Jump to content

STP

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

STP last won the day on April 7

STP had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

STP's Achievements

 1. Laatikko rempattu ja eka viikko tyytyväisenä ajettu. Ei nuita 52bg lootia tuntunut puissa kasvavan. Tosi vähän tarjolla. Suomesta ei yhtään tarjousta, vaikka maileja ja puheluita tuli laitettua moneen suuntaan.
 2. STP

  Etupenkit

  Millaisia etupenkkejä ootte laittanut nuihin? Tässä pähkäilen istumismukavuutta. Sais olla selkä ystävälliset, kun tulee paljon ajettua, mutta takapenkillekkin pitäis vielä jäädä jalkatilaa, ja käynti sinne helppoa. Niskatuki olis plussaa. Mitkähän olis hyvät?
 3. Gs5-52bg se on. On siinä muutakin kuin poskilaakerit menneet, kun nyt auki. Ehjä vaihtolaatikko hakusessa. Kyselyä tuontifirmoille laittanut. Jos jollain sopiva vaikka lievä projekti, niin kelpaa.
 4. Laatikko nyt irti. Siellä on 5v Getrag. Mistä kannattaa kysellä suomesta vaihtolaatikkoa, kun koodin loppu näkyy olevan BHA. Ei äkkiseltään varaosahaussa tullut vastaan. Vasemmanpuolen poskilaakeri aika huonona. Toki voihan sen vaihtaa, jos laakerin järkevästi saa hankittua. Vinkkejä otetaan vastaan.
 5. Tarve olisi R50 sopiville kattotelineille. Auto siis Cooper 3d - 05 Saa tarjota suksiboxiakin, jos ylimääräisenä.
 6. Mistä tunnistan mikä vaihdelaatikko autossa on? Rekisteröity -05 Cooper. Midland, Getrag? Myytävänä näkyy olevan laatikoita koodeilla BKE ja BKD..
×
×
 • Create New...