Jump to content

Antti_A

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Antti_A

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos kommenteista, uskoisin että on tuumaiset jengat, jos valmistus on aloitettu maaliskuussa 1976.
 2. Olisiko kenelläkään myydä sopuhintaan kumikartion puristustyökalua, eli erikoistyökalua helpottamaan 1976 Minin jousituksen purkua. Nim.merk. Mini kallellaan a.ahonen @iki.fi o405804 - 732 aaa
 3. Kiitos tarjouksesta mutta pikkuisen parempi kuntoiset olisi hakusassa kun pitäisi tytärkin uskaltaa kyytiin ottaa :)
 4. Satunnaisesti tekisi mieli ajella 76-vuosimallin Minilläni myös talvisin eli hakusessa alkuperäisiin 10 tuuman vanteisiin sopivat talvirenkaat. Kitkat tai nastat.
 5. Moikka, Voisin neljä vannetta ostaa hintaan 50 € + matkahuollon rahti jos ei ole jo mennyt muuten kaupaksi ennen toukokuun loppupuolta joten palaamme asiaan sillon.
 6. Moi, Olisiko antaa hyviä vinkkejä mistä kannattaisi lähteä vikaa hakemaan kun Mini on hieman kallellaan kuskin puolelle päin. Ajossa ongelmaa ei huomaa lainkaan mutta tasaisella alustalla parkissa ollessa kyllä. Kulkine on vuosimallia 76 ja löytyy ihan tavalliset iskunvaimentimet joka kulmasta joten kyseessä kumikartio jousitus eikä hydrolastic. Nyrkkisääntöhän oli että jos normaalit iskarit takana, kyseessä ei ole hydrolastic. Eikös? Kori on varmasti kunnossa joten alustaan ongelman on jotenkin liittyttävä. Hyvää vappua! t:Antti.A
 7. Mitähän maksaisi 4 kpl vanteita ja kuinkahan paljon tulisi lähetykselle hintaa esim. matkahuollon kautta. Jyväskylästä asti ei oikein viitsisi lähteä hakemaan vaikka vanteille käyttöä olisi.
 8. Moi, Myytkö renkaat erikseen? Ovatko minkä kuntoiset / ikäiset ?
 9. Totta, tuo rengas-onlinehan on oikeasti aika kallis verratuna esim minitronin hintohin.
 10. Juu, tutkin asiaa hieman lisää ja tuo rengas-online näytti olevan edullisin kun huomioi sen että tuovat tupaan asti. Kiitos vastauksista. Ihan kohta lähtee pressut veks auton päältä..
 11. Kesärenkaiden vaihto olisi tälle keväälle edessä ja nopeasti nettiä selattua 10 tuuman kumejahan tuntuisi olevan saatavilla ihan kivasti. Kysymys kuuluukin mistä arvon herrasväki on renkaansa yleensä hankkineet, eli mistä olette löytäneet edullisimmin?
 12. Myytkö mahdollisesti ratin keskiötä erikseen? Itselläni kun ratti on erittäin hyväkuntoinen mutta itse mini-tekstinen lätkä on halki ja tästä syystä tosi ruma.
 13. Tervehdys, Tarkoitus olisi ajella Minillä hieman myös talvella eikä kilometrejä muutenkaan montaa tuhatta vuodessa tule joten kitkarenkaat olisivat varmaankin järkevin vaihtoehto. Käyttökokemuksia 10" kitkarenkaista Minissä? Onko edes saatavilla ja jos on niin mistä olette hankkineet? Pikainen googletus löysi kitkoja vasta vannekoon ollessa valtavat 12" T. Antti.A
 14. Moi, Hakusessa kuvan mukainen mutta hyväkuntoinen ratin keskiö ja alkuperäinen kattoteline. Tarjoa YV:llä tai sähköpostiin antti.ahonen@sonera.inet.fi
×
×
 • Create New...