Jump to content

Laza

Members
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

About Laza

 • Rank
  God Member

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.laza.nu
 • ICQ
  8911389

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampestere
 • Interests
  -=(Mini)=-
 • Autotalli
  R53 vm.2004, Lancer Ralliart vm.2010

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laza

  R50 pikkuhifistelyä

  Sori vanhan aiheen avaamisesta, mutta vaimon autosta on näemmä mennyt kuskinpuoleinen keskiääni, rahisee aika pahasti. Jos nyt ymmärsin oikein niin orkkikset ovat 5.25" , tuohon saa isommat adapterilla mutta ei jaksaisi hirveästi säätää... Onko niissä orkkiksissa ihan normikiinnitys, ts. menisikö esim. tuollainen sarja (diskantteja en tarvitse) heittämällä orkkisten tilalle: https://m.motonet.fi/fi/tuote/472958/Ground-Zero-Iridium-GZIC-13X-525-130mm-2-tie-erillissarjapari Koitin löytää pelkkiä 5.25" keskiääniä mutta ei tunnu mistään löytyvän, kaikki myyvät joko koaksiaaleja tai jotain erillissarjoja :/
 2. Noista takavaloista puheenollen, millä niitä uskaltaisi kiillotella? Kaikenlaisia umpioiden/valojen kiilloitussarjoja löytyy biltemasta lähtien mutta onko niistä mihinkään?
 3. Hmm kyllähän tuon pitäisi aueta jos apuvirtaakin on tarjolla. Helpommin saat sitä annettua muuten kun avaat konepellin, sieltä löytyy "+":lla merkitty muovinen suoja jonka alta voit antaa apuvirtaa ilman että tarvii akkua kaivella esiin.
 4. Motonet 19-2262 on ollut omaan -04 R53:een sopiva, monta vuotta jo hankkinut noita.
 5. Motonetin 59-0007 oli sopivaa BMW hydrauliikkaöljyä, mutta kyseinen tuote näkyy poistuneen valikoimista :(
 6. R53:sta löytyy myös, asennettiin muistaakseni autokeskuksella. Hyvin toimii, ei nyi eikä ilmoittele vioista.
 7. Kiitos vinkistä, S15E03 tuo näytti olevan jaksoluettelon mukaan. On siinä jonkun verran purkamista että tuohon ahtimeen pääsee käsiksi, en tosin ole vielä löytänyt Treen seudulta ketään, jonka tuon huollon osaisi tehdä :-/ 150tkm mittarissa, voi olla litkut jo vähän vähissä. Oudosti eivät tehneet ohjaustehostimen pumpulle mitään tuossa ohjelmassa, mutta ehkä se ei sitten happanekaan niin herkästi kalifornian ilmastossa...
 8. Sama vika omassa, ollut jo pari vuotta. Vissiin taitaa olla loppupeleissä edullisempaa odottaa hajoamista, kun ruveta etsimään pajaa jonka tuon osaisi korjata?
 9. Moro, Kiitokset taas järjestäjille. Keli oli (varsinkin viime viikkoa silmälläpitäen) loistava, tosin jonkun verran taisi autoja vielä olla talviteloilla. Ohessa muutama suttuisella kopterikameralla otettu ilmakuva.
 10. OK, kiitoksia tiedosta. Onko tuolle jotain suositushultoväliä (ahtimelle/sen öljylle) tiedossa?
 11. Onko kenelläkään tiedossa pajaa (treen ympäristössä) joka tekisi tuon ahtimen huollon? Ei mitään vikaa ole, mutta 120tkm mittarissa ja vähän arveluttaa miten paljon öljyä tuolla ahtimella enää on säiliössään jne...
 12. Jenkkilässä on näemmä annettu 13v takuu tuolle pumpulle, vaihtavat ilmaiseksi jos hajoaa: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151264988337185.1073741895.146864917184&type=3 Eipä taida vaihteeksi taas koskea suomea tuollaiset :-(
 13. Joo-o, tarvii kuunnella tarkkaan sen pumpun ääntelyjä. Ja samalla alkaa metstästämään uutta jostain....onko muuten tiedossa mikä muutos tuohon tehtiin 2005 malleista eteenpäin? Niissä kuulemma ei tuota vikaa enää ole.
 14. Laza

  R53 kytkin ongelma

  OK, kiitoksia tiedosta..eipä tuo joo ole haitannut, ehkä se lähtisi poiskin jos vähän käryttäisi kytkintä hetken.
 15. Laza

  R53 kytkin ongelma

  Omassa on kytkin kanssa alkanut äänehtiä. Ääni tulee kun auto on kylmä, 5 min ajon päästä se lakkaa. Ääni tulee kun päästää kytkimen ylös, juuri kun se ottaa kiinni..tulee sellainen lyhyt ujellus. Mitään tärinää tai hirttämistä ei esiinny, vain tuo ääni.
×
×
 • Create New...