Jump to content

Kisy

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kisy

  1. Kiitos! Yritän väkertää jotain toimivaa tämän pohjalta.
  2. @Min1 ei sulla sattuisi vahingossakaan olemaan mitään kuvaa tuosta "klipsusta"? Yritin keksiä että mikä tuo voisi olla mutta en saa mitään päähäni enkä saa googlellakaan mitään sopivaa hakutulokseksi. Tai mistä hankit sen klipusun, niin voisin sieltä kaivella tuota.
  3. Onko kukaan asentanut opetuspoljinta R60 countrymaniin? Katsoin foorumeita ja näytti R56 löytyvän, mutta tuossa R60 ei vastaavia pultteja ainakaan mun silmiin osu mitään mihin rautoja tms. saisi pultattua, jotta saa vaijerin ankkuroitua. Reikiä en mielelläni lähde poraamaan kun ilmeisesti tavaraa löytyy mattojen alta, jos on yhtään kuten BMWn jotkin mallit ovat. Nyt otetaan vastaan hyviä vinkkejä sekä kuvia asennuksista. Apukuskin puoli on helppo, mutta se kuskin puoli...
  4. Onko sulla tiedossa osanumeroa? Itsellä juuri kävi sama tilanne. Etsin tuota osaa niin en löydä ainuttakaan ohjainta missä on adaptive head lights. Tämä siis kun olen katsonut sitä Mini osaluettelosta osanumeron. Ilman AHL löytyy kyllä käytettynäkin.
×
×
  • Create New...