat ja ketjunkiristin vaihtuu joka kerta On nää kyl sellassii laitoksii......
 6. Joku kyseli Carbon Mini:ltä hiilikuitu rengasta siihen, vastasivat että oletko varma että haluat hiilikuiturenkaan ammuttavan kohti kaasupanoksen avittamana Teippauskin on vähän niin ja näin kun sen renkaan on ilmeisesti tarkoitus mennä kahti bagin lauetessa ja teippi voisi vaikuttaa siihen.
 7. Mailer, Allegro, Metro tai uudempi Minin isolohko.
 8. Olen tehnyt itse, ei ole edes paha tehdä. Työkalu nyt tallilla niin en saa kuvaa. Irtonaisena purkamiseen ei yleensä tarvitse kuin sopivan hylsyn ja vasaran.
 9. Tulee koko bägi-yksikkö.
 10. holkki antoiko se sun laite aina samaan pyttyyn sytytyshäiriön? Suutin/suuttimet tukossa?
 11. No jos niillä noin paljon on ajettu niin laittaisin ensimmäisenä ne vaihtoon.
 12. Miltekin resonaattorilla oleva rosteriputkisto on (ainakin ulkomailta) tilatessa kohtuullisen hintainen ja ääni miellyttävä.
 13. Eikös ne "kaikki" ole 940 kansia sen jälkeen kun niitä alettiin tekemään. Palotilat näyttää muokatuilta, venttiilit normia isommilta ja SPi:ssä massapahvi alunperin et on siellä ennenkin joku käynyt.
 14. ja tästä syystä me korjaamolla ei oikein tykätä kun asiakas tuo itse "sopivat" osat tälläinen kuin on varsin yleistä asiakkaan hommatessa itse osat "halvalla".
 15. Myynnissä uutta vastaavat OZ Ultraleggerat 7x18 4x100 koossa, värinä Crystal Titanium. Päällä Michelinin PilotSuperSport renkaat koossa 215/40R18 joilla ajelee yhden kauden hyvinkin. Vanteet ovat täysin virheettömät ja mukaan tulee uudet pultit. Yhdet markkinoiden kevyimmistä 18" vanteista ja kevyemmät kuin suurin osa 17" vanteista. Sarja sijaitsee Turussa. Hp:1100€ (vanteet uutena n.1600€ ja renkaat n.650€) Lari 050+5992830 tai yv.
 16. Turuus jo kesärenkaat alla molemmissa, R53 GP1 ja R55 MCS
 17. Myytävänä Momo Nascar VTR kuppipenkki Momon omilla alumiini sivukiinnikkeillä ja Momon 4-pistevöillä. Kohtuu kapean mallinen penkki joten sopii Miniin hyvin. Hinta koko paketille 111€ sijainti Turku. Lari p:050+5992830 tai yv
 18. Akku testattu? Ainakin Gen2 tekee mitä ihmeellisimpiä kevätjuhlaliikkeitä kun alkaa olemaan finaalissa (ei tosin haisemaan palaneelta)
 19. Ettei olisi kampiakselin siimapyörän kumivulkanointi pettänyt eikä laturi pyörisi täysillä kierroksilla? Silloin kyllä yleensä tulee vitinääkin mutta niitä ainakin on mennyt ja sen luistaminen aiheuttaisi käryäkin.
 20. Mulla on Classicissa oikein vanha kunnon Salisburyn kitkalukko, se pitää minkä lupaa mut on kyl välil "vähän" äkänen, toisaalta taas se on aito rehellinen lukko on keli mikä tahansa
 21. https://www.quaife.co.uk/quaife-products/atb-limited-slip-differential/ https://www.race.fi/fi/news/entry/293/locking-differential-101
 22. No palalukko siellä tuskin on.
 23. Eikös se juurikin ole Torsen tyyppinen tasauspyörästö, uudempaa sukupolvea vain kuin alkuperäiset.
×
×
 • Create New...