Jump to content

Hape

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Juu, ei niillä kauan sen kans menny. Nykkikikalla sain kerran hetkeks toimimaan. Kiitos! Laitetaampa jostain noista tilaukseen.
 2. No niin flekti vaihdettu ja auto siltä osin kunnossa. Piti purkaa puskuri pois et sai vaihdettu, sanoi huolto. Mut anyway asiasta kolmanteen, mistä vois löytää vänkärin puolelle lasin nostimen moottorin? Täällä porukka varmasti sellasen jostain tilannu mutta itselle ei ole sattunut silmään et mistä. Merkkihuollosta kyllä sais mutta 300€ hintalappu vähän mietityttää..
 3. Vika tosiaan on tuossa flektissä. Menee vaihtoon koko paketti. Flektin johto irti ja kuitattu vikakoodit (n.10kpl) niin pystyy ajeleen. Flekti on kuulemma oikosulussa.
 4. Tässä se vika taitaa tässäkin tapauksessa olla. Auto laturiin>kaikki pimeenä>se isompi liitin puhaltimelta pois>virrat tuli ja akussakin näyttäs sitä olevan. Ei silti starttaa, nakuttaa ja vingahtelee. Laturin ku ottaa pois niin kaikki taas pimeenä. Korjaamo reissu tais tulla.
 5. Moro, kiitos foorumille pääsystä. Ja sitten ongelmaan. Pienen ajelun päätteeksi moottorinjäähdytin jäi huriseen. Virrat tuli autoon ja koitin käynnistää uudelleen mutta nakutti vaan ja hurina jatku. Hurisi niin kauan, että akku oli tyhjä. Onko muille sattunu vastaavaa? Mistähän vikaa voisi lähteä etsimään?
×
×
 • Create New...