Jump to content

Sibe70

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Sibe70

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kallistun itse samaan, tosin turbon/ilmanputsarin huohotinletkussa oli melko paljon öljyä matkalla turboon
 2. Vielä palaan aiheeseen, kyllä se savu on harmaata tai sinertävää... Onks venttiilivarren kumien viat yleisiä tai turbon sisäinen öljyvuoto ? Sais selville kumpi vaivaa...
 3. Juu, harmaa tai ehkä valkoinen ja nyt kun oon ajellut niin vain kun polkasee tai moottorijarruttaa
 4. Kyseessä R56-09. Ei häviä pakkasnestettä, eikä haise/maistu makealta. Mulla on repsikan puolen huohotinletku haaroitettu jokaiseen imukanavaan imusarjassa. Ihan kuin olis tehty jälkikäteen.
 5. Itse itselleni vastaten... Eikös se olis sinistä savua jos ohjurinkumit olis sökönä. Voisko olla vesi coolerissa ! Kun oli nokka purettuna pesin coolerin öljystä ja muusta puhtaaksi, voi olla jäänyt vähän kosteutta sinne. Mites, oletteko laittanu noihin noita oil catch can purkkeja ? Onko hyötyä ?
 6. Kun yhden kohdan saa kuntoon niin seuraavaan aiheeseen... Venttiiliohjureiden kumit vai mikä aiheuttaa kun pölläyttää harmaata savua ?
 7. Noin se oli, no nyt on uus tilalla...
 8. Eli siis rikki se on, siinä on irto-osia Pitääpä hommata uusi, kiitos.
 9. No hitsi, en tajunnu ottaa. Jousi ja joku muovinen levy/venttiili systeemi. Nimenomaan suodattimen ja muovisen kotelon/kannen välissä.
 10. Auttakaas Minialokasta, - 09 MCS pitäskö öljynsuodatin kotelon kannessa olla joku jousi ja irto muoviosa? Otin ja vaihdoin suodattimen niin suodattimen ja kotelokannen välissä oli tollasia...
 11. No otimpa sit itse hoitaakseen asian, vuoto lämmönvaihtimella ja turbon öljyletkut. Vielä kun osat tulis Autokeskukselta...
 12. Sibe70

  Vikakoodin lukija

  Itseä kiinnostaa testeri joka olis specifioitu Minia varten ja pystyis lukemaan / nollaamaan reaaliaikaista dataa ja vikakoodit ilman mitään erillistä opusta vikakoodien merkityksistä. Olisko toi Foxwell sellanen?
 13. Kaveri lupas katsoo, joka on muutenkin minien kans touhunnut. Katotaan mistä kohtaa vuotaa.
 14. Moottori vuotaa öljyä jostain turbon alta ja tosi paljon. Onko suosituksia Tampereen alueella korjaamosta kuka tekee KO hommia ?
×
×
 • Create New...