Jump to content

mini2.fi


Guest valmetti

Recommended Posts

Guest valmetti

Miten pääsee rekisteröitymään mini2.fi forumiin? Kun klikkaa rekisteröityminen kohtaa niin tulee tyhjä sivu ja kun yrittää lähettää viestiä sivulla olevaan sähköpostiosoitteeseen niin viesti tulee takaisin koska osoite ei toimi.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Sama ongelma yhäkin, paitsi ettei mistään löydy yhtään sähköpostiosoitetta johon lähetellä ihmetyksiään, ylläpidon tiedot näkyvät vain rekisteröityneille ja rekisteröinti ei onnistu.

Tietääkö joku jonkun osoitteen ylläpitoon tai onko Suomessa joku aktiivisempi uuden sukupolven Mineihin (MINEIHIN) keskittynyt foorumi?.

Kiinnostaisi kokemukset tuoreemman minin maahantuontiin liittyvästä järkevyydestä tai järjettömyydestä. Mistä kannattaa hake vai onko markkinat Suomessa edulliset Mineille ja onko päästököyhät nykymallit erityisen edullisia tuoda jostakin. Oliko Italiassa jostain syystä poikkeuksellisen paljon edullisia diesel-Minejä?

Link to post
Share on other sites

Katsos, niimpä näkyy tyhjää sivua tarjoavan..Minä laitan viestiä Mini.2 foorumin ylläpidolle samantien.. Ja kyllä tämä Mini2 taitaa olla se ainoa ja vilkkain Ministien foorumi, myös BMW minien..

 

Sami

Link to post
Share on other sites
Guest rampe_58

Hoitaakohan näitä sivustoja enää kukaan. Ei näillä kauheasti ole kävijöitäkään ollut.Uuden sukupolven Mineihin en osaa ottaa kantaa. Itse olen enemmän näitä entisöinti- ja retro ihmisiä. Tästä minisivustosta taitaa aika jättää. Vahailen tulevaisuudessa sitten -64:tani ilman Miniclubia ja ilman kerhoja.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...